SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (diskuze)
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (diskuze)  (Zobrazeno 41504 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #30 v: 19. Únor 2011, 09:56 »

Šlo by to, ale uzivatele by museli prilozit ruku k dilu... Ale to je uz na jinou debatu... Pokud mi vyjde cas, tak to sem hodim aspon z X10 Mini (i kdyz se mi moc nechce vse znovu flesovat)
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 19. Únor 2011, 10:20 »

uvodni mylseno kde? Jako v menu? To uz zalezi na pouzitem launcheru
no ja neviem,ja som trochu sklamany. pouzil som ten klasicky font,vsetko asi funguje,ale ako hovorim, spusti sa mi launcher pro,a uvodna obrazovka je v tej defaultnej modrej farbe. Aj pri zamknutom telefone mam modre pozadie. U Teba vidim podla screenov,hned na zaciatku tu novu hnedu.Ja ju mam az po vstupe do nastaveni,alebo do tel.zoznamu atd,inak tam vidim tu modru. A takisto pri vybere widgetov mnohe z ponuky zmizli,napr. tie uvodne hodiny z datumom (defaultne).Tie uz nemam....Kam zmizli,ked Ty ich tam mas?  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Ale mnohe vyhody tejto ROMky funguju (klavesnica-na prekvapenie sa pise s nou dobre!, ikona baterie,atd...)
« Poslední úprava: 19. Únor 2011, 10:22 od sony » uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpověď #32 v: 19. Únor 2011, 10:24 »

tak zmen tapetu ne? Smajlík Jinak defaultni hodiny jsem dal taky pryc, na Marketu je spousta lepsich a hezcich
uložena
dartananr
Uzivatel
Telefon: xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 19. Únor 2011, 10:33 »

Šlo by to, ale uzivatele by museli prilozit ruku k dilu... Ale to je uz na jinou debatu... Pokud mi vyjde cas, tak to sem hodim aspon z X10 Mini (i kdyz se mi moc nechce vse znovu flesovat)
Ak budem vedieÂť ako pripojim ruku k dielu, mozno by to nebolo na skodu maÂť to tu.
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 19. Únor 2011, 12:14 »

tak zmen tapetu ne? Smajlík Jinak defaultni hodiny jsem dal taky pryc, na Marketu je spousta lepsich a hezcich
Mrknutí no nechapeme sa. Ako mam zmenit tapetu? v launcher pro-wallpaper nie je ziadna moznost zmenit tapetu na tu novu hnedu. A nemyslim si ze mam nejaku tapetu menit, ono logicky ta hneda mi mal anskocit automaticky,niekde bude zrada.

Hodiny mozu byt sice zle,ale mne sa ani neukazali v ponuke widgetov :-(
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #35 v: 19. Únor 2011, 12:18 »

Nemohli se ukazat, kdyz jsou vymazane. Pokud by si po instalaci ROM vymazal pameÂť zarizeni pres Recovery, tak tam musi naskocit ta hneda barva, ale prijdes tim o vsechny data. Ja to tak delam...
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 19. Únor 2011, 14:10 »

no,ale o vymazani pameti som nevedel..... ako teraz na to? seus a odznova?  Roll Eyes
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #37 v: 19. Únor 2011, 14:18 »

proc SEUS... Pokud v telefonu nemas zadna data, ktera by ti chybela (smsky, zpravy), tak jen spusÂť recovery menu a zvol moznost factory reset (full wipe). ale prijdes o sva data Smajlík
uložena
tomomik
Uzivatel
Telefon: Xperia10 Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 19. Únor 2011, 15:17 »

to Jozef Cmar: mohol by si do navodu doplnit zoznam tych "zbytocnych" aplikacii, aby neboli uzivatelia prekvapeni, ze im zmizli niektore aplikacie. Diky
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 19. Únor 2011, 15:41 »

proc SEUS... Pokud v telefonu nemas zadna data, ktera by ti chybela (smsky, zpravy), tak jen spusÂť recovery menu a zvol moznost factory reset (full wipe). ale prijdes o sva data Smajlík
aha,diky, to som urobil,a uz to ide asi dobre. Boze ta klavesnica je sice mala ale ide bezchybne,hura,konecne!to ako urobili?Huh

inak asi amaterska otazka-keby som chcel teraz zmeniÂť napriklad farbu tej hnedej,napr. na ciernu,tak treba nahraÂť novu romku,alebo ako na to? V tomto sa dosÂť stracam
« Poslední úprava: 19. Únor 2011, 15:46 od sony » uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #40 v: 19. Únor 2011, 15:55 »

musis mit winrar a trochu prehledu v tom, jak to funguje Smajlík a taky cerny obrazek Smajlík Navod zde:

http://forum.semania.cz/index.php?topic=27318.0

Jinak ta klavesnice je fakt dobra, samj i na X10 Mini pouzivam uz od zacatku...
uložena
user11
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 20. Únor 2011, 12:37 »

chtel bych poprosit jozefa zda by to udelal na mini pro jestli by to slo a klidne i pomuzu pokud budu vedet a znat predem diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #42 v: 20. Únor 2011, 12:43 »

nyni dodelavam na velkou X10, jestli vyjde cas, vrhnu se dal Smajlík Posilam SZ, domluvime soukrome
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 20. Únor 2011, 15:49 »

budes robyt aj na mini pro?
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 20. Únor 2011, 20:52 »

konecne je tu super galeria,ale neviem ci to je moj subjekt.nazor,ale zda sa mi,ze ta hneda farba robi horsiu citatelnost mobilu na slnku oproti modrej.Ei ne?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 Mini (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.