SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 08:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy s X10 s novym firmwarem 2.0.2.A.0.24
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vase dojmy s X10 s novym firmwarem 2.0.2.A.0.24  (Zobrazeno 24095 x)
Joza
Anonym
« v: 25. Prosinec 2010, 11:42 »

Dle navodu (ktery po podrobnem vyzkouseni uverejnim i tady) na XDA jsem aktualizoval svou X10 na nejnovejsi dostupny firmware a tady jsou nejake moje poznatky - telefon je rychlejsi a to vyrazne, alespon tedy po prvnim spusteni bez jakychkoliv uprav. Standardni launcher a dalsi systemove aplikace reaguji mnohem lepe, nez tomu bylo dosud. Sony Ericsson mirne prekopal soubor framework-res.apk, takze drivejsi upravy menu korektne nefunguji. Docela dlouho jsem mel problem s pameÂťovou kartou, telefon proste po startu zatuhnul a restartoval se. Zkusil jsem nekolik aktualizaci, formatovani karty i jeji vymenu za jinou, dlouho ale nic nepomohlo, nakonec se to rozbehlo samo... Duvod uprimne netusim. Root je funkcni, telefon reaguje cile. JIT se da zprovoznit, ale prestane vam fungovat Wi-Fi bez ohledu na to, jakou metodu zvolite Smajlík Jak se novy firmware libi vam?

Navod jak nainstalovat novy firmware vcetne rootu se ale da najit tady:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27535.0
« Poslední úprava: 26. Prosinec 2010, 11:44 od Jozef Cmar » uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 25. Prosinec 2010, 12:34 »

to je firm ktory vysiel teraz na boj proti piratstvu alebo to je uz novsi?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 25. Prosinec 2010, 14:01 »

Tak je pry k dispozici i na prcky a nejede z4root (resp. Exploid), takze doporucuji neaktualizovat. Prima darek od SE pod stromek presne v duchu znacky:). DLe XDA vylepsena rychlost telefonu (na JIT to stejne nebude mit), Timescape a Mediascape (pitchoviny), vylepsena klavesnice (kazdej rozumnej stejne uziva jinou nez default). Takze uzivatelsky privetivej progres nula. Hlavne ze vyvojove oddeleni SE melo zas 2 mesice co delat. Pokud to je tedy pravda, doporucuju aktualizovat, az to XDA vstreba (ROOT, XRecovery, JIT,..). Dle mne stejnak po techto upravach nejde u EcLair vycucnout z telefonu znatelne vyssi vykon nez uz ted je.
« Poslední úprava: 25. Prosinec 2010, 14:14 od HUdasp » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 25. Prosinec 2010, 18:42 »

Po vytuneni se clovek dostane na stejnou uroven, jako drive. Ale jako plus skutecne vnimam to, ze ten zaklad je znatelne rychlejsi. Jinak na X10 sice jde Root, casem ale (pro me nelogicky) mizi...
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Prosinec 2010, 18:57 »

da sa ten novy fw rootnut pomocou z4root.1.3.0.apk?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 26. Prosinec 2010, 11:44 »

Neda, navod jak nainstalovat novy firmware vcetne rootu se ale da najit tady:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27535.0
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Prosinec 2010, 21:03 »

a ked tam nainstalujem toto http://forum.semania.cz/index.php?topic=27424.0 tak to nebude jak predtym?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 27. Prosinec 2010, 00:06 »

No bude, ale nebude to nejnovejsi dostupny firmware
uložena
mt3
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE x10i white, 8gb,2.2.1 Froyo,root,dualtouch,recovery,gbreadthm

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Prosinec 2010, 10:33 »

no, dojmy Smajlík ja sem se do toho pustil vcera vecer, shodil jsem shipped full rom s jitem a xrecovery a tuningem, a nahodil jsem pres seus tento novy firmware. Jo nemam ted root a xre, nicmene si myslim ze na xda je jen otazkou casu, kdy zas bude jednoduchy instalator. Ale jsem velmi mile prekvapen. Nahazel jsem vsechny aplikace zpatky, i restore sem schvalne provedl, a telefon je rychlejsi a bez zaseku oproti shippet rom s jitem, nevim, mam dojem, jako kdyby tady uz jit byl zakomponovan, v linpacku mam 17, stejne jako s predchozi rom. Defaultni launcher od SE se taky prestal skubat, vubec, ten system tedka nejak nelaguje, mam v systemu volnych kolem 109mb, takze narvany aplikacema a hrama, prevazuje spis spokojenost. Nejakych vyraznejsich vylepseni jsem si ale nevsiml, klavesnice je podobnejsi te z htc, jinak nevim, co je tam noveho Smajlík A jeste jeden postreh, v backup a restore je polozka Market aplikace, ja teda sem tuto aplikaci moc nepouzival, takze mozna je to tam uz delsi dobu, ale je to vcelku sikovny, vsechny aplikace z marketu ktere jste meli nainstalovane se vam pri restore nabidnou k instalaci, docela dobry si myslim. mejte se...
uložena

sensilux
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 27. Prosinec 2010, 11:17 »

plati ten update aj pre Xperiu mini?
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 27. Prosinec 2010, 13:18 »

nie
« Poslední úprava: 27. Prosinec 2010, 14:12 od zaji06 » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 27. Prosinec 2010, 14:02 »

Jak si na to prisel? Pro prcky FW jeste neni k dispozici. Nahranim update.zip pro velkou X10i do Mini docilis pouze umrtveni telefonu.
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 27. Prosinec 2010, 14:11 »

ospravedlnujem sa moja chyba
ja som sa pimylil s tym ze som myslel ze je to ta aktualizacia z 21.12...zle som precital topic Cheesy
up opravene
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 27. Prosinec 2010, 14:51 »

toho zatiaÂľ nefunkcneho rootu je skoda. vyuzivam ho hlavne na nakup aplikacii a hier koli nedostupnosti plateneho marketu u nas  Sad posahany SE, toto nam musia robiÂť naschval. je skoda, ze koli uzamknutemu bootloaderu si nemozeme meniÂť rom-ky tak ako napr. na HTC HD2. tam to slo veÂľmi jednoducho. z tych custom 2.2 postavenych na jadre 2.1 nemam moc dobry pocit a Sonycko nam este takto "pomaha"
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 28. Prosinec 2010, 03:23 »

Nejak se mi nedari aktualizaci instalovat (resp. vubec najit). SEUS mi hlasi, ze uz mam nejnovejsi fw. Otazka tedy zni, byl uz novy fw uvolnen pro vsechny X10 nebo se teprve uvolnuje postupne pro urcite trhy? Mam X10 z oficialni CZ distribuce.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy s X10 s novym firmwarem 2.0.2.A.0.24
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.