SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Květen 2025, 00:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcny tlf po zmene farby pozadia
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefunkcny tlf po zmene farby pozadia  (Zobrazeno 2287 x)
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« v: 12. Leden 2011, 20:45 »

Neviem do ktoreho vlakna o zmenach farby menu to daÂť, tak som zalozil nove vlakno  Mrknutí
Po nainstalovani najnovsieho FW som zmenil pozadie na oranzove aj so zmenenym fontom od Jozefa C, ako som mal na povodnom 2.1 PodÂľa stareho postupu. Ikony aj farby v status bar sa zmenili ale displej je biely a nereaguje na ziadne tlacitko. Funguje iba lock. Ked je zamknuty, tak je na displeji dokonca wallpaper ktory mam nastaveny v lock screen. Ale po odomknuti vidim panoramu Antarktidy a telefon je patricne zamrznuty  Cheesy Uz som zistil, ze na FW 2.0.2.A.0.24 treba Recovery menu a postup je iny ako na povodnom 2.1. Lenze co teraz, ked je telefon nefunkcny?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Leden 2011, 21:01 »

No, nevim, jak si to cpal, ale tipuju, ze si cpal soubory pro firm 2.0.A do firmware 2.0.2, coz rozhodne nedela dobrotu. Pokud si presouval Framework, tak pomoci adb navratit puvodni anebo jednoduseji pomoci tohoto nastroje.

Jeste jedna vec. Nezbavil ses defaultniho launcheru bez nahrady?
« Poslední úprava: 12. Leden 2011, 21:25 od HUdasp » uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Leden 2011, 21:16 »

Pomocou akeho nastroja?
Pouzil som tento klasicky postup http://forum.semania.cz/index.php?topic=27149.0
Adb som skusil spustiÂť znovu a dal som restore backup (alebo tak nejako sa to vola) ale nepomohlo.
S default launcherom som nerobil nic. Ale moze byÂť problem niekde tam. Lebo nenabehne vobec ani klavesnica a neda sa zadaÂť PIN.
Riesenie je asi SEUS, lenze ten mi uz neponuka moznosÂť aktualizacie bez straty dat, lebo FW je aktualny. Tzn. komplet preinstalovaÂť telefon, co sa mi nechce  Cry
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 12. Leden 2011, 21:29 »

Sry, odkaz dodan:) No jasne, jak jsem predpokladal. Zkus tam vratit defaultni Framework (bohuzel v rychlosti jsem ho nenasel, X10 nemam, snad pomuze nekdo z fora) a mel by fachat (snad).
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcny tlf po zmene farby pozadia
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.