SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 21:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupit P900???
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Koupit P900???  (Zobrazeno 8361 x)
Chors
Anonym
« v: 04. Květen 2005, 20:56 »

Chtel bych poradit jestli mam koupit SE P900 ale rad bych slysel par duvodu ktery me v tom utvrdi treba nejake zkusenosti par rad co a kde stahnout aby to bylo delo jak ma a taky by se mi hodila nejaka poznamka o tom jaky konkretni vyhody ma UIQ o proti normalnimu symbianu?    Dik za rady
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 04. Květen 2005, 21:18 »

Je to proste super masinka - ja s nim vydrzel temer rok (coz je u me docela vykon) a kdyz jsem ho ted opustil, tak hadej, kdo je muj soucasny favorit - P910i. Nechal bych si P900 preflashovat na P910, ale jelikoz pouzivam v aute BT handsfree, prodal jsem P900 a koupil si P910i. Programu se da sehnat vsude spousta, nektere jsou typu "Must Have", bez kterych je telefon polovicni. Jdi do toho (ale samozrejme za rozumnou cenu, vyvoj jde strasne rychle dopredu a ceny starsich masinek jdou velmi rychle dolu).
uložena
ZdenyT
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Květen 2005, 22:08 »

Ja ti ho muzu taky jen doporucit. I kdyz ho nevlastnim a stale pouzivam starsi model P800. Vyhoda UIQ je hlavne v dotykovem displeji. Na tomhle telefonu muzes mit takrka cokoliv, co ti chyby to si doinstalujes. Spoustu aplikaci a her najdes treba zde http://my-symbian.info/uiq/download/index.php  Moznosti jsou velke, ja uz si zivot bez Pecka neumim ani predstavit.   Cheesy
uložena

E-Ten M 700
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 05. Květen 2005, 18:04 »

kup si p910i. Nestoji zas o tolik vic, ma podstatne lepsi podporu BT, nez p900 flashla na p910, vic ramky, viz uzivatelske pameti........A krom toho plati vsechny vyhody pro p800 i p900:-)
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 05. Květen 2005, 20:31 »

Zalezi pokud budes kupovat tu P900 pouzitou? Pokud by mela byt nova, tak bych radeji rovnou doporucil P910i. I kdyz ten rozdil neni zas tak velkej
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Květen 2005, 20:33 »

Moznosti jsou velke, ja uz si zivot bez Pecka neumim ani predstavit.   Cheesy

mluvis o telefonech, E??? Grin Grin Grin
uložena
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Květen 2005, 21:40 »

Moznosti jsou velke, ja uz si zivot bez Pecka neumim ani predstavit.   Cheesy

mluvis o telefonech, E??? Grin Grin Grin

jasne Anawarr ze mluvim o telefonech  Grin tohle forum je snad o nich, ne ?  Grin  Grin
uložena

E-Ten M 700
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 06. Květen 2005, 11:40 »

1.pouzitou P900 bych asi nekupoval...  ceny ve frcu jsou tak 6-8,8 kCZK navic neni jiste co to ma za sebou a jestli to neni corka... Myslim ze jedine vzit starsi  od znameho a vedet proc se toho zbavuje...
2. Rozhodne se vyplati porejit na jakykoliv tarif s volnymi daty (ja mam  ET instant s neomezenymi daty, ani nevim kolik sms a mms) ucty normalne do 1000 CZK. Jenom pozor pri cestach do zahranici... vypnout vsechny automaticke synchronizace.... v Italii se me zacaly stahovat e-maily a ja zaplatil asi 800 zahr roaming dat za pitoma prani k velikonocum..... tedy lze se dostat  s ruznymi benefity a sluzbami  u nove P910i k cenam blizkym... zalezi na operatorovi....
3. UIG ma vyhodu ze veskery soft ma daleko mensi datovou narocnost nez srovnatelne treba  WinCE... takze setrite pameÂť.. (na P900 jsem presel z kombinace T68i+HP37xx... tak mam srovnani podobnych programu
4. P9x0 se da v podstate modifikvat bud do fun telefonu s hrami, muzikou a videem nebo do business/office   s dokumenty, kontakty  s pristupem do PC/NB pres  GPRS...
5. Aparatky WinCE se daji vetsinou jednoduseji syncnout s PC/Win+ MSOficce atd..
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Chors
Anonym
« Odpověď #8 v: 06. Květen 2005, 13:42 »

