SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 16:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi  (Zobrazeno 212991 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #360 v: 15. Květen 2011, 11:09 »

Jake pouzdro pouzivate na Sony Ericsson XPERIA Arc? Ja nakonec neodolal a objednal si na test nasledujici pouzdro:
http://www.noreve.com/brand/Sony_Ericsson/product/Housse_cuir_Sony_Ericsson_Xperia_Arc_Tradition.html
Uz jen nekde levne poridit samotny telefon Smajlík
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #361 v: 15. Květen 2011, 11:33 »

noreve aj ked trochu ine, pouzivam na HTC Desire a su to velmi kvalitne puzdra
uložena
pipaaaa
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #362 v: 15. Květen 2011, 14:28 »

Arc je doma ale zase nemam pouzdro. Vezmu asi http://www.sunnysoft.cz/zbozi/090PKR-75498/krusell-pouzdro-orbit-flex-sony-ericsson-xperia-arc.html
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #363 v: 15. Květen 2011, 14:32 »

JJ, Orbit Flex je klasika, tam se neda nic pokazit (mel jsem ho uz tak na 6-7 telefonech)
uložena
MiroS
Uzivatel
Telefon: Ixperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #364 v: 15. Květen 2011, 15:11 »

Zatial tiez nemam problem s restartami. Telefon mam cca 3 tyzdne a ani jeden samovolny restart.

Zaujimalo by ma ci ludia co maju problemy s restartami pouzivaju nejaky Task Manager !!! ( napr. u strojov od HTC, mam doma Incredible S sposobovali samovolne restarty prave rozne Task manageri a Task Killeri )
uložena
rpsj
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Arc

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #365 v: 15. Květen 2011, 20:01 »

Zdar,
chci se zeptat zda mate nekdo problem s odesilanim mms.Muj problem spociva v tom,ze pokud dam odeslat nejaky obrazek,ktery jsem poridil s fotoaparatem tak by mel vstaveny klient na sms/mms zmensit obrazek na max rozmer 300kB a mne ho prave nezmensi a nikde v menu telefonu jsem nenasel nejake nastaveni.Mate nekdo stejny problem?Dekuji vsem za radu
Nastaveni apn mms mam v cajchu
uložena
newys
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, Xperia Arc, Xperia mini, BB 8520 Curve

Zobrazit profil
« Odpověď #366 v: 16. Květen 2011, 10:06 »

problem s restartami som mal (3-4x denne) az neskor som si uvedomil, ze telefon som rootol, upravoval a aj vsetko insatloval s povodnou 8 gb kartou a tu som nasledne len vymenil za novu naformatovanu 16 gb - na povodnej karte teda zostali niektore potrebne priecinky. po nakopirovani povodnej karty na 16 gb uz ziaden problem
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #367 v: 16. Květen 2011, 19:48 »

Tak co,nikdo se nenajde kdo ma podobny problem jako ja? Cry
uložena
dartananr
Uzivatel
Telefon: xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #368 v: 16. Květen 2011, 21:00 »

Chcem sa spytaÂť ci by nemohol fungovaÂť zvuk pri prehravani filmu na ARCu v mojom aute cez bluetooth do reproduktorov auta, ktory tam je original namontovany a telefonovanie funguje bez problemov.
uložena
rpsj
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #369 v: 17. Květen 2011, 05:53 »

Co mas za handsfree?Pokud je to tovarni tak je potreba aby podporoval profil na prenos hudby,profil se jmenuje A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).Pokud to Tvoje handsfree neumi tak mas smulu,jinak to nepujde
« Poslední úprava: 17. Květen 2011, 07:48 od rpsj » uložena
dartananr
Uzivatel
Telefon: xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #370 v: 17. Květen 2011, 20:49 »

Ano je to tovarenske a bolo to uz povodne namontovane v aute, zistim ci mi to podporuje. Dik
uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #371 v: 18. Květen 2011, 07:09 »

Nieje to zle puzdro ale ten telefon s nim vypada ako obluda. Strasne ho to zvacsi. Povedal by som priamo az hrozne !!! Ja tieto puzdra pouzivam tiez asi na 4 tel. ale na poslednej X10 sa mi tak vidi ze ide kvalita dolu.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
pipaaaa
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #372 v: 18. Květen 2011, 07:28 »

No ale pouzdro to chce a od NOREVE je to teda cenova soda  Shocked
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #373 v: 18. Květen 2011, 10:57 »

Ja nikdy na zadnej mobil pouzdro nepouzival, prijde mi, ze to tu krasu hyzdi (zvlast u nadhernyho Arcu), ale to Noreve je asi prvni, ktery se mi fakt libi. Nicmene, stejne to neni uplne ono. Pokud si neco poridim, tak to bude asi jen zasunovaci "pouch". Libi se mi tohle obyc http://www.mytrendyphone.com/images/Sony-Ericsson-Soft-Case-Xperia-black-bulk.jpg (8 Euro).
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #374 v: 18. Květen 2011, 11:34 »

Zdar,
chci se zeptat zda mate nekdo problem s odesilanim mms.Muj problem spociva v tom,ze pokud dam odeslat nejaky obrazek,ktery jsem poridil s fotoaparatem tak by mel vstaveny klient na sms/mms zmensit obrazek na max rozmer 300kB a mne ho prave nezmensi a nikde v menu telefonu jsem nenasel nejake nastaveni.Mate nekdo stejny problem?Dekuji vsem za radu
Nastaveni apn mms mam v cajchu

Neporadim Ti konkretne s ARCem (nemam), jen do doby nez to vyresis, mam takovou mensi radu radu obklikou, stahni si z marketu aplikaci PicSay - Photo Editor . Ja sice pouzivam placenou Pro verzi, ale Tobe bude stacit free, ktera tusim obrazek otevre maximalne v rozliseni 640x480 (resp. otevre jakejkoli obrazek/fotku, jen to zmensi na tohle rozliseni, coz se do 300kB vejde bez problemu), pak uz jen das export a muzes bud ulozit na kartu, nebo primo z aplikace odeslat.

V kazdym pripade zkus kontaktovat primo podporu SE.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Arc v redakci - dojmy, otazky, odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.093 sekund, 17 dotazů.