SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dialery pro Sony Ericsson XPERIA X10
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dialery pro Sony Ericsson XPERIA X10  (Zobrazeno 6658 x)
Joza
Anonym
« v: 12. Prosinec 2010, 11:36 »

Krome testovani ruznych ROM jsem se na X10 v poslednich dnech vrhnul take na testovani ruznych dialeru pro Sony Ericsson XPERIA X10. V nekolika prispevcich se pokusim udrzovat to tady pokud mozno maximalne aktualni. Idea je takova, ze zde bude kazdemu dialeru vyhrazen jeden prispevek, do ktereho jednou za cas pridam vase zkusenosti s tim kterym programem. Jedno tema venovane dialeru DialerOne uz tady sice je, rad bych zde ale mel prehled vsech aplikaci, ktere na X10 funguji. Sice by se dalo kazdemu programu vyhradit vlastni tema, v tomto konkretnim pripade mi to ale prijde spise ke skode nez k uzitku, takze jsem se rozhodnul takto. Pokud se tady shromazdi dostatek poznatku, tema jako takove se objevi i v navodech. Rad bych navic toto tema udrzel maximalne prehledne, jednou za cas tedy topic promaznu, fakta pridam do prispevku k jednotlivym dialerum, zatimco zbytek pujde pryc. Snad jsem vas moc nevydesil Smajlík. Spise pro poradek zacneme pohledem na standardni aplikaci pro praci s telefonnim seznamem tak, jak se normalne nachazi v X10 (v tomto konkretnim pripade je ale mirne modifikovana grafika)

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Prosinec 2010, 11:44 »

Pokud vam jde jen o vzhled a nezalezi vam moc na funkcich, da se vzhled zmenit dosti vyrazne. Funkce ale stale zustanou stejne a uprimne vzato - predevsim to vytaceni a vyhledavani v telefonnim seznamu by mohlo byt mnohem lepsi, jak si ostatne ukazeme na dalsich aplikacich. Pokud mate v telefonnim seznamu malo kontaktu, tak to problem neni. Pokud jich ale mate par set, je puvodni aplikace prakticky nepouzitelna a rozhodne je lepsi ji nahradit. Pokud vam ale jde ryze o vzhled, muze vypadat klidne takto. V pristim prispevku se uz zamerime na nove aplikace.

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Prosinec 2010, 14:20 »

Jako prvni tady mame ChineseFriendlyDialer. Nazvu se rozhodne nelekejte, funguje prikladne. Ocenuji predevsim velmi rychle vyhledavani pomoci T9, aplikace navic hleda ve jmenu i prijmeni. Jen vzhledove mi uplne nesedi...

Stahovat muzete tady:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4264

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 12. Prosinec 2010, 14:23 »

Dale tady mame HiDialer. Graficky se mi libi o neco vice, hleda ale jen podle jmena a nikoliv podle prijmeni, coz mi prijde zbytecna skoda. Ostatni aplikace si s hledanim preci jen poradi lepe. Ve srovnani se standardnim telefonnim seznamem je to ale i tak pokrok kupredu.

Stahovat muzete zde:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4262

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 12. Prosinec 2010, 14:25 »

Na zaver jsem si nechal podle meho zatim nejlepsi aplikaci, DialerOne. Perfektni vzhled, rychle hledani a dostatecne moznosti nastaveni, to jsou hlavni duvody, proc nyni pouzivam prave jej. Zatim spokojenost Smajlík Bohuzel ale trpi neduhem, kdy nestaci neprijaty hovor odkliknout jen v samotne aplikaci, ale musite i do defaultnich dialeru, aby nahore zmizela ikona zmeskaneho hovoru.

Stahovat muzete tady:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4261

« Poslední úprava: 12. Prosinec 2010, 14:28 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 12. Prosinec 2010, 14:59 »

Dale tady mame aTakePhone - funkcne jeden z nejlepsich, ale grafika mi na X10 prijde docela neostra. Barvy sice pekne, ale mam pocit, jakoby aplikace byla jen pro nizsi rozliseni...

Stahovat muzete tady:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4265

uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 12. Prosinec 2010, 15:00 »

Jozef Cmar Chtelo by dopsat, ze reseni blbe situace ohledne zmeskanych hovoru je DialerOne nepouzivat jako defaultni aplikaci na hovory, ale nechat Hovory jako default. Ja ji uzivam jen na vytaceni a mam jen vytazenyho zastupce na launcher.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 12. Prosinec 2010, 16:34 »

No tohle samozrejme vim, ale za reseni to uplne nepovazuji Smajlík
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 12. Prosinec 2010, 16:37 »

Rozhodne lepsi, nez zmeskanej hovor odklikavat pres menu. Je to ale skoda, snad to nejak casem napravi.
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 12. Prosinec 2010, 19:15 »

Mam dojem ze bolo treba zmeskany hovor pozrieÂť cez status bar a potom zmizol. Uz som ho vymazal tak to neviem 100%.
Najlepsi dialer je asi Superdial od GPC. Testoval som iba free verziu ktora je funkcne obmedzena. K platenej verzii nemam pristup. Oproti aTAKEphONE vyhÂľadava aj calllogu, oproti dialer ONE ma funkcny call log. A navyse milion daÂľsich funkcii. Ak ho mate na platenom markete tak doporucujem ho vyskusaÂť.
uložena
b21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 21. Prosinec 2010, 11:15 »

Ahoj, jiz jednou jsem psal o teto aplikaci, myslim ze stoji za zkousku. A je free. Youlu Address Book
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 22. Prosinec 2010, 00:25 »

zatial asi neexistuje taky dialler,ktory by bol nahradou za default,z hladiska toho ze pri nepr.hovore treba asi pri kazdom dialere tu spominanom,vstupit aj do defaultu,co nepovazujem za normalne!
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 22. Prosinec 2010, 08:51 »

Neviem ako to robite ale ja stiahnem status bar, otvori sa aTAKEphONE a notifikacia zmeskaneho hovoru sa vymaze. Nekazim si naladu defaultnym nepodarkom ani pri volani, ani pri prijmani hovoru ani pri zmeskanych hovoroch. Ani neviem ze tam nejaky defaultny dialer mam. Neviem ci mam inu X10 ako vy alebo co  Smajlík
uložena
michalko58
Uzivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 22. Prosinec 2010, 10:46 »

Mozno by pomohlo ten defaultny dialer vymazat, ale neskusal som, tak neviem ci tie ostatne potom funguju  Grin
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 22. Prosinec 2010, 10:58 »

Vymazani nepomohlo Smajlík Jinak ani s tim stahovanim te horni listy mi to neprijde pohodlne, chci jednou kliknout a hotovo...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dialery pro Sony Ericsson XPERIA X10
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.09 sekund, 18 dotazů.