SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi  (Zobrazeno 212908 x)
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #210 v: 08. Duben 2011, 17:00 »

Leo: to tu uz bolo rozoberane, arc ma foliu rovnako ako x10
uložena
Leo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson XPERIE Arc,X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #211 v: 08. Duben 2011, 17:09 »

Diky moc tak se omlouvam.
Uz sem si arc objednal. Roll Eyes
uložena

T68i,T630,K700,P910i,2*K800i,P1i,G502,W760i,C702i,W705,X1,W995,X10,Sluchatka HPM-70,Repracky MPS-60,MPS-70,Bluetooth Headset HBH-IV835,mw600,Bluetooth Car-100
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #212 v: 08. Duben 2011, 17:40 »

Kdo vi jak to s tim zpozdenim bude. Mozna se jen ruzne prebirala a modifikovala zprava z italske pobocky SE, ktera zminovala zpozdeni Nea. Uz driv jsem cetl, ze Arcu by se zemetreseni nemelo zadnym zpusobem dotknout.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #213 v: 08. Duben 2011, 20:16 »

Diky moc tak se omlouvam.
Uz sem si arc objednal. Roll Eyes

ja sa ospravedlnujem nemyslel som to ako vycitku ze si neprecital vsetky stranky skor som chcel objasnit to preco odpovedam ked Arc nemam Mrknutí
Inak gratulujem k objednavke, krasny stroj.
uložena
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #214 v: 08. Duben 2011, 21:27 »

Kdo vi jak to s tim zpozdenim bude. Mozna se jen ruzne prebirala a modifikovala zprava z italske pobocky SE, ktera zminovala zpozdeni Nea. Uz driv jsem cetl, ze Arcu by se zemetreseni nemelo zadnym zpusobem dotknout.

Na tiskovce se lidi z SE take vcelku hezky vykrucovali a rikali, ze vubec netusi jak to nyni po tom Japonsku bude. Ty informace jdou i od nich, neni to zadny prekrut na internetu. A pak, nas trh je tak bezvyznamny, ze tu vse bude jiste az nakonec....
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #215 v: 08. Duben 2011, 22:32 »

no a zas je to v zadku. Vysvetli mi niekto ako je mozne ze smartfony od HTC ktore boli predstavene rovnako ako novinky od SE su uz skoro mesiac v predaji? A SE hra stale svoju staru dobru pesnicku...
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #216 v: 09. Duben 2011, 07:10 »

Koukni se na situaci japonskych automobilek a predpokladam, ze situace je podobna ve vsech odvetvich japonskeho prumyslu. Jsou radi, ze tam maj vubec elektriku (nejede jim tam spousty elektraren, nejen Fukusima nesÂťastna), takze bych opravdu za toto SE nevinil. Jukni trebas na HydePark s Okamurou, velice dobre ti tam vysvetli, jak Japonska natura funguje pri katastrofach.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #217 v: 09. Duben 2011, 08:54 »

nechapte ma zle, zemetrasenie v Japonsku povazujem za strasnu udalost a Japoncom drzim palce nech sa cim skor pozbieraju, mam vsak tusenie ze SE by to v tomto pripade nestihlo aj bez "pomoci" tsunami. Podla mna maju nejak zle premyslenu logistiku. Ta napr. pri Apple alebo blizsom HTC funguje podla mna vyborne. Kratko po predstaveni sa telefony predavaju. Nechcem to vsak velmi rozoberat, v kutiku duse si uvedomujem ze maju urcite 100x lepsiu logistiku na aku by som ja vedel vobec prist a je mozne ze na SE by som sa dival inak keby som zil v UK alebo inych vacsich trhoch kde sa niektore modely uz asi predavaju.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #218 v: 09. Duben 2011, 09:08 »

Pletete si Er a zbytek sveta. Ve svete je jiz Arc, Neo i Play v prodeji a vyrobce termin dodrzel. Jen jich ted nestiha vyrabet dost. Vyrobit telefon je uz to posledni, kdyz je odladeny
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #219 v: 09. Duben 2011, 09:29 »

Ano, ale take s tim ma problemy. Bylo jich vyrobeno mene a proto se cekaji mensi dodavky.  A Neo, tak toho moc vyrobeno nebylo a proto to zpozdeni ve vetsine sveta. http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=200485&start=210
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #220 v: 09. Duben 2011, 14:00 »

nevim jestli to uz vite vsichni nebo ne,ale tohle mi prijde zajimavy.. http://blogs.sonyericsson.com/developerworld/2011/03/29/unlocking-the-boot-loader-in-the-new-xperia%E2%84%A2-smartphones/
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Joza
Anonym
« Odpověď #221 v: 09. Duben 2011, 14:10 »

http://semania.cz/sony-ericsson-odemkne-u-novych-telefonu-bootloader-zazraky-se-deji.html
uložena
Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #222 v: 09. Duben 2011, 15:20 »

Tak jsem si privezl Arcika domu a problem je ten, ze mi nekomunikuje ani s Liveview ani s  MW-600 proste ani jedno prislusenstvi to pres bluetooth nenajde takze se asi budu muset vratit zas ke sluchatkum s kabelem.
uložena
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #223 v: 09. Duben 2011, 17:24 »

Moje Xperia arc komunikuje s MW600 i LiveView zcela v pohode  Mrknutí, je divny, ze by BT neslapalo na telefonu....co zkusit jine zarizeni?
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #224 v: 09. Duben 2011, 18:05 »

Moje Xperia arc komunikuje s MW600 i LiveView zcela v pohode  Mrknutí, je divny, ze by BT neslapalo na telefonu....co zkusit jine zarizeni?

Zkousel jsem to ve vlaku a naslo mi to jen jina zarizeni nez ty moje. V tu dobu jsem jeste nemel nainstalovanou v telefonu aplikaci liveview takze je mozne, ze s tim se mi zarizeni najde, ale u sluchatek jsem zkousel vse a vubec se mi nenasly. Mam take problem s wifi stale pada stahovani chvili jde a chvili nejde internet. No a telefon je pomalejsi nez X10i hlavne co se tyce spusteni her a nacitani galerii a spousteni telefonu. Pak mi to dela to same co mi delala X10i, kdyz zapnu bluetooth napise se mi pripojuje se wifi a samozrejme se pripoji bluetooth. Zkousel jsem hned hru Hero of sparta jelikoz jsem chtel vyzkouset ten multitouch, ale jde tam opet jen jeden dotyk. Jak zmacknu chuzi nemohu bojovat. Pak jsem chtel take vyzkouset ten flash player, ale zadne video na internetu mi otevrit nejde, ale to je mozna tim, ze to delam v IE mozna to pujde jen se Skyfire. Nejak si zatim nestezuji myslim si, ze chyby jsou spise ve me a casem se s tim vsim porvu a uz budu jen chvalit. Jo a prestal mi jit i market takze nemohu vyzkouset tu aplikaci liveview.

Tak jsem vyzkousel i tu aplikaci liveview a stejne nic nenalezeno a zkousel jsem znova i ty sluchatka a take nic jen mi to naslo souseduv mobil. Takze jsem dal telefon nabit a zkusim prehrat software.
« Poslední úprava: 09. Duben 2011, 18:12 od Tonan24 » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.