SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 11:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Themes Creator - ikony menu - flash menu
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Themes Creator - ikony menu - flash menu  (Zobrazeno 13649 x)
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Prosinec 2010, 18:44 »

Zdravim daju sa v Themes Creator aj pozmeniÂť ikony menu (prip. flash menu) pre najnovsie telefony ako SE Cedar prip. Zylo ? a kde stiahnem najnovsiu verziu Themes Creator ? stiahol som z oficialnej stranky http://www.sonyericsson.com/themescreator/main.aspx?cc=gb&lc=en a nezda sa mi zeby bola najnovsia pise na instalacke ThemesCreator-v4.07.b5. Dik.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Prosinec 2010, 23:38 »

Tady je novejsi Themes Creator pate generace, SE jej ale ofiko neuvolnil a vyvoj celeho softwaru stoji na miste (jako ostatne cela spolecnost v teto dobe...). Ikony menit neumi a asi jen tak menit umet nebude (pritom by to bylo jednoduche...).

http://www.edisk.cz/stahni/49006/Themes_Creator-5.0.6.4.rar_20.82MB.html
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Prosinec 2010, 10:08 »

Dik je smutne ze Sony Ericsson nevidal novsiu verziu Themes Creatoru uz tak dlhu dobu a pritom ked SE Cedar a Zylo su uz nejaky ten cas v predaji.
S tymi ikonami je to skoda lebo tie nove co maju uz Elm, Hazel, Cedar, Zylo... sa mi nepacia predosle ala K850i a vyssie sa mi pacili viac lebo boli farebnejsie tieto nove su vsetky take rovnake nevyrazne sive...
Inak pasuju v pohode temy z Elmu a Hazelu na Cedar ? na stranke lasyk.net nie su este temy pre Cedar nechapem...
uložena
mforce
Uzivatel
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Prosinec 2010, 11:10 »

Podivej se sem http://www.se4ever.ru/mega_packs/mega_packs_a200/  snad tam neco bude
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 14. Prosinec 2010, 21:40 »

Ano pasuji, Cedar, Elm, Hazel jsou jedno a to same
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Prosinec 2010, 09:11 »

Dik kde zozeniem originalne defaultne temy z ELM a HAZEL ? hÂľadal som cez google a odkazy uz nefunguju su stare...  Sad
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 16. Prosinec 2010, 09:30 »

Uz ma nebavi 10x odpovedat stale na tu istu otazku. Ohladom tem, schematok je na tomto fore 100-vky odpovedi. Napoviem ti, ty lenivec :-) www.lasyk.net
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
mforce
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Prosinec 2010, 10:05 »

pro-baltimora-2 minuty a Hups je to tady  http://www.topse.ru/files/cat421.html
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Prosinec 2010, 12:08 »

mforce: dik to som potreboval  Mrknutí

.:roxetak:.: lesyk.net - tam nie su schemy defaultne pre Elm a Hazel !!! a ja hÂľadam originalne defautne a to je rozdiel, tam su sice na lasyk.net akoze pre Elm a Hazel ale to su stare temy - schemy a ked si ich otvoris v Themes Creator zistis ze nie su to schemy pre Cedar ani pre Elm ani pre Hazel !!! lebo nie su dokocene to su stare schemy pre K850i si otvor temy na lasyk.net pre K850i a pre Elm alebo Hazel a ti to vyhodi tie iste temy, jedine original temy od Sony Ericssonu pre Cedar Elm a Hazel som nasiel iba na modopo.com.  Smajlík  Mrknutí
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 16. Prosinec 2010, 12:37 »

Keby si ako vravis hladal, tak najdes aj moj iny prispevok, presne v sekcii schemat, kde sa pytal uz aj niekto iny na temy pre j10i a j20i, tak by si nasiel moj prispevok ohladom tem:
Cituji

P.S: Cosa tyka tem na lasyk.net, ja som ich nerobil, a takisto viem, ze su to niekolkokrat zbalene temy pre ine modely...

treba odskusat , ale najistejsie mas ked si vtvoris vlastne.
Inak si myslim, ze temy ako take su uz na ustupe, svedci o tom aj pozastavenie tvorby themes creatora zo strany se.
uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 16. Prosinec 2010, 15:52 »

Tak za prve ja mam vedieÂť a poznaÂť vsetky tvoje prispevky vo fore co ty si kedysi kdesi napisal ?
Za druhe tie tvoje odkazy ani nefunguju !!! a nedavaj mi sem lasyka lebo tam to nie je !!!

Zaujem o temy urcite je pokiaÂľ su tu telefony a pouzivateÂľov telefonov je obrovske mnozstvo. A nezaujima ma co si ty myslis a prosim ked nevies poradiÂť tak ani neprispievaj. Lebo uz sa stalo viac krat ze zbytocne pises mimo veci a neporadis.

mforce mi poradil a to som chcel.
uložena
mforce
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 16. Prosinec 2010, 17:01 »

pro-baltimora-podivej se sem a pripadne si zmen typ telefonu je tam plno schemat  http://www.zedge.net/themes/3724/sony-ericsson-elm-themes/0-6-1/
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2010, 09:50 od mforce » uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 16. Prosinec 2010, 21:05 »

Zaujimave, ale na fore v podmienkach pouzivania tohto fora je:
1. Nez zalozite nove tema, pouzijte funkci hledat. Forum je v provozu jiz delsi dobu a je velmi pravdepodobne, ze vas problem se tu jiz resil. Zakladani duplicitnich temat velmi ztezuje pozdejsi hledani ve foru.
Precitaj si:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=118.0

INak mne tie odkazy na sonyericsson idu a aj stiahnutie :-). Lenze musis si tie stiahnute dd subory (ak stahujes viac, tak si ich ocisluj dd1, dd2, dd3), ktore sa stiahnu pri kliknuti na Prebrat :-D edituj, ci zobraz v Total Comandery, a priamo v dd subore najdes odkaz na temu.

Sorry, ze som ti to nevysvetlil :-) Idem urobit kratky navod. Navod: http://forum.semania.cz/index.php?topic=27489.0
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2010, 00:51 od .:roxetak:. » uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 17. Prosinec 2010, 08:31 »

Akoze ja som temu nezakladal koli tomu ale koli niecomu inemu a to mam hÂľadaÂť tvoje stare nefunkcne odkazy alebo nie s takym obsahom co chcem ja ? a neviem co ty si nejaky administrator fora ze ma tu poucas ?

Samotne linky idu len sÂťahovaÂť neslo uz si to vysvetlil, mozno to pojde ale ked tak pozeram tvoje linky tak su tam len rovnake  3 temy pre Elm aj Hazel dokopy viac nie aj to nie su defaultne je tam toho proste strasne malo keby tam bolo toho viac bolo by to super ale je to strasne obmedzene, skoda.

uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 17. Prosinec 2010, 08:45 »

No super len tak pokracuj a pripadne mi zacni nadavat, cim porusis dalsiu podmienku fora a dostanes ban. A co sa tyka odpovede na tvoje hladanie, ako urcite vidis mforce-ovi trvalo par minut, resp. par sekund, aby ti sem hodil link na topse.ru, ci zedge.  Mrknutí  Ano su to tri "defaultne" temy pre tieto sonyericssony. Pojem "defaultna tema" znamena, ze tato tema je ulozena priamo v telefone, vyvinuta inziniermi spolocnosti sonyericsson a je sucastou jeho softu. Grin Grin Grin
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2010, 08:51 od .:roxetak:. » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Themes Creator - ikony menu - flash menu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.073 sekund, 17 dotazů.