SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Android 2.1 - nastaveni vychoziho cisla u kontaktu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Android 2.1 - nastaveni vychoziho cisla u kontaktu  (Zobrazeno 2986 x)
Visio
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro

Zobrazit profil
« v: 07. Březen 2011, 21:02 »

Zdravim, poridil jsem SE X10 mini pro a zatim se s ni seznamuji. Stahl jsem si aplikaci aContacts, ktera umoznuje volat kontaktu tim, ze se podrzi dele zmacknuty. Bohuzel tato funkce mi nefunguje, jelikoz neni zadne telefonni cislo nastaveno jako vychozi (ani u kontaktu s jednim telefonnim cislem). Pri pokusu to nastavit v teto aplikaci (dlouhem stisknuti na cisle) se nic nezmenilo. Ve vychozi aplikaci kontakty jsem na tuto moznost nikde nenarazil. Lze vubec nastavit nejake cislo jako vychozi? Jeste dodavam, ze pouzivam kontakty z googlu (v gmailu u nastaveni kontaktu tato moznost take nikde neni.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Android 2.1 - nastaveni vychoziho cisla u kontaktu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 17 dotazů.