SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Android 2.3 Gingerbread pre X10! Potvrdene!
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Android 2.3 Gingerbread pre X10! Potvrdene!  (Zobrazeno 99766 x)
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 22. Červen 2011, 07:39 »

Jinak s Desire jsem mel moznost se blize seznamit, ale dekuji nechci. AMOLED je k nicemu - bila neni bila, ale zelenomodra, zelena barva reze v noci do oci viditelnost na slunci nic moc, viditelna matrice... Fuj... Dalsi vec, kterou nemusim je HTC Sense... to v androidu nema co delat... Libi se mi pristup SE, ktery sve telefony tolik necustomizuje. A v neposledni rade se mi nelibi vzhled, ale to je subjektivni.

amoled ich ma len velmi malo, vacsinou maju SLCD prave ako moj. HTC Sense nemusim ani ja, preto ho nepouzivam...
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #76 v: 22. Červen 2011, 07:42 »

Tak zas tak bych X10 nekritizoval. Za dnesni bazarove penize je to slusna volba. Jinak AMOLED na Desire jsem nemel, ale OLED na Blade je parada - barvy verne (mozna trosku omalovanky), "matice" je sice videt vice, nez na TFT, ale podani barev toto prebije. Nedavno jsem mel v ruce Desire S a to vypada jako slusny kousek. Displej pekny, velikost (na danou uhlopricku displeje) vynikajici ale predevsim konstrukce z jednoho kusu je paradni. Nikde zadny vrzalove, jako X10 nebo muj Blade chudak. Asi u pristiho meho telefonu zvazim priority. Sense je silenost, nastesti tu mame komunitu.

K X10. Dle mne ma jeden z nejlepsich klasickych TFT displeju, co jsem videl. U dual-touch muze u her vadit nemoznost snimani dotyku v jedne ose, nicmene ten displej je dost velky, aby se s tim dalo hrat. Ke kvalite nevim, ale nikdy jsem nedelal preklepy a toho problemu jsem si nevsiml.
« Poslední úprava: 22. Červen 2011, 07:44 od HUdasp » uložena
palino911
Anonym
« Odpověď #77 v: 22. Červen 2011, 08:49 »

Neviem ake hry si sa hral ale dualtouch kritizuje kazdy kto ma nieco preskakane(Y os je k konflikte z X velmi casto)  . Apsolutne neporovnatelne s konkurenciou ktora ma MT a nie dual.

Uz len to ze 2 z 3 najlepsich vyvojarov odislo z X10 devs(Z a Trip) Konkretne Z este ma ARC ale ze vraj ho moc nezaujala aspon co pisal a Trip je u Sensation. Jediny J nieco vyvyja ale tiez pre ARC cize pokial XDA upustilo od X10 tak X10 je apsolutne k nicomu. Este su tam nejaky ti devs ako dartanan atd ale to robia iba take mixi romiek z kodu Z a Tripa.

Dvolezite pravidlo pokial mate hardware a nedokonceny software nevyuzijete harware  Tongue

Ako bonus: predaval som X10 moju ako nova cena za ktoru sa mi ju ledva podarilo predat bola 190E (neposkodena + original vsetko) Povodne 450E je to mozne toto ano panove u X10 je Sad
« Poslední úprava: 22. Červen 2011, 08:52 od palino911 » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #78 v: 22. Červen 2011, 09:03 »

Tak to je pruser, pokud Z a Trip odesli. Samozrejme, ze dotykovky se nedaji srovnat, jen jsem psal, ze se to da (kdyz to stale porovnat s resisitivnimi vrstvami, tak je to stale nebe a dudy)Smajlík. A J nikdy nic nedokoncil, co nakous - co si tak pamatuju. No skoda, prorazenej bootloader a stejnak to je k nicemu. Na druhou stranu je otazka, kde by dnes bylo Desire, nebyti N1 - myslim v podobne situaci.
« Poslední úprava: 22. Červen 2011, 09:05 od HUdasp » uložena
miro285
Uzivatel
Telefon: X10

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 22. Červen 2011, 10:18 »

Neviete ako to ma byÂť s bleskom po vydani noveho OS? Ei bude maÂť X10i blesk, alebo nie..
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 22. Červen 2011, 11:02 »

situaciu na xda som uz dlhsi cas nesledoval, cize ma prekvapilo ked som tu cital, ze devs X10ku opusÂťaju. bohuziaÂľ, aj s 2.3 sa zivotnosÂť nasich X10 coskoro konci. avsak na druhej strane xperiu nepredam, necham si ju ako zalozny telefon. mam ju celkom rad  Mrknutí

k tomu blesku: pochybujem
uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 22. Červen 2011, 11:40 »

A mna napr. komunita vobec netrapi... Stale mam v X10 stock 2.1 ROM a nestazujem si... To je jedna vec.

