SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 14:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nahrat Android 2.1 do kterehokoliv Sony Ericssonu s Androidem (diskuze)
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak nahrat Android 2.1 do kterehokoliv Sony Ericssonu s Androidem (diskuze)  (Zobrazeno 9699 x)
Joza
Anonym
« v: 05. Prosinec 2010, 11:56 »

Dnes byl vydan novy a vyrazne modifikovany navod na aktualizaci telefonu Sony Ericsson z operacniho systemu 1.6 na verzi 2.1, ktera s sebou prinasi spoustu prijemnych novinek. Puvodni navody zustavaji stale v platnosti, pokud ale mate pri jejich aplikaci jakykoliv problem, doporucuji vyzkouset tuto novou metodu.

Samotny navod najdete zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27424.0

« Poslední úprava: 05. Prosinec 2010, 11:58 od Jozef Cmar » uložena
janozi
Uzivatel
Telefon: x10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Prosinec 2010, 11:58 »

Ak spravim upgrade na x10 mini pro tymto sposobom, budem tam ma rozlozenie klaves QWERTY (povodne)?
uložena
wild3r
Uzivatel
Telefon: xperia x 10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Prosinec 2010, 00:53 »

Zdravim , mam pocit, ze u mini pro chybi loader.sin, ale dal jsem ho tam z mini verze a update mi probehl uspesne dekuji Jozef  Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 07. Prosinec 2010, 07:22 »

Jo, loadery jsou zamenitelne, ale jestli jsem jej tam nedal, tak me trefi Smajlík Uploaduju to pul dne a Smajlík
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Prosinec 2010, 09:34 »

Vklidu Jozko. Vsichni sou ti vdecni za tvou praci a mala chyby se stane kazdemu.  Smajlík
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 07. Prosinec 2010, 15:35 »

Dekuji, pridavam nove a opravene odkazy Smajlík

http://www.edisk.cz/stahni/56580/Android_2.1_for_Sony_Ericsson_phones.rar_496.84MB.html

http://www.uloz.to/6847844/android-2-1-for-sony-ericsson-phones-rar
uložena
wild3r
Uzivatel
Telefon: xperia x 10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Prosinec 2010, 17:32 »

Je nejaka moznost zmenit format data pri zamknutem tel ? ukazuje se mi utery prosinec 7
uložena
isaac12
Uzivatel
Telefon: xperia x8

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 08. Prosinec 2010, 10:46 »

pre x8 to je aky android 2.1 rusky? alebo aky?
uložena
SE_HELP
Uzivatel
Telefon: x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Prosinec 2010, 16:39 »

Ahoj datum si vies zmeniÂť: Nastavenia, Datum a cas. Nemas nahodou nejaky widget nainstalovany, ktory nevie updateovaÂť informacie? Skus restartovaÂť telefon. Keby to nepomohlo, tak by som odporucal hard reset: Nastavenia, Ochrana osobnych udajov, Obnovenie udajov vyrobcu. Predtym, akoby si to urobil zalohuj si veci, lebo z telefonu sa ti vsetko zmaze.
uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 08. Prosinec 2010, 16:53 »

Ahoj datum si vies zmeniÂť: Nastavenia, Datum a cas. Nemas nahodou nejaky widget nainstalovany, ktory nevie updateovaÂť informacie? Skus restartovaÂť telefon. Keby to nepomohlo, tak by som odporucal hard reset: Nastavenia, Ochrana osobnych udajov, Obnovenie udajov vyrobcu. Predtym, akoby si to urobil zalohuj si veci, lebo z telefonu sa ti vsetko zmaze.
Ale on potrebuje jen vedet jestli jde menit posloupnost.Coz odpoved - nejde.
Nicmene tahle diskuze je o necem upkne jinem.
uložena
Raddyn
Uzivatel
Telefon: x10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Prosinec 2010, 19:04 »

Asi me ukamenujete, ale Vam tento postup funguje? Ja uz to zkousim 3 dny a nic. Stahnul jsem posledni soubor(ze vcerejska), ale porad nic. Proste se flash vubec nespusti. U navodu c.1 se me flash spusti, ale konci stejne jako jednomu podobnymu nesÂťastnikovi.

Start Flashing...
Sending Loader ...
Flashing amss_fs.sin ...
Flashing cache.sin ...
Flashing amss.sin ...
A pak uz nic.......treba i hodinu
pls help !!!! Co delam blbe?
uložena
macros
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X8

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 08. Prosinec 2010, 22:14 »

rekl bych ze ti tam chybi soubor Loader kdyz to pise sending delalo me to take problemy tak jsem si zaplatit uloz to a stahl znova a hned na prvni pokus a bez problemu
dam jsem jeste link co jsem postnul doufam ,ze to nebude vadit jinak klidne to dam kamkoliv mam to za 15 minut

http://share-rapid.com/stahuj/1701564/android-2-1-for-sony-ericsson-phones.rar
uložena
Raddyn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Prosinec 2010, 10:06 »

Mam ucet na ulozto a stahoval jsem to od tam. Ten loader tam je, to jsem se dival a stejne se to ani nerozjede. Myslim u toho 2.zpusobu, jak se vybira jakej mas foun.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #13 v: 09. Prosinec 2010, 11:03 »

Navod je vyzkouseny se vsemi telefony a slape, jak pripojujete telefon? Zacne flashovani korektne? Sviti zelene LEDka?
uložena
Raddyn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 09. Prosinec 2010, 13:46 »

No ja o tom nepochybuju ze je odzkousenej a ze asi bude nejspis chyba mezi klavesnici a zidli, ale fakt jsem zatim zkusil vse...
Sputim flash, vyberu telefon, zmacknu tlacito na mobilu a pripojim kablik do telefonu, pustim tlaciko na mobilu, rozsiti se zelena ledka a ..... nic, nic se nedeje
U predchozi varianty se flash spusti ale nedokonci. To jsem popisoval o neco vys.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak nahrat Android 2.1 do kterehokoliv Sony Ericssonu s Androidem (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 17 dotazů.