SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy firmware pro Sony Ericsson XPERIA X10 na obzoru
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Novy firmware pro Sony Ericsson XPERIA X10 na obzoru  (Zobrazeno 11523 x)
kordo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 04. Březen 2011, 19:39 »

No aj by som si ho tam narval len skoda ze som si prisadol svoj fon ked som mal zastrceny kabel usb do neho a podarilo sa mi urvat to usb v telefone tak teraz premyslam ci ho zaslat do servisu alebo opravit to doma ale otazne je ci sa mi to doma podari naletovat a ci to neurvalo aj s plosakom kurnik tento konektor by mohli robit radsej na flex kabel a nie pevne ho pripajkovavat k doske.

No mi to nedalo tak som ho rozobral konektor uplne odfajceny aj s cestickami na plosaku  Cry tak to by mi v servise nezozrali ze to sa len tak stalo beznym pouzivanim. Momentalne nabijanie som poriesil dvomi kablikmi vyvedenymi von ale to len ako docasne riesenie a este premyslam ako vyvediem tie dva vyvody aby som mohol pripojit USB a spravit nejaky konektor cez ktory by sa to dalo pohodlne nabijat a aj pripojit k pc. davajte si na to pozor je to dost labilne ked to mozem porovnat s nokiou tak na nich je ten konektor omnoho lepsie uchyteny.
« Poslední úprava: 05. Březen 2011, 15:51 od kordo » uložena

Nevies opytaj sa...
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 08. Březen 2011, 02:33 »

Panove ted si nejsem zcela jist, zda-li chapu spravne. Ale chcete snad naznacit, ze pro X10 jeste vyjde nejaky novy firmware?? Zminujete tady 2.1.1.A.0.6, jedna se o oficialni novy fw? Sleduji i zahranicni servery zabyvajici se X10 a SE obecne a nikde jsem tuto informaci neslysel.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 08. Březen 2011, 07:59 »

2.1.1.A.0.6 mam v telefonu, je tu vyroben navod, jak ho dostat do sve X10 (oficialitu doplnuje to, ze je dostupny pro dane regiony na SEUSu). Jinak nejspis jeste budou budou nejake dalsi verze (jsou momentalne certifikovany).
uložena
kordo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 09. Březen 2011, 06:49 »

Jedina moznost ako by som to mohol urobit je xRecovery inak tam ten firmware nenatlacim hladal som na doske ci nahodou nieje niekde data- a data+ vystup no bohuzial som nenasiel nasiel som iba + a gnd ten je samozrejmy tak ja mozem momentalne telefon iba nabijat. Cry a nikde nieje zatial ziadna schema pre tento fon aby som sa vedel nan nejak datovo napojit.
uložena

Nevies opytaj sa...
kordo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 09. Březen 2011, 14:40 »

Panove ted si nejsem zcela jist, zda-li chapu spravne. Ale chcete snad naznacit, ze pro X10 jeste vyjde nejaky novy firmware?? Zminujete tady 2.1.1.A.0.6, jedna se o oficialni novy fw? Sleduji i zahranicni servery zabyvajici se X10 a SE obecne a nikde jsem tuto informaci neslysel.

Tento firmware vysiel uz v niektorych krajinach oficialne. Bohuzial ja moj fon nemam moznost aktualizovat tak ti viac o tom neviem povedat
uložena

Nevies opytaj sa...
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 10. Březen 2011, 08:50 »

NO a co takhle nahrat do tvyho telefonu nejakou nandroid zalohu s danym FW? To by melo jit a novej baseband by se tam mel objevit. Bohuzel s tou zalohou nepomohu, frcim na cyanogenu a telefon relativne jede, takze ted se v tom sÂťourat nechci. Nekdo jinej by ale mohl pomoci.
uložena
tomomik
Uzivatel
Telefon: Xperia10 Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 10. Březen 2011, 20:47 »

mimochodom, dnes boli schvalene dalsie verzie novych firmware pre velku X10 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=16755.
Pre x10 mini je posledna verzia schvalena 23.2.2011 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17439. Ktovie, kedy budu realne dostupne...
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 11. Březen 2011, 01:31 »

inak na tu mini mam fw z 26.januara(2.1.1.A.0.6),a odvtedy tam vidim februarove sw verzie,tie nie su aktualne v tomto regione?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Novy firmware pro Sony Ericsson XPERIA X10 na obzoru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.