SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmeny v Marketu
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zmeny v Marketu  (Zobrazeno 13839 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« v: 12. Prosinec 2010, 15:33 »

Myslim, ze je zahodno vytvorit toto tema, jelikoz v nynejsi dobe Google aktualizuje Market casto. No tak v nejblizsi dobe nas ceka pomerne zasadni inovace ve vzhledu i funkcich.

Docela spatnou zpravou jest to, ze zkusebni obdobi u zaplacenych aplikaci se zkrati z 24 hodin na 15 minut, cimz zase spousty lidi prejde na warezz, protoze za 15 minut nikdo nezjisti moznosti dane aplikace. Jinak by mely pribyti take nove sekce pro widgety a Live wallpapery.
« Poslední úprava: 12. Prosinec 2010, 15:45 od HUdasp » uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Prosinec 2010, 15:41 »

Taky moc nechapu smysl toho snizeni zkusebni doby. Zkopirovani to nezabrani a treba zjistit, ze dana aplikace bude zrat, se za tu dobu moc neda.

Jinak doufam, ze mi do mobilu live wallpapery pribijet nebudes ;-)
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
rombo1
Uzivatel
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Prosinec 2010, 16:12 »

zmeny si tykaju asi iba celkej republiky :-(
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 12. Prosinec 2010, 16:26 »

Zmeny se tykaji vsech Android telefonu na celem svete.

v6ak No kdybys chtel, tak muzu Roll Eyes Froyo trebas muze mit kazdej na telefonu:)

« Poslední úprava: 12. Prosinec 2010, 16:31 od HUdasp » uložena
rombo1
Uzivatel
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Prosinec 2010, 18:36 »

tak u mna ziadne zmeny nenastali...
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 12. Prosinec 2010, 20:39 »

Aktualizace ma byt dostupna do 2 tydnu, zde je mozne si stahnout .apk soubor. Na X10 Mini Pro a MM mi ale program beznou instalaci nejede a vic se v tom sÂťourat nechci.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #6 v: 12. Prosinec 2010, 20:42 »

Na webu se uz objevily aktualizace Marketu, ta prvni je ale dostupna pouze pro Froyo a vyssi, tudiz zkouset ji na SE nema smysl... Pokud si ale chcete hrat, tato verze by slapat mela:

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4266
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Prosinec 2010, 15:22 »

Tak ja nejak nevim, bud mam problemy jen ja a je to nejaka shoda nahod, ze se dostavily zrovna v dobe, kdy probihaji dalsi zmeny v Marketu, ale opet mi nejde skoro nic stahovat. Jediny, co se mi "povedlo", tak byla aktualizace PowerAMP, jinak ani Âťuk, vsechno skonci chybou. A uz me to vazne stve, protoze po updatu na 2.1 si postupne obnovuju aplikace, ktery jsou/byly pro me dulezity a denne vyuzivany a ono to nejde. Zrovna vcera me to dvakrat pekne vytocilo, kdyz jsem za zadnou cenu nemohl stahnout SMS jizdenku a LED Light. A problem pretrvava i dnes Sad .

Takze bych se chtel tady jenom zeptat, jestli to vazne nejde jen me, nebo je to globalni?

Info: X10 mini pro, 2.1 bez rootu, T-Mobile CZ. Vyzkouseno vse, co pri nedavnych problemech pomahalo - vymazani mezipameti, odinstalovani aktualizaci marketu, restart telefonu.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
[email protected]
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Prosinec 2010, 16:23 »

a nejde stahovat ani pres wifi?nebo jen pri 3G/EDGE pripojeni.Mne to pres mobilni sit nejde taky vubec,ale pres wifi to slape jako po masle
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 14. Prosinec 2010, 16:27 »

Pokud mate T-Mob, tak si stahnete nastaveni od operatora. Telefon si neumi sam stahnout nastaveni pro internet.
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Prosinec 2010, 16:52 »

[email protected]: pres wi-fi jsem nezkousel, v praci mame dost restrikci k pristupu na net pres wi-fi, doma nemam a v Praze si na to nikdy nevzpomenu (jsem proste zvyklej vytahnout telefon z kapsy a otevrit web/precist e-mail apod. bez nejakych prepinani Smajlík ).

HUdasp : asi si nerozumime, internet v mobilu pouzivam aktivne uz nejakych 7 let a ikdyz nejsem zadnej super geek, tak o to, ze bych nemel/neumel si nastavit APN, nebo nedejboze ani nevedel, ze se to musi nastavit, bych se nebal Smajlík navic jeste predevcirem mi stahovat z Marketu slo. Me jde o to, ze se stahovanim z Marketu (globalnim) uz tu jednou problemy byly (taky to bylo kvuli nejakym upravam), tak jsem chtel jenom vedet, jestli se to opakuje, nebo je problem u me/u myho operatora/u X10 mini pro apod.
No jeste se zkusim zitra stavit u znamyho, nebo pokud si vzpomenu v Praze zapnout wi-fi a uvidim.
Nebo pokud tady ma nekdo stejnou "konfiguraci" (X10 mini pro, TM CZ) a mohl by to zkusit klasicky pres GSM/3G jestli mu to funguje.. Smajlík
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Prosinec 2010, 17:44 »

Pokud mate T-Mob, tak si stahnete nastaveni od operatora. Telefon si neumi sam stahnout nastaveni pro internet.
OT, ALE Ak ma telefon z T-Mobile  tak telefon nic sÂťahovaÂť nemusi lebo ma nastavenie pre internet aj MMS predinstalovane. Maximalne treba stlaciÂť "reset to default" ak sa nieco pos**e  Smajlík
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 14. Prosinec 2010, 17:52 »

Telefon si u T-Mob umi si sam stahnout nastaveni pro GPRS, kde ale jede jen prohlizec a nic jineho (juknete do nastaveni APN a je tam nastaveni pouze pro GPRS, coz je port jen 80 tusim, takze jen pro prohlizec), synchronizace s gmail napr. takto nepojede. Nastaveni pro internet si musi uzivatel stahnout z konfiguratoru. Mluveno reci nastaveni u T-Mobile. Jiz nekolik takovych dotazu tu bylo a toto to vyresilo. Zrovna si X10 Mini nastavuju u T-Mob a Market jede v pohode.

Jajar Ja te preci neosocuju, ze si blbej nebo tak neco. SE si proste nastaveni neumi stahnout (nevim proc, jine Android telefony si vse korektne stahnou sami).
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Prosinec 2010, 18:53 »

Ja to nemyslel ve zlym a ani jsem to nebral jako urazku od tebe, jen jsem priblizil s trochou nadsazky stav situace Smajlík. Kazdopadne diky za info resp. zkousku funkcnosti, ocividne bude problem nekde u me, jen nevim kde, kdyz jsem nic nemenil. Zitra zkusim to wi-fi.

Jinak ano, u TM CZ si telefon umi stahnout nastaveni na MMS a GPRS jen s WAPovym APNkem. Internetovy si musi clovek vytvorit rucne, coz sice taky nechapu, ale hlavne ze to funguje.
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 14. Prosinec 2010, 19:09 »

Rucne nemusi, staci pomoci konfigoratoru.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmeny v Marketu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 17 dotazů.