SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (diskuze)
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (diskuze)  (Zobrazeno 36535 x)
MaximGorkij
Uzivatel
Telefon: X10 Mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 26. Březen 2011, 19:38 »

nie
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #46 v: 26. Březen 2011, 19:50 »

oki, tak najit tu posledni aplikaci, co tam lita Smajlík
uložena
MaximGorkij
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 28. Březen 2011, 09:13 »

podarilo sa? inak to fakt nema chybu.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #48 v: 28. Březen 2011, 09:14 »

No uz jsem si vytahl celou slozku system/app. jen si musim najit, co to dela... Vecer tady dam jeste nejake ty soubory update.zip na korekci
uložena
MaximGorkij
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 29. Březen 2011, 11:07 »

neviete o nejakej inej dobre fungujucej custom rom pre mini pro? nemam cas prechadzat vsetky dostupne fora o tom. dakujem.
uložena
notabene
Uzivatel
Telefon: X10 Mini Pro Cyanogen 6 tweaked, OC 768mhz

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 29. Březen 2011, 11:28 »

neviete o nejakej inej dobre fungujucej custom rom pre mini pro? nemam cas prechadzat vsetky dostupne fora o tom. dakujem.

ROMka od HUDasp, ale potrebujes starsi FW.
uložena
aldav
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 29. Březen 2011, 17:34 »

Ja se dnes vracim k oficialni ROM, nemam s ni problem a hlavne vse funguje. Snad jen malo mista. Tady jsme vlastne u Sony Ericsson , tj. venujeme se novym telefonum a stare modely uz moc neresime  Cheesy Grin Cry    Pro moderatora snad jen, ze je lepsi rict za tyden a dodrzet termin, nez pouzivat slovicko "vecer". Nebavi me 30x za vecer otevirat stranky, ktere jsou mimo jine  casto z nejakeho duvodu nedostupne a nebo se dlouho nacitaji. Samozrejme vim, ze jeho cinnost je dobrovolna, ale s casem  dneska bojujeme bohuzel vsichni a tak radeji vyrazim na piiivo. Klidne i se starou Romkou   Grin Hezky vecer vsem
« Poslední úprava: 29. Březen 2011, 21:03 od aldav » uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
zehny
Uzivatel
Telefon: SE xperia 10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 29. Březen 2011, 21:57 »

Tak. A jsem v prd eli. Vsechno fuc. Sice mam rom, ale nemam zadnej kontakt sms nic. Najdu to jeste nekde, prosim?Huh? Prosim pomozte Cry Cry Cry pokud to je tu nekde napsane, omlouvam se. Jsem v soku. Udelal jsem si predtim zalohu,ale ta je fuc.
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 29. Březen 2011, 22:05 »

To zehny : Zaloha se dela na microSD kartu a potom pro jistotu prenese do PC a nebo pomoci MyPhoneExplorer rovnou do PC. Vitej mezi nas, kteri to uz mame davno za sebou.  Smajlík  
« Poslední úprava: 29. Březen 2011, 22:10 od aldav » uložena

zehny
Uzivatel
Telefon: SE xperia 10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 30. Březen 2011, 00:51 »

Takze uz to nikde nenajdu?? Tak to ***** je na *****. a Treba mi dejte ban. Tohle jsem se nikde nedocetl. A pokud mi nekdo napise, ze to tu je nekde psany tak to stejne nepochopim, ze je nas tu toilik. *****
uložena
palino911
Anonym
« Odpověď #55 v: 30. Březen 2011, 06:28 »

Ak si mal na starej ROM vytvoreny google ucet pre market alebo email pripadne facebook zvycajne sa zviknu kontakty nahrat na ich server. Skus sa prihlasit na tieto ucty a zapni si synchronizaciu je velka pravdepodobnost, ze kontakty bude zachranene  Mrknutí
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 30. Březen 2011, 07:59 »

To zehny: nejak jsi nam zapomnel rict cim jsi zalohoval, kdyz o tom pises. Teprve pak Ti muzeme poradit  Roll Eyes 
uložena

inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 30. Březen 2011, 08:38 »

To Aldav: Psal jsi, ze se vracis k ofiko ROM. Jeste jsem nenasel chut na upgrade... Ma to smysl? Je tam nejake vylepseni, nebo zasadni zmena? Uzivatele hlasili, ze s novym ofiko FW se snizila vydrz baterie.. To bych fakt nerad. Zatim mam verzi, kterou tu postnul HUdasp a jsem maximalne spokojenej.. Takze proto ta otazka, zda je novy ofiko FW v necem vyrazne lepsi, abych aktualizoval.. Pak me zas bude akorat cekat nahrani kontaktu, aplikaci, root, odstraneni zbytecnych aplikaci...delam to pokazdy znova a znova.. Pokud tedy neprijde od admina slibovana ROM, nevidim smysl aktualizovat na novy FW a podstupovat zase ten samej "porod"... Co myslis? Nebo je v novym FW nejaka prevratna vec?? Diky predem za info..
uložena
MaximGorkij
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 30. Březen 2011, 11:48 »

asi naozaj mi nic ine neostava, len sa vratit ku original rom, skoda
ale najviac ma mrzi, ze nase otazky na moderatora su bez odozvy
ja viem, ze novinky su vzdy v popredi, ale aj tak...
no nic, skoda
« Poslední úprava: 30. Březen 2011, 11:59 od MaximGorkij » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #59 v: 30. Březen 2011, 12:01 »

Dejte mi cas jeste dnes do vecera, slozku system/app mam doma nachystanou a pokud vam ROM jinak sedi, je skoda kvuli tomuto menit Smajlík
PS: az budu pracovat pro Sony Ericsson a mit to tady jako povolani, bude to tady vypadat jinak. Do te doby musim taky chodit do prace a podobne veci navic...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.