Myslite snad ze bych nechtel  P910i ale jsem jenom student a moje prijmi jsou znacne omezene a kdyz jeste pridam to ze jsem pri koupi dost nedockavej tak by to pro me byli docela muka ale jestli vite nekdo o internetovym obchode ktrery ma nejakou bezkonkurencni cenu a je duveryhodny tak bych mozna zvazil i tuhle variantu.
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Květen 2005, 13:52 »

Myslite snad ze bych nechtel  P910i ale jsem jenom student a moje prijmi jsou znacne omezene a kdyz jeste pridam to ze jsem pri koupi dost nedockavej tak by to pro me byli docela muka ale jestli vite nekdo o internetovym obchode ktrery ma nejakou bezkonkurencni cenu a je duveryhodny tak bych mozna zvazil i tuhle variantu.

www.deltamobil.cz
uložena
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 06. Květen 2005, 13:54 »

Ja bych se bazarovyho kusu nebal, obzvlasÂť mas-li moznost si ho radne prohlednout a odzkouset.
Docela solidni ceny SE maji na mobilkach, ale problem je vtom ze telefony nejsou prodavany oficialne pres SE. Takze zaruku na dva roky sice dostanes, ale nemuzes stim jit do SE, tam ti ho neuznaji.
Ale kamos ma otamtud uz rok P800 a nemuze si stezovat. Vsechno je to o penezich.
uložena

E-Ten M 700
kmozis
Anonym
« Odpověď #11 v: 06. Květen 2005, 14:14 »

Ja osobne jsem kupoval uz spousty founu z druhy ruky - nikdy tedy z kamennyho bazaru, ale vzdycky pres inzerci na internetu - samozrejmosti je osobni prevzeti, aby sis moh telefon osahat a vyzkouset. Zatim jsem se (Âťuk, Âťuk) nespalil. Hodne P900 lidi prodavaji (stejne jako ja), protoze upgraduji na P910i, na tom neni nic divneho. Ja osobne prodal P900 za 6 tis. (bez prislusenstvi a zaruky) a za 10 jsem koupil P910i (taky bez prislusenstvi a zaruky). Nebud nedockavej a prolezej inzerky na www.annonce.cz, www.pcbazar.info, mobil.bazar.cz, www.jarmark.cz a samozrejme www.semania.com  Grin
Ty jses ten, kdo drzi prachy v ruce, tak zkus i smlouvat...
uložena
Krupice
Anonym
« Odpověď #12 v: 06. Květen 2005, 23:45 »

Myslite snad ze bych nechtel  P910i ale jsem jenom student a moje prijmi jsou znacne omezene a kdyz jeste pridam to ze jsem pri koupi dost nedockavej tak by to pro me byli docela muka ale jestli vite nekdo o internetovym obchode ktrery ma nejakou bezkonkurencni cenu a je duveryhodny tak bych mozna zvazil i tuhle variantu.

www.deltamobil.cz

Electroworld pristi tyden v akci kolem 15tis.  Mrknutí Embarrassed
uložena
no1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 07. Květen 2005, 20:12 »

Uvazuji o koupi 910, takze se asi budu zbavovat P900. Koupena 30.6.2004 u ET (takze jeste rok v zaruce), cca pred mesicem (nebo ze by to uz bylo dele?) mi do nej Filip z tech. podpory nahral fw. z 910 (takze je v cestine, podporuje vetsi karty nez 128 MB), kompletni baleni (navod, zarucni list, krabice, sluchatka, CD, kolibka, nabijecka, 32 MB karta, 2x pero, "sroubovak" a co ja vim, co tam jeste vsechno bylo?). K tomu ti dam jako bonus 128 MB kartu. Jsem prvni majitel a rekl bych, ze se o ten telefon staram dobre.
Rekneme za 7.500,- (adekvatnost ceny necht posoudi ostatni).
Pokud mas zajem, ozvi se

Zdenek
uložena

Philips Fizz > N2100 > Ericsson GH 688 > N6150 > N6210 > N6510 > N6610 > SE P900 > SE P900@910 > SE P910i & 512MB & HBH-600 & Parrot CK-3100 & NaviLock BT 338
Chors
Anonym
« Odpověď #14 v: 08. Květen 2005, 13:01 »

Zdenku mozna bych mel zajem o tu tvou P900 ale zatim sem neprisel na zpusob jak te kontaktovat tak az si to prectes tak mi napis na mail hlavne bych potreboval vedet kam bych si pro ni musel prijet.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupit P900???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 14 dotazů.