SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (diskuze)
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (diskuze)  (Zobrazeno 36484 x)
MaximGorkij
Uzivatel
Telefon: X10 Mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 30. Březen 2011, 12:03 »

ja viem, vazne ocenujem co robis pre toto forum, len tu chybalo trochu viac tvojej "pritomnosti", to je vsetko
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #61 v: 30. Březen 2011, 12:07 »

Zkusim si lepe rozrganizovat cas a dat tomu denne aspon tu hodinku
uložena
user11
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 30. Březen 2011, 13:52 »

vim ze jste nastvany na jozefa ze napise ze to bude vecer a neni ale na jeho obranu bych chtel napsat ze kdyz jsem daval prvni alpha verzi tak se skoro nikdo z vas neodhadlal k tomu aby ji vyzkousel mohlo to byt napriklad jiz driv

uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 30. Březen 2011, 20:03 »

To inferno : myslim, ze novy FW byl podminkou nainstalovani Jozefove ROM, takze jsem ho mel jen par minut. Tudiz nevim jak se chova a co baterka. Muj nazor na problem s baterii je  takovy ze to vznikne tim, ze clovek proliza telefon, zkousi ho a on parad sviti a sviti a pak ma baterie jakoby mensi vydrz. Posoudit to muzes az casem. Ja o vikendu telefon temer nepouzivam a nechavam ho i doma a to mi vydrzi fpoho 2 dny a neco. Jindy ho vyndam z nabijecky a za 2 hodky je tam 80%. 
Jinak Jozefova ROM, pokud bude funkcni alespon na 99% ma ROOT,RECOVERY, odstranene aplikace, kontakty se synchronizuji s Google ( na tohle ted prave cekame, to musi opravit ) a aplikace, sms, mms, nastaveni systemu, se Ti nahraji samy pres BackUp and Restore a hlavne je tam hodne mista, pokud si pamatuji tak kolem 130-140 MB po nainstalovani. Ale praci to jeste trosku da i tak...
uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
Joza
Anonym
« Odpověď #64 v: 30. Březen 2011, 20:46 »

Dekuji....

Prosim o vyzkouseni tohoto doplnku, jestli se ty kontakty nerozjedou... Dle vyse uvedeneho kalendar funguje, ale kontakty stale ne. Prosim o test aspon dva uzivatele, aÂť mame jistotu. Diky

http://www.edisk.cz/stahni/81230/update.zip_2.18MB.html
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 30. Březen 2011, 20:49 »

hlavne nefunguji emaily z Googlu, aplikace spadne. Napise neco jako proces blabla.google.gapps byl ukoncen.
« Poslední úprava: 30. Březen 2011, 20:58 od aldav » uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #66 v: 30. Březen 2011, 21:00 »

jo, to se mi stalo taky, tak jeste mmt, jeste jedna oprava... ¨Prosim o test

http://www.edisk.cz/stahni/76430/update.zip_2.96MB.html
« Poslední úprava: 30. Březen 2011, 21:03 od Jozef Cmar » uložena
MaximGorkij
Uzivatel
Telefon: X10 Mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 30. Březen 2011, 21:10 »

tak isto
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 30. Březen 2011, 21:23 »

porad stejny problem proces com.google.proces.google.gapps ( nevim jestli je to presne opsane, trva to jen vterinu ) a pak to spadne

EDIT : Kontakty nefunguji, Gmail pouze na rucni synchronizaci a stejne tak i kalendar ... a pada to a pada to.
« Poslední úprava: 30. Březen 2011, 21:38 od aldav » uložena

zehny
Uzivatel
Telefon: SE xperia 10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 30. Březen 2011, 22:08 »

To zehny: nejak jsi nam zapomnel rict cim jsi zalohoval, kdyz o tom pises. Teprve pak Ti muzeme poradit  Roll Eyes 
Ahoj. Omlouvam se, ze jsem to nenapsal. Jsem celkem amater. Ja si udelal jen zalohu v telefonu na tom Backup and restore a myslel jsem, ze to tam zustane. Chyba lavky.
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 30. Březen 2011, 22:21 »

to zehny je to na karte ve slozce :   data/backup/nazev Tve zalohy
uložena

zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 30. Březen 2011, 22:23 »

jupi ej ej. Cheesy Cheesy Ja to a to mam na pametove karte ve slozce xrecovery/backup... Nekde na foru jsem to ted zahledl. Jupi ejejejjjj. Cheesy Cheesy Diky a omlouvam se za hloupy dotaz.  Mrknutí

to zehny je to na karte ve slozce :   data/backup/nazev Tve zalohy
Zrovna jsem na to prisel.Psal jsem ve stejny cas jako ty. Roll Eyes Diky ti moc. Je fajn, ze jsi reagoval. Jsi hodnej. Ty, ja mam takovou radost, ze to ani mozny neni. Mel jsem tam dulezite cisla.

Hm,ale mam to soubor iso a nevim jak to rozbalit, pise to, ze nepodporovany format. Achjo Cry

Tak nic. To je neco jineho. A na sd v data neni nic. Je to fuc. Nadej trvala asi deset minut. I tak diky. Cry Cry
« Poslední úprava: 31. Březen 2011, 17:25 od Ganimed » uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 30. Březen 2011, 22:55 »

ten soubor iso se nahazuje pres xRecovery , je tam v menu moznost recovery ,ale uz nevim jak se to jmenuje , pak si muzes udelat normalni BackUp. Ja prave instaluji oficialni ROM a uz se k tomu nebudu vracet , pokud se tady neobjevi zprava ze je vsechno OK. Telefon potrebuji kazdy den a mam jen jeden, takze na zkouseni to opravdu neni.
uložena

zehny
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 30. Březen 2011, 23:44 »

Ok. Tak diky. Zkusim to a kdyz to nepujde, tak tam plknu zpet oficial a bude. Cisla stejne musim sbirat znovu, tak je to jedno. No. Jdu na to. Mam taky jeden telefon a fakt nevim, proc s nim delam takovy harakiri, kdyz tomu houbelec rozumim. Achjo. Tak dobrou noc vsem. Angry

ten soubor iso se nahazuje pres xRecovery , je tam v menu moznost recovery ,ale uz nevim jak se to jmenuje , pak si muzes udelat normalni BackUp. Ja prave instaluji oficialni ROM a uz se k tomu nebudu vracet , pokud se tady neobjevi zprava ze je vsechno OK. Telefon potrebuji kazdy den a mam jen jeden, takze na zkouseni to opravdu neni.
Tak se zdarilo. V xrecovery- restore a vybral jsem slozku s vcerejsim datumem a je to ok. Ale opet mam starou xperiu. Nevadi. poradne zazalohuju v SEUSU, hodim do pc a as uz nikdy vice. DEKUJI TI MOCKRAT ZA RADU. Martin

Edituj sve prispevky, hromady prispevku pod sebou porusuji pravidla fora precti si pravidla.
« Poslední úprava: 31. Březen 2011, 17:23 od Ganimed » uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 31. Březen 2011, 05:18 »

ja mam zase iny problem po aplikovani tejto romky sa nemozem vratit cez recovery/restore k ofiko romke ...cislo zostavi je to iste...nabehne iba bootanimation a same restarty

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.