SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X10i mini a tekutina
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X10i mini a tekutina  (Zobrazeno 3557 x)
Luleda
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini

Zobrazit profil
« v: 18. Leden 2011, 10:58 »

Ahoj lidi, pred chvilenkou mi telefon spadl do kafe. Byl tam cca 1 sekundu a hned jsem ho vyndala, lehccep proplachla pod vodou, nebmam kafe s mlekem ale bez cukru, vyndaljsem sim a SD a vyfenovala ho. Ja vim si reknete blondyna, ale jak jinak ho vysusit. Navic baterie nejde odpojit, ze? Myslite ze bude v pohode? O jeden jsem prisla diky dzusu co se mi vylil do kabelky, tak bych nerada prisla o sveho milacka. Co myslite?  Cry Normalne funguje.
Diky za odpovedi Lenka
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 18. Leden 2011, 11:03 »

Hmm.. mas stesti koukam na tekutiny:)
Nicmene to, jestli bude fungovat, ti nikdo nezaruci. Predne si udelala nekolik chyb. Telefon od kafe rozhodne znova nekoupat ve vode (kdyz uz, tak v lihu), fenem nic neuspechas, telefon by se mel nechat vysusit prirozenou cestou. To, zes ho zapla, si tomu dala korunu Mrknutí Vzhledem k tomu, ze to neni nejakej kram za par stovek a je stejne po zaruce, tak bych ho dal do servisu, aby ho prohlidli a opravdu vycistili, propajeli apod. Pokud chces, aby se jeste neceho dozil. Pokud ne, pouzij rady vyse a vyckej, nez sam chcipne (mozna za tejden, mozna za 3 roky).

Jinak rady na utopeny telefon jsou vseobecne a uz se to tu nekolikrat resilo. Pokud to chces opravit v domacich podminkach, tak rozebrat (postup jsem sem daval), desku prestrikat WD40 a nechat den az dva v rozebranem stavu, slozit a pouzivat.
« Poslední úprava: 18. Leden 2011, 11:12 od HUdasp » uložena
Luleda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Leden 2011, 11:16 »

Hmm.. mas stesti koukam na tekutiny:)
Nicmene to, jestli bude fungovat, ti nikdo nezaruci. Predne si udelala nekolik chyb. Telefon od kafe rozhodne znova nekoupat ve vode (kdyz uz, tak v lihu), fenem nic neuspechas, telefon by se mel nechat vysusit prirozenou cestou. To, zes ho zapla, si tomu dala korunu Mrknutí Vzhledem k tomu, ze to neni nejakej kram za par stovek a je stejne po zaruce, tak bych ho dal do servisu, aby ho prohlidli a opravdu vycistili, propajeli apod. Pokud chces, aby se jeste neceho dozil. Pokud ne, pouzij rady vyse a vyckej, nez sam chcipne (mozna za tejden, mozna za 3 roky).

Jinak rady na utopeny telefon jsou vseobecne a uz se to tu nekolikrat resilo. Pokud to chces opravit v domacich podminkach, tak rozebrat (postup jsem sem daval), desku prestrikat WD40 a nechat den az dva v rozebranem stavu, slozit a pouzivat.

Nezapla jsem ho, byl zapnuty. V zaruce je, mam ho cca 2mesice. Ale na to bych zaruku nepouzivala, i kdyz jsem blondyna.  Kdyby slo odpojit baterii, nechala bych vysusit prerozenou cestou. Jenze nejde. :-( Lih dona nemam a mleko cukr taky obsahuje. Spis jsem chtela radu.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 18. Leden 2011, 11:18 »

DyÂť ti radim.. pokud se v tom nechces sÂťourat doma, odnes ho do nejlizsiho neautorizovanyho servisu. Tady de o cas mimojine. A se zarukou se rozluc. Opakovat se tu nebudu.
uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #4 v: 18. Leden 2011, 12:42 »

susiÂť telefon fenom, je asi to najhorsie, co sa da... Sad Ako ti bolo radene, odniesÂť to servisu a nechaÂť to vysusiÂť tam. A modliÂť sa, aby ti vydrzal aspon rok-dva...
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 18. Leden 2011, 16:08 »

A pak prubezne zalohovat data, kdyby ze dne na den klekl.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Luleda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Leden 2011, 20:12 »

Je u pana doktora Sony Ericssona  Huh tak uvidim. Bylo mi receno, ze pokud se s tim dojde vcas tak je velka pravdepodobnost ze bude v poradku.
uložena
peetr_
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Leden 2011, 17:11 »

Trochu off topic jen tak na pobaveni. Meli jsme doma kytku ve vaze a ta si nasa to nejlepsi misto a to primo na polici na televizi (jeste stara 72cm CRT). Povidam pritelkyni tam ji nedavej, jednou ji prevrhnes a nalijes vodu primo do televize. Na to mi bylo odpovezeno, ze se to nemuze stat. No a co myslite? Dlouho nechybelo a televize okusila vodni lazen. Smajlík
Pak nastaly hodiny plne napeti. Nejprve ji pritelkyne samozrejmne zkousela zapinat a kdyz to neslo, prestala ji trapit a nechala vypnutou. Veskere informace jsem mnel pouze telefonicky, tak si umite predstavit ty nervy, nez jsem prisel domu.
Kdyz jsem prisel, televizi jsem rozebral, vysusil a vycistil, po par hodinach nekolikrat neuspesne zapnul, az se nakonec chytla a od te doby uz asi 4 roky funguje! Dnes se na ni moc rada diva moje svagrova. Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X10i mini a tekutina
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.