SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 156587 x)
efjaycz
Uzivatel
Telefon: Samsung f480

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 01. Duben 2011, 18:08 »

Zla sprava! Štart SE Xperia Neo je odlozeny do konca aprila. Naproti tomu Arc a Play su uz v predaji. Neo ma by a bude predajny hit, asi preto sa SE obaval, ze sa Arc nebude az tak predava, ked ich vypustia spolu.

Sad
uložena
Equilibrius
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 02. Duben 2011, 09:51 »

aku ma teda Neo kapacitu Ram pamate ?....prave som sa na to pozeral a vacsinou uvadzaju 512 MB a niekde 380 MB, takze by som bol rad keby sa to ozrejmilo ci naozaj Neo je po hw stranke totozny s Arc...diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #32 v: 02. Duben 2011, 10:23 »

Je to stejne, potvrdil to primo Sony Ericsson (ale odkaz se mi hledat nechce)
uložena
Dulka
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia neo

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 02. Duben 2011, 10:54 »

PodÂľa vsetkeho ma Neo 512MB RAM, ale pre uzivateÂľa je pristupnych okolo 380MB. Nieco berie system a grafika.
uložena

Siemens C25 => Sony J5 => SonyEricsson T300 => SonyEricsson T630 => SonyEricsson K700 => SonyEricsson K750 => SonyEricsson W800 => SonyEricsson W850 => SonyEricsson Xperia X10 => SonyEricsson Xperia neo
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 02. Duben 2011, 12:33 »

verim ze Neo trhak bude akorat SE to nepochopil, prave kvuli tomu by se mel tento model snazit dat do obehu co nejdrive. Je jedno jestli se ARC bude prodavat nebo ne kzdy ma svoje preference, moje jsou ty ze placacku na mouchy nechci a na prohlizeni fotek mam notenbook nebo televizi, telefon mam hlavne na zabavu, hudbu, internet, telefonovani, foceni na akcich, toceni videa. A potrebuji obnovit svuj zastaraly mobilni park. Neo je pro mne idealni volba, krasny dezign, pekne barvy, kapesni velikost, proste ideal.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #35 v: 02. Duben 2011, 18:32 »

Tak jsem zkusebne nainstaloval iGo Motonav - mou nejoblibenejsi navigaci, kterou jsem mel moc rad u X10, tam to ale bylo vykonove na hrane. Na SE Neo slape mnohem lepe a to i ve srovnani s vytunenou X10 s Jitem. Ten rozdil je skutecne podstatny, je videt ten vykonovy skok... Neo se mi libi cim dal vice. Ale uz jsem nahodil Launcher Pro se skinem HTC Sense
uložena
efjaycz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 02. Duben 2011, 18:39 »

Ale uz jsem nahodil Launcher Pro se skinem HTC Sense

Proc, ten zakladni neni dobry ?
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 02. Duben 2011, 18:41 »

to bude skor preto, lebo moze Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #38 v: 02. Duben 2011, 18:43 »

No tak hraju si, zkousim co a jak vypada. Sense styl widgetu mi k Neu s cernym pozadim sedi, vypada skutecne stylove. Ne ze by ten zakladni byl spatny, ale tohle vypada jeste o chlup lepe
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 02. Duben 2011, 20:04 »

tak videl som Jozkove video s Neom, docela ma irituje to tancovanie telefonu na stole, ved sa to neda kliknut bez toho ze by utiekol a zacal sa tocit.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #40 v: 03. Duben 2011, 13:36 »

Polepsim se Smajlík Prave jsem natocil dalsi video, jeste par hodin a bude na YouTube. K modelu Neo - je to zrkatka uzasny telefon, vse slape, vse funguje, zadne zaseky, prebytek vykonu, poradna konstrukce. Uvidime, jak se ve stredu ukaze model Pro, pokud ale nebude naprosto dokonaly, pak bude mym dalsim telefonem misto X10 Mini prave XPERIA Neo. Sony Ericsson je zpatky, uz se nebojim to napsat

uložena
efjaycz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 03. Duben 2011, 15:10 »

Wuuu, uz se nemuzu dockat toho jak ho vybalim Cheesy   Roll Eyes
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 03. Duben 2011, 17:18 »

Polepsim se Smajlík Prave jsem natocil dalsi video, jeste par hodin a bude na YouTube.[/b]

Jozko, ja som to nemyslel na teba a tvoj sposob tocenia videa, ja som vlastne kritizoval Neo, ze tancuje po stole vdaka jeho (podla mna tym padom) nedobrej konstrukcii.
Ale ocenim ked tak isto vyskusas aj Pro, teda ako na tom bude z tohoto pohladu on, ci bude tancovat alebo nie. Dufam, ze nie. Mam rad ked telefon lezi na stole. Uz len z dovodu toho tancovania do Nea nepojdem, aj ked som to zvazoval, ze opustim qwerty, ale asi nie a pockam na Pro, len ktovie dokedy.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #43 v: 03. Duben 2011, 17:35 »

Aha, ja myslel ze vadi, jak jsem na prvnim videu s telefonem stale tocil dokola... Smajlík
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 03. Duben 2011, 19:32 »

---ako je to pri tomto telefone, z prednou kamerou pre videotelefonovanie ? Pri modele Arc redaktor na mobilmanii.cz pise ze Arc nema kameru pre videohovory(iba pre nejake internetove SIP telefonovanie). Je to pravda?Huh
---preskumal niekto uz vyznam technologie Bravia Engine? Nikde v recenziach nechapu vyznam tejto funkcie. Je to cisty marketing,alebo to ma naozaj vyznam?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.