SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi  (Zobrazeno 212906 x)
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #225 v: 09. Duben 2011, 18:54 »

A mas ty sluchatka nebo liveview ve sparovacim modu pri hledani? Nebude chyba tady? Mrknutí
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #226 v: 09. Duben 2011, 20:39 »

Mel bych dotaz. Arc uz nevede aplikaci Backup and restore?
uložena
Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #227 v: 09. Duben 2011, 20:54 »

A mas ty sluchatka nebo liveview ve sparovacim modu pri hledani? Nebude chyba tady? Mrknutí

Situace je takova, ze mam na ruce liveview a vedle sebe sluchatka a zapnu bluetooth a hledani a nenajde mi to nic proste nic mi to nenapise ani na displeji telefonu ani na displeji liveview a sluchatek. Zkousel jsem i zaroven s tim hledat pres liveview a proste nic. Chova se to jako, kdyby to telefon nepodporoval. Jinak jine telefony to najde v pohode. Prehral jsem software opet do puvodniho nastaveni a vse je zatim stejne jako predtim.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #228 v: 09. Duben 2011, 21:10 »

Mel bych dotaz. Arc uz nevede aplikaci Backup and restore?
Myslim, ze ne. Protoze X10 to updatu na 2.3 umet nebude.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #229 v: 09. Duben 2011, 21:32 »

To ale porad nevysvetluje jestli zda jsi obe zarizeni dal do parovacihi modu  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #230 v: 09. Duben 2011, 21:51 »

To ale porad nevysvetluje jestli zda jsi obe zarizeni dal do parovacihi modu  Mrknutí

No do vcerejska jsem mel X10i a tam jsem mel pripojeno oboje prislusenstvi bez problemu a kdykoli se neco stalo znovu jsem se pripojil. Nechapu pojem parovaci mod. Ja akorad co vim, tak kdyz na sluchatkach zapnu radio tak se to s telefonem nespoji tak jsem tam i prepinal a i jsem to vypinal a zapinal a mackal pri vyhledavani v telefonu ruzna tlacitka. Mozna mluvim o necem jinem nez ty, ale co je teda mysleno parovacim modem?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #231 v: 09. Duben 2011, 21:56 »

Ke vsemu, co se prodava, se dodava manual. Kdyz necemu nerozumis, tak je extremne vhodne si precist ten kus papiru.
uložena
Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #232 v: 09. Duben 2011, 22:12 »

Ke vsemu, co se prodava, se dodava manual. Kdyz necemu nerozumis, tak je extremne vhodne si precist ten kus papiru.

TAk ja manual nepouzivam se vsim se nejak porvu sam. No a kdyz rano jedu vlakem a na sve X10i jsem pripojen k liveview i k mw600 a cestou zpatky se stejnym zpusobem nemuzu pripojit k Arcu a dokonce to ani nevyhleda. Tak si myslim, ze mi nejake navody jsou k nicemu. Jinak na X10i jsem to kazdy den propojoval pres bluetooth bez problemu tak si myslim, ze jsem to najednou nezapomnel.
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #233 v: 10. Duben 2011, 07:47 »

ano na X10i jsi to kazdy den pripojoval, protoze uz to bylo poprve sparovane - jak radi ostatni - manual, kouknout jak zapnout parovaci mod a pak pripojit.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #234 v: 10. Duben 2011, 08:41 »

U obou zarizeni staci dlouze podrzet startovaci tlacitko, kratce stisk zapinaciho tlacitka a pak dlouze drzet dokud nezacne svitit na displeji parovani, tedy jak u sluchatek MW600, tak u LiveView a jak se na displeji objevi dve sipky v kruhu proti sobe, tak ti tvuj telefon obe zarizeni najde....
« Poslední úprava: 10. Duben 2011, 08:46 od Martin V. » uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #235 v: 10. Duben 2011, 09:43 »

U obou zarizeni staci dlouze podrzet startovaci tlacitko, kratce stisk zapinaciho tlacitka a pak dlouze drzet dokud nezacne svitit na displeji parovani, tedy jak u sluchatek MW600, tak u LiveView a jak se na displeji objevi dve sipky v kruhu proti sobe, tak ti tvuj telefon obe zarizeni najde....

Dekuji moc za rady. Problemu tam bylo vice mam pocit, ze ten Android 2.3 neni uplne vyladen. Zkusil jsem teda tvuj navod a nemohl se dostat do bluetooth proste to neslo zmacknout. Aplikace prestala pracovat. Tak jsem to mnohokrat zkusil az jsem se do toho dostal. Pak jsem dal sparovat a porad to neslo a stale se to sekalo. Tak jsem to jako nekolikrat uz musel cely telefon vypnout a zapnout. No a potom uz se mi obe zarizeni sparovala a jsem tedy spokojen takze dekuji moc za rady a trpelivost se mnou. Kdyz jsem si koupil tohle prislusenstvi a zapnul ho tak si ho telefon Xperia X10i normalne nasel sam a pak jsem ho jen sparoval. S timhle telefonem to bylo narocnejsi a proto jsem ani nevedel, ze mohu zkusit dele podrzet zapinaci tlacitko no moje blbost. Doufam, ze brzy se i k nam dostane novy firmware a nebudu muset porad restartovat telefon.
uložena
Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #236 v: 10. Duben 2011, 09:45 »

omlouvam se mas pravdu priste misto spamovani budu radeji hledat rady. Asi pred mesicem jsem nekde cetl, ze liveview na androidu 2.3 nepujde takze jsem s tim ani nepocital, ze mi to pujde, ale jsem rad, ze je vse jinak.
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #237 v: 10. Duben 2011, 12:11 »

Ale jedna vec je sparovat nove zarizeni, ktere jeste nebylo s nicim sparovani, to pak nabidne parovaci mod hned pri spusteni, pri parovani s dalsim zarizenim je treba volit vyse uvedeny postup  Mrknutí. Takze chyba rozhodne nebyla v arcu  Cool
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #238 v: 10. Duben 2011, 12:52 »

Ale jedna vec je sparovat nove zarizeni, ktere jeste nebylo s nicim sparovani, to pak nabidne parovaci mod hned pri spusteni, pri parovani s dalsim zarizenim je treba volit vyse uvedeny postup  Mrknutí. Takze chyba rozhodne nebyla v arcu  Cool

Jak jsem psal jiz vcera nechci si stezovat myslim si, ze chyba neni v mobilu jen na to na vsechno musit prijit. Proste chyba lidskeho faktoru :-)
uložena
ridic Lukyn
Uzivatel
Telefon: Xperia

Zobrazit profil
« Odpověď #239 v: 10. Duben 2011, 19:26 »

ja jsek zatim s tel. v poho.Ale mam taky jednu skvrnku a to:na gmail mi prijde mail a Iphone hned zahlasi a Arc vubec nic.(mel bych vse nastavene good nebojte)mam jeste exchange a ten jaks taks mi jede.I kdyz mam pocit ze se to sekne kdyz pouzivam wifi a potom 3G.Ma s tim nekdo zkusenost??

Dekuji moooc
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.