Druha je to, ze co vy nazyvate furt dual touchom, tak dual touch neni, a tym padom ani nemozete ocakavat ze sa s nim budu dobre hrat hry, ktore dual touch vyzaduju... Je to pinch zoom, a to, na co je urceny splna dokonale...

Ja som tiez planoval kupit nejaky z novych phonov od SE, ale ked vydaju 2.3 na X10, tak svoje rozhodnutie zatial odlozim. A ci budu ludia z XDA na X10 daco aj robit ma nijakym sposobom nezaujima a ani netrapi... A myslim si, ze drtiva vacsina (kludne si ich nazvyte "beznych") uzivatelov je na tom rovnako...
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 22. Červen 2011, 12:51 »

tak a sme doma, update na 2.3 odlozeny  Cheesy Cheesy

http://blog.se-nse.net/x10s-update-to-2-3-3-delayed/
uložena
palino911
Anonym
« Odpověď #83 v: 22. Červen 2011, 13:35 »

SE sa o svojich zakaznikov vie postarat  Grin
uložena
OverGo
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #84 v: 22. Červen 2011, 13:55 »

ten update som uz spominal na piatej strane presunuli ho na august
uložena
rombo1
Uzivatel
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 22. Červen 2011, 16:50 »

A mna napr. komunita vobec netrapi... Stale mam v X10 stock 2.1 ROM a nestazujem si... To je jedna vec.

Druha je to, ze co vy nazyvate furt dual touchom, tak dual touch neni, a tym padom ani nemozete ocakavat ze sa s nim budu dobre hrat hry, ktore dual touch vyzaduju... Je to pinch zoom, a to, na co je urceny splna dokonale...

Ja som tiez planoval kupit nejaky z novych phonov od SE, ale ked vydaju 2.3 na X10, tak svoje rozhodnutie zatial odlozim. A ci budu ludia z XDA na X10 daco aj robit ma nijakym sposobom nezaujima a ani netrapi... A myslim si, ze drtiva vacsina (kludne si ich nazvyte "beznych") uzivatelov je na tom rovnako...
Suhlas, zaroven dodam ze "bezny" uzivatel ani nevie ze je aj nejaky update..
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #86 v: 22. Červen 2011, 18:57 »

okej, to uz bolo spomente tolkokrat ze az mi to brni hlavou cely den. Kolko je vsak na tomto fore beznych uzivatelov? Preco by sme sa mali bavit o niekom kto tu ani nechodi?
uložena
beck5
Uzivatel
Telefon: Se Xperia X10i sw: 2.3.3

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 22. Červen 2011, 19:14 »

okej, to uz bolo spomente tolkokrat ze az mi to brni hlavou cely den. Kolko je vsak na tomto fore beznych uzivatelov? Preco by sme sa mali bavit o niekom kto tu ani nechodi?

Ale zakladne podmienky splna stale ze je to telefon Smajlík. A ktomu dualu po poslednom update je to ovela lepsie a citlivejsie. No a k HTC tak ta 2.3 nic moc odladena laguje to jedna radost  Mrknutí Mrknutí Mrknutí. A citanie na X10 pri slnku sa neda porovnat zo ziadnou konkurecnou znackou je to asi najlepsie co som mal a videl
uložena
rombo1
Uzivatel
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #88 v: 22. Červen 2011, 21:23 »

sorry bracho, ale co myslis, ktorych kupujucich je viac? tych co chodia na taketo fora alebo tych co sa o taketo fora nezaujimaju?

beck5: tiez vidim pokrok v citlivosti displeja po poslednom update-e...
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 22. Červen 2011, 21:34 »

ale ved ja tomu dobre rozumiem, sme proste drtiva mensina. Ale preco proste brat tu na fore ohlady na beznych uzivatelov ktorym je toto forum aj cely telefon aj tak ukradnute.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Android 2.3 Gingerbread pre X10! Potvrdene!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.