SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi  (Zobrazeno 212827 x)
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #435 v: 31. Květen 2011, 20:23 »

Podle webu to ani expansys nema skladem - dostupnost: na vyzadani. Ale priznam se, ze tyhle obchody ve me moc nevzbuzuji duveru. Radeji si pockam na oficialni cz distribuci, kterou budu moct pripadne vyreklamovat sam v autorizovanym servisu. S posledni Xperii jsem mel v jednom kamennym obchode pomerne problemy (2 mesice trvajici reklamace, bez vysledku), ktery jsem vyresil vlastni reklamaci a zaslanim primo do autorizaku, kde mi vse vyresili.
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #436 v: 01. Červen 2011, 09:53 »

Panove, pokud chcete ARC, proc se nepodivate treba na www.pixmania.cz a nebo Aukro Huh Vyber je, jen je treba se podivat okolo.
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #437 v: 01. Červen 2011, 11:29 »

To mas sice pravdu, ale neni to ofiko ceska distribuce... O tom to je...
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #438 v: 01. Červen 2011, 12:09 »

Paneboze. A co je spatneho na Pixmanii ? Kdyz se ti to posere tak si pro pristroj prijedou, odvezou a po oprave zase privezou. Na jejich naklady. Navic prodavaji sortiment s EU, takze mas original zarucni list...
A nebo nic. Eekejte mesic a nadavejte, ze nic neni...
uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #439 v: 01. Červen 2011, 12:25 »

milennium:::a zazil jsi s nima neco jako 3.stejna RMA a odstoupeni od smlouvy? Ja teda, ne, ale docela by me zajimalo, jak se k tomu stavi - protoze potom to uz nemusi byt sranda - komu se chce jit do soudniho sporu, ze? Ja si proste pockam (i kdyz ne na ARC ale na PRO) a netrapi me to.
P.S.: Na to jejich reseni 3. (pripadne 4.) RMA se ptam, protoze ac zastance SE, uz se mi stalo, ze mi za mobil SE vraceli penize...
EDIT:: mimochodem i pres tu slavnou pixmanii to prodava expansys, takze jestli nema expansys, nebude asi ani na pixmanii
« Poslední úprava: 01. Červen 2011, 12:32 od pogo » uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #440 v: 01. Červen 2011, 12:58 »

Jasne, ja se nechci nikoho zastavat. Proste jsem mel s nimi vzdy kladnou zkusenost a proto jsem ti Pixmanii doporucil. Navic, nektere veci maji s Expansys a nektere ne. A pokud uplatnis slevovy kupon tak to vyjde docela slusne.
Tim vsim chci rict, ze nez cekat na ceskou distribuci a pak si Arc koupit za penize skoro dvou jadroveho pristroje, tak si radeji koupim Arc hned ted s Pixmanie... Ale to je kazdeho vec...

P.S. tak je skladem http://www.pixmania.cz/cz/cz/9308632/art/sony-ericsson/xperia-arc-x12.html a pokud se uplatni slevovy kupon, tak je to za 11600,- i s DPH. Kdybych ho chtel a touzil bych po nem, tak jdu hned do toho...
« Poslední úprava: 01. Červen 2011, 13:11 od milennium » uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #441 v: 01. Červen 2011, 13:25 »

Samozrejme, taky vim, ze je mozne koupit na pix nebo jinde v zahranici, pripadne na aukru, ale to nechci. Nebo koupit u nas sedivku, coz jsem udelal a byla brandovana, takze ne, diky, zbytecne vyhozenych 300 Kc na postovnym a mesic blokovanych 12 litru. Jak uz jsem zminil, chci mit moznost reklamovat primo v autorizovanym servisu, kde se k me zadosti zatim postavili vzdy vyborne, narozdil od puvodniho prodejce, ktery reklamaci protahoval a neustale tvrdil, ze zarizeni je v poradku a reklamace neuznaval, takze si pockam, az naskladni alfa nebo czc ci podobny pro me solidni obchod s pobockou v Brne.
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #442 v: 01. Červen 2011, 13:57 »

musim tak nejak souhlasit s Mileniem,taky me to nebavilo cekat a tak jsem to risknul a vzal NEO.
podle me jak to tak vypada,tak nez ho k nam dovezou,tak uz SE zacne predstavovat nastupce a zase bude o cem premyslet!
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #443 v: 01. Červen 2011, 22:23 »

ale ja to moc nechapem, sedivky uz su v predaji,ale myslel som,ze problem z dodavkami novych xperii je vsade,aj v zahranici,ale ako vidim, podobne obchody ako napr. pixmania tieto mobily maju. Len aby to neboli telefony z prvymi neodladenymi softami,a podobne...!
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
rpsj
Uzivatel
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #444 v: 02. Červen 2011, 05:36 »

Ja mam doma dve sedivky a problem s firmwarem nemam zadny.
« Poslední úprava: 02. Červen 2011, 06:22 od rpsj » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #445 v: 04. Červen 2011, 07:35 »

Dle poslednich informaci se k nam Arc oficialne dostane nejdrive v cervenci, v cervnu uz urcite ne. Nemam moc co dodat, jdu si vybrat nove BB. Doporucuji bud koupit sedivku - pokud se vam tedy novinka libi, nebo jit do jine znacky...
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #446 v: 04. Červen 2011, 08:21 »

preco akurat BB,ale dobre.... SE tu uz o rok urcite nebude,je to koniec myslim.....
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Daff.Cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #447 v: 04. Červen 2011, 08:23 »

Tak to me podrz teda... Shocked Tak to jejich JIZ BRZY je teda dlouhej casovej horizont. To aby v tom cervenci dali cenu tak 8000... Jako nemam slov, SE se proste opet nepoucil... Angry No nic jdu vybrat jinej foun Cry, protoze sedivku za 11500 proste nevezmu. Huh

uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Joza
Anonym
« Odpověď #448 v: 04. Červen 2011, 09:03 »

Pokud vas ani dostupnost nezere pak vezte, ze ofiko ceska distribuce by se udajne mela dostat az k hranici 13 tisic korun. Sice to nemam potvrzene, ale v techto vecech se malokdy pletu...
uložena
Daff.Cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #449 v: 04. Červen 2011, 10:09 »

Proc me to vubec neprekvapuje, co nejpozdeji, ale za to nejdraz. Lidi kdyby jste videli jaka ve me koluje nas*anost.... Cheesy Grin
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.