SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s SMS
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s SMS  (Zobrazeno 7712 x)
alt
Uzivatel
Telefon: W960,X10

Zobrazit profil
« v: 06. Leden 2011, 14:00 »

Stava se nekomu,ze X10 odmita posilat sms??
Obcas mi napise pri odesilani : Odesl.se nezdarilo a hotovo. Klidne 5x po sobe. Signal je v pohode.
Nekdy staci umazat par znaku a jde to v poho.. Pisu max 2sms dohromady.
Muze to byt treba chyba operatora (Vodafone) ? Je to docela otravny a vzdycky to samozrejme nefacha kdyz to nejvic potrebuju..  Embarrassed
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Leden 2011, 09:26 »

X10 ma problem s dlhymi SMS. Netusim preco, tiez s tym bojujem.
uložena
W8
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia x10 mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Leden 2011, 16:58 »

Me to odeslalo 2sms v pohode ale 3sms uz to neodeslalo. Asi to je vlastnost androidu nevim,chtelo by zjistit jestli to dela i uzivatelum co nemaji x10.
uložena

SE xperia x10 mini pro

-->http://www.google.cz
Bruca
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Leden 2011, 18:17 »

Zkusila jsem poslat sms o delce 673 znaku a dorucena byla cela. Mam X8 a taky Vodafone.
uložena
W8
Uzivatel
Telefon: SE Xperia x10 mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Leden 2011, 19:36 »

Tak nevim kde je chyba. Undecided Moc me to ale nestve vetsinou si vystacim se 2sms, nebo pak poslu jeste jednu. Smajlík
uložena

SE xperia x10 mini pro

-->http://www.google.cz
tybyt89
Uzivatel
Telefon: x 10

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Leden 2011, 08:59 »

mal som X10 a mi to nerobilo pod 1.6 kou ale od kedy som mal 2.1 sem tam ale nie podla dlzky ale kedy jak dakedy poslalo dakedy nie... pukol mi display a teraz mam 6120c a tam mi vobec alebo zriedkavo posle 2smsky ... mam orange SK... pretim som nemal taky problem nikdy!!! anio z androidom ani zo symbianom....
uložena
EBi
Uzivatel
Telefon: K800i, XPeria X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Únor 2011, 16:39 »

Eau lidi, tento problem se sms zpravama me vic nez stve, mozna bude pricinou vraceni telefonu. Mam operatora Vodafone a double zpravy mi vetsinou nejdou vubec odeslat do jinych siti. Co se tyka odesilani vodafone - vodafone, tak to obcas blbne, ale vcelku to takhle funguje nejlip. Stava se mi ale, ze mi po nekolika marnych pokusech vodafone - jiny operator, kdy mi muj predrazeny mobil hlasi "odesilani se nezdarilo" hlasi prijemce ze mu zprava prisla nekolikrat, pocet dorucenych se rovnal poctu pokusu. Pro me je v tyhle dobe tento problem nepochopitelny a jestli o nejake naprave uvazuje SE a nekdo to vi, dejte prosim vedet, jinak se vracim ke svemu staremu osvedcenemu a myslim, ze nejlepsimu telefonu SE K800i. Dik Zu
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Únor 2011, 19:58 »

Aku pouzivas aplikaciu na SMS?
uložena
Fill009
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 05. Únor 2011, 20:48 »

Skus na smsky pouzit aplikaci GO SMS tam mi to funguje bez problemu.
uložena
EBi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Únor 2011, 22:06 »

Coze? Aplikace na sms? Je to v marketu? Nebylo by lepsi, kdyby soudruzi z NDR zjistili, kde udelali chybu a napravili ji?
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Únor 2011, 08:31 »

Takze ty pouzivas original aplikaciu? No pan je masochista  Mrknutí Ale potom sa potvrdzuje moje podozrenie, ze dlhe SMS nie su problem Handcent ale SE. Alebo Androida?
uložena
Fill009
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 08. Únor 2011, 16:44 »

Coze? Aplikace na sms? Je to v marketu? Nebylo by lepsi, kdyby soudruzi z NDR zjistili, kde udelali chybu a napravili ji?

Jo je na marketu, pokud ale opravdu pouzivas defaultni aplikaci pro sms tak si hodne odvazny. Ta mi nevyhovuje v zadnem smeru.
uložena
beck5
Uzivatel
Telefon: Se Xperia X10i sw: 2.3.3

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Únor 2011, 21:10 »

No nie som si isty ale pokial viem ked sms prekroci viac ako 2 sms tak by ti to malo u x10 automaticky preniest na mms a tie z neakeho divneho dvodu nechcu ist mozno sa mylim ak ano tak prepacte
uložena
EBi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Únor 2011, 10:47 »

Jo je na marketu, pokud ale opravdu pouzivas defaultni aplikaci pro sms tak si hodne odvazny. Ta mi nevyhovuje v zadnem smeru.

Jsem holka a navic blondyna. Je to muj prvni tel s operacnim systemem, takze jsem netusila, ze existujou i jine aplikace pro sms. Uz to vim a problem je z 90% odstraneny.  Prave proto me ten telefon tak bavi. Porad nachazim nove veci.  Kazdopadne dekuju za rady.
uložena
xcreep
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 18. Únor 2011, 10:18 »

ÂŽadna aplikace to nevyresi stava se to porad a nahodne
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s SMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.