SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Recovery menu X10 mini/pro /X8
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Recovery menu X10 mini/pro /X8  (Zobrazeno 40598 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #60 v: 30. Červen 2011, 10:40 »

Pro X10 MiniPro bude...
uložena
Midgar
Uzivatel
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 30. Červen 2011, 11:32 »

Pro X10 MiniPro bude...

Super, pak tedy vyzkousim :-).

Jeste jednou diky za pomoc Mrknutí.
uložena
cargobull
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 10. Listopad 2011, 21:23 »

viete niekto poradit? mne to stale nefunguje isiel som aj bod po bode podla navodu a nic... je aj nejaky novy aktualny navod kde je uz vsetko opravene a funguje to tak ako ma? alebo by ho mohol niekto napisat?  Sad pri nacitani obrazovky SONY ERICSSON drzim aj stlacam tlacitko spat a nic sa nedeje
uložena

Tech.ich
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia 8

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 15. Listopad 2011, 16:55 »

Tak jsem to zkousel podle tohoto navodu, ale ty tri soubory (busybox, chargemon a xrecovery.tar) mi nejdou zkopirovat. Kopiruji to pres ROOT EXPLORER, ale vzdycky jak nejaky soubor chcu vlozit do system/bin, tak mi to napise, ze soubor je pouze pro cetni. Nevite nekdo co s tim?
uložena
Petro2
Uzivatel
Telefon: SE X8

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 15. Listopad 2011, 17:46 »

riesil som tiez podobny problem a podarilo sa vyriesiÂť pomocou FlashTools, telefon rootne a zaroven nainstaluje xrecovery, veÂľmi jednoduche, stacia 3 kliky... Mrknutí

http://forum.semania.cz/index.php/topic,27789.msg230482.html#msg230482

uložena
Nigi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 09. Leden 2013, 12:58 »

Dobry den, mam xperii x10 mini pro, chci udelat recovery menu, udelam vse podle navodu, i v RE, ale po vypnuti a zapnuti a drzeni tlacitka zpet se mi zadne recovery menu neotevre. Nevite prosim co s tim? Prochazela jsem prispevky ostatnich, ale nejak jsem se nedopatrala mozneho reseni.
Diky.

EDIT: Nevim, jestli to je dulezite, ale cislo sestaveni nemam takovou, jak je uvedena, ale mam: 2.1.1.C.0.0. .. Pise to, ze je to nejnovejsi verze, tak doufam, ze to i presto nejak pujde ?
« Poslední úprava: 09. Leden 2013, 13:02 od Nigi » uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 09. Leden 2013, 16:59 »

root mas? to tlacitko to chce drzet hned co zavibruje,u nekterych recovery je spoucteni pres Âťukani na displej
jinak tady je original tema a pise se tam ze na novejsim nez 2.1.1.A.0.6 nefunguje. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1106146
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Nigi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 09. Leden 2013, 17:26 »

Mm. Uz se mi to podarilo. Ted mam zase jiny problem :-D Mela jsem teda 2.3.7, protoze tady uz nebyl funkcni ten odkaz na 2.3.5, tak jsem si proste stahla 2.3.7. Jenze nejelop wifi. A kvuli tomu jsem si pomoci SEUS aktualizovala telefon opet na 2.1.1 .. Jenze wifi porad nejde a nevim co s tim.. Mate nekdo nejakou radu? :/
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 09. Leden 2013, 17:33 »

nenajde nic nebo pise neco jako chyba?
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Nigi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 09. Leden 2013, 18:12 »

Moji wifi siÂť mi to vyhleda, ale kdyz se chci pripojit, tak uz to nejde. Pise to pripojeni se nezdarilo nebo se furt dokola pripojuje k IP adrese, ale proste nic. Predtim to normalne fungovalo, takze mobilem ani routerem to urcite nebude. Spise v tom mobilu asi neco chybi, nebo ja nevim..

EDIT: Aaa, jsem hlupak. Uz to mam, prisla jsem na to Cheesy Omlouvam se..

EDIT2: Cheesy Aha, asi jsem se nechala unest. Zasktla jsem nastavit statickou adresu, nastavila tam vsechny udaje a wifi se mi pripoji, ale pak kdyz chci najet na nejakou stranku ci market, tak to nefunguje. Nemuzu se spojit ani s G uctem....
« Poslední úprava: 09. Leden 2013, 18:44 od Nigi » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Recovery menu X10 mini/pro /X8
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.