SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 10:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i/Hallon)
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i/Hallon)  (Zobrazeno 21127 x)
Dulka
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia neo

Zobrazit profil
« v: 20. Leden 2011, 09:39 »

V Barcelone na MWC sa mame na co tesiÂť. Po predstaveni SE Xperia Arc a SE Xperia Play ( Playstation Phone ) ktory este nebol oficialne predstaveny, tu mame treti, Hallon. Konecne tu je viac info o nom. Dizajn Vivaz, Android 2.3, tie iste vylepsenia ako Xperia Arc, cize Sony Bravia Engine Mobile a snimac Sony Exmor R, HDMI port a naviac ma prednu kameru. PodÂľa mna najkrajsi smartphone a ked je pravda, ze bude staÂť v rozmedzi 320 - 350 Eur a bude ponukaÂť viacfarebne prevedenia, tak to bude moj buduci phone  Smajlík

Tu je link:
http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-vivaz2-en.shtml#content

uložena

Siemens C25 => Sony J5 => SonyEricsson T300 => SonyEricsson T630 => SonyEricsson K700 => SonyEricsson K750 => SonyEricsson W800 => SonyEricsson W850 => SonyEricsson Xperia X10 => SonyEricsson Xperia neo
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Leden 2011, 14:10 »

no ja som cakal nieco trochu mensie... 4" je na mna vela... a medzi 3" na mini(pro) a 4" u vivazu je stale mnoho priestoru, dockame sa?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 20. Leden 2011, 14:20 »

Ten displej teda zadna slava.. snad jen bila belejsi, ale z boku je SAMOLED lepcejsi. Jinak mi tam na jedno screenu nesedi Gingerbread ikonky, zatimco na jinem jsou SE. Takze testovacka nejakeho tezkeho predprodukcniho kousku. Jinak takovej stridmejsi Arc - skoda - zrovna 2 typy telefonu stejneho razeni v jinem designu SE nepotrebuje. Ale nelibi se mi.

« Poslední úprava: 20. Leden 2011, 14:22 od HUdasp » uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Leden 2011, 14:45 »

Displej je nahodov u SE vyborny a ten u Samsungu vypaluje oci a nezobrazuje prirodzene farby a co som si pozeral dalsie obrazky tak Samsung nezobrazuje tak detaily ako SE napr. ten hlodavec co tam je na obrazku u Samsung displeja mu nevidno ani oko a nevidno ani dalsie detaily pri tej zene u Samsung displeja atd. viac obrazkov tu: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-vivaz2-en.shtml
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 20. Leden 2011, 14:56 »

No uvidime, kdo vi cim to fotili a jakej kus SE vlastne meli v ruce (viz moje pochyby ohledne ikonek ve status baru - bud to tunili, nebo fotili 2 ruzny kusy telefonu). Nikdo z Nas jeste ty Bravia skvosty nevidel. AMOLED displeje od Samsunga jsou pro laiky polibenym TFT skvost na oci. Jeste to recenzoval nejakej Elm Cheesy
« Poslední úprava: 20. Leden 2011, 15:00 od HUdasp » uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Leden 2011, 15:15 »

braviu podla mojho uznania zatial hodnotim kladne ma jasne a krasne farby co koniec koncov sony vedelo vzdy... to ze nema tak ciernu ciernu je dane technologiou tft s tym by moc nenarobili ale u tych pozorovacich uhloch si dovolim tak trochu oponovat. Ako casto sa divate na telefon z uhla? Lebo ja asi nikdy, takze jedinu vyhodu AMOLED-u v tomto zmysle vidim tam, ze ked mi niekto bude chciet ocumovat co budem pisat do sms a podobne, tak to bude mat jednoduchsie. Alebo je tu snad niekto kto pozera s partiou filmy na mobile? Cheesy
uložena
H E M i
Uzivatel
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Leden 2011, 15:35 »

Ja v aute mam mobil na pozeranie videoklipov a keby z uhla kazdy nevidel co tam je tak by mi to bolo asi len na 2 veci Cheesy
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 20. Leden 2011, 15:48 »

Anebo pri navigaci... obcas si proste umisteni drzaku nevyberes a na sklo to pripinat je na pokutu. Typicky vuz Fiat Bravo(Brava, Marea).
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Leden 2011, 17:22 »

S tou navigaciou suhlasim to ma hned nenapadlo, kazdopadne vacsina drziakov sa natocit da a na sklo pripinat mozes ale musis to mat v mieste kde ti do zorneho uhla zasahuje kapota, pokial viem (co moze byt obcas nerealne). No a to pozeranie videoklipov v aute...   Cheesy

Ja napr. drzia nemam vobec ale furt sa mi podari mobil umiestnit nejak tak ze nan dokonale vidim a nepada, asi mam talent Smajlík
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 20. Leden 2011, 17:26 »

http://www.mobilmania.sk/bleskovky/sony-ericsson-xperia-halon-dalsi-mobil-s-androidom-23-na-obzore/sc-4-a-1125001/default.aspx
uložena
mizzou
Uzivatel
Telefon: C905, W995, Vivaz, Xperia X10, Xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Leden 2011, 17:52 »

no ja som cakal nieco trochu mensie... 4" je na mna vela... a medzi 3" na mini(pro) a 4" u vivazu je stale mnoho priestoru, dockame sa?
obrazovka je mensia ako 4", je to pisane aj v povodnom clanku na Mobile-review a da sa to vidiet aj na porovnavacich fotkach s Galaxy S, ten ma 4" display, je zname ze Hallon ma vacsi display proti povodnemu Vivazu, teraz moze byt v rozpati 3,5" - 3,7" co je velkost, ktora nam tu dlho po Satiu chybala
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Leden 2011, 18:15 »

Cituji
Its size got bigger which is always welcome as long as it remains in logical limits meaning less than 4"

Mas pravdu, ja som len v rychlosti hladal tam kde bolo napisane screen, kolko to ma palcov, bolo napisane 4" a dalej som sa nestaral Embarrassed . Kazdopadne pre mna dobra sprava! 3.5 je podla mna na telefon tak akurat aby sa dal pohodlne pouzivat.
uložena
H E M i
Uzivatel
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 20. Leden 2011, 18:44 »

No a to pozeranie videoklipov v aute...   Cheesy
smiech?.. dokonala nahrada za DVD.... a bez problemov mozem aj volat ked som sam v aute Tongue no a stojan som si vyrobil na mieru Cheesy
uložena
kordo
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Leden 2011, 18:58 »

No nahodou pekny kusok len zo skoro rovnakymi parametrami ako ARC ale ked mi skonci pausal asi by som do neho isiel ARC bude vdaka dizajnu dost drahy a tento fonik na pausal max do 100 euri co by bolo este ako tak prijatelne
uložena

Nevies opytaj sa...
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 20. Leden 2011, 21:27 »

a myslite, ze bude aj verzia PRO, presne tak isto ako to bolo s Vivazmi 1?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz 2 (MT15i/Hallon)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.