SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (diskuze)
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (diskuze)  (Zobrazeno 41508 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #45 v: 20. Únor 2011, 20:59 »

zaji - podle casovych moznosti
sony - tohle jsem neresil, mozna az bude svitit slunce, tak to prebarvim jinak Smajlík Ostatne do ROm si muzete nahodit klidne jine barvy, zustane tam stale dle meho dostatecne kvalitni zaklad
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 20. Únor 2011, 22:56 »

no,podla tohto navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=27318.0  pojde zmenit farbu bez problemov? Pri tomto najnovsom softe 2.1.1.A.0.6. na x10mini su udajne problemy ist podla tychto starsich navodov,su tam urcite problemy z frameworkom,nie?

A tato ROMka mi okrem zmeny farby pozadia zostane nezmenena??
« Poslední úprava: 20. Únor 2011, 22:58 od sony » uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpověď #47 v: 20. Únor 2011, 23:22 »

zmena barvy je vzdycky bez problemu, jestli si na to kdokoliv netroufam, dejte sem obrazek a puvodni framework a udelam vam na to script na miru...

Ano, ROM jinak zustane stejna Smajlík
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 21. Únor 2011, 12:41 »

DosÂť mi vadi ze sa pri tejto ROMke vymazala aj celkom popularna aplikacia youtube a vyhladavac piesni Track id. a na markete to nemozem najst ,skoda Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed

ono, youtube bola super aplikacia,napr.ked som spustil facebook a niekto tam dal videoodkaz na youtube tak sa mi spustilo toto video v super kvalite priamo cez youtube. Teraz sa spusti cez operu mobile,ale to je nepozaretelne, nekvalitne. A takisto Track id, spolupracovalo z youtube,ked mi naslo nejaky song,tak automaticky som si ho mohol najst v youtube. Obe aplikacie v ROMke nie su (moc to nechapem) da sa s tym nieco robit? na markete je kopec podobnych aplikacii,ale ani jedna sa nevyrovna tymto defaultnym co boli v Xperii. mnohe su plne reklamynefunkcne,pomale,atd.....
« Poslední úprava: 21. Únor 2011, 13:25 od sony » uložena

zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 21. Únor 2011, 13:34 »

http://rapidshare.com/#!download|283dt|430543114|X10mini-2.1-apps.7z|38297 tu mas vsetky original aplikacie z x10 mini/pro  Roll Eyes
uložena
dartananr
Uzivatel
Telefon: xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 21. Únor 2011, 17:09 »

http://rapidshare.com/#!download|283dt|430543114|X10mini-2.1-apps.7z|38297 tu mas vsetky original aplikacie z x10 mini/pro  Roll Eyes
a ked si ich s tadiaÂľ stiahnem co s tym dalej.....lebo ked ich nakopirujem do system/app tak je to jeden balik a nijako to nefunguje.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #51 v: 21. Únor 2011, 17:31 »

musis tam nakopirovat ty apliakce, ktere ti chybi...
pripadne na to udelam instalator pro Pc, kdyz vyberesc, ktere aplikace tam chces
uložena
dartananr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 21. Únor 2011, 17:41 »

Jasne Jozef, ale ten balik ked som si stiahol tak je to jeden celok a nijako to neviem otvoriÂť aby som si tam nakopiroval len tie aplikacie ktore mi chybaju
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 21. Únor 2011, 18:46 »

ja som to normalne instaloval ako apk subor a ide to
uložena
dartananr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 21. Únor 2011, 18:58 »

A cez co si to instaloval cez napis podrobnejsie ako ?
uložena
bayon
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 21. Únor 2011, 20:20 »

osobne mi ale vubec nevyhovuje ta klavesnice  Embarrassed .... prosim o radu jakym zpusobem dat zpet tu puvodni

pripadne idealni by byla moznost te android klavesnice (qwerty) ale s moznosti psani zprav na sirku - lze toto nejak poladit?
 Embarrassed

diky vsem za rady, pripadne rovnou navod

P.S.
Jinak je ta ROM ale velmi dobra... diky Jozo
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #56 v: 21. Únor 2011, 20:23 »

mozna jeste nahodim opravenou verzi, kam dohodim i puvodni ROM a youtube a trackid
uložena
tomomik
Uzivatel
Telefon: Xperia10 Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 21. Únor 2011, 21:31 »

to bayon: do adresara /system/app v telefone si nakopiruj subor "SuquashiInputMethod.apk" z balika aplikacii co sem dal zaji06. A zmaz/odinstaluj/freezni "LatinIME.apk" To je ta nova klavesnica nainstalovana z ROM od Jozefa.
uložena
bayon
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 21. Únor 2011, 22:09 »

to bayon: do adresara /system/app v telefone si nakopiruj subor "SuquashiInputMethod.apk" z balika aplikacii co sem dal zaji06. A zmaz/odinstaluj/freezni "LatinIME.apk" To je ta nova klavesnica nainstalovana z ROM od Jozefa.

diky za radu - nahodim zpet tu puvodni

Jinak stale by mne ale jinak zajimalo, zda lze nejak nastavit moznost psat zpravy na sirku... pak by android klavesnice vyznam uz mela - nejake moznosti?
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 22. Únor 2011, 01:05 »

A cez co si to instaloval cez napis podrobnejsie ako ?

normalne to otvor napr. v PC cez winrar,a mas tam tie aplikacie ,a ktoru chces si uloz na kartu v mobile a normalne nainstaluj...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.