SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 23:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak do X8 vratit Android 1.6 + jak nahrat novy Android 2.1 (diskuze)
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak do X8 vratit Android 1.6 + jak nahrat novy Android 2.1 (diskuze)  (Zobrazeno 12179 x)
stennly
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 06. Prosinec 2010, 23:51 »

Øekl bych, ze problem bude v telefonu, ne v PC ( zkousel jsem i na jinych PC), telefon mi nesel ani narootovat a to uz jsem zkousel snad vsechny mozne zpusoby.
Ano, pogram pise "Searching for Xperia....", drzim tlacitko zpet, pripojim vypnuty telefon k PC, zelena dioda se rozsviti, ve win vyskoci bublina, ze je hardware pripraven k pouziti a dioda zhasne...Kdyz pustim tlacitko zpet, telefon se zacne nabijet...pritom SEUS funguje normalne, nedavno jsem na telefonu prehraval SW, protoze se neustale zasekaval...
« Poslední úprava: 06. Prosinec 2010, 23:54 od stennly » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #16 v: 07. Prosinec 2010, 07:25 »

Nenapada me nic jineho, nez nejprve znovu telefon aktualizovat pres SEUS a teprve pote pouzit muj navod. Stejne pri aktualizaci mezi OS tak jako tak prijdete o sva data...
uložena
Kiwi1
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 07. Prosinec 2010, 09:54 »

Tak postup delam stejne jako stennly a javu mam nainstalovanou na vsech PC na kterych jsem to zkousel. Jedine opravdu zkusit prehrat firmware, ale moc tomu neverim ze to pomuze.
uložena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
HappyPetr
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X8

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 11. Prosinec 2010, 21:21 »

Eau mam dotaz: Doresilo se to s tim prehratim OS. Jelikoz ja mam uplne ten samy problem mam vse podle postupu ale pada my to na kroku c.4. Tak jsem este zkusil zajit do opravny tel. za znamim a ten my rekl ze to je nejspis telefonem ze je zablokovany vuci prehrani z jineho zdroje. Jo a zaruku by mel telefon mit stale - Je to jak kdyz si u Winu XP SP2 nahrajes upgrade na SP3.
A jeste jedna vec volal jsem na Vodafone linku kde jsem pozadoval prepojeni na tech. kde me bylo receno ze upgrade musi byt urcen pro Vodafone  Sad
uložena
macros
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 11. Prosinec 2010, 21:56 »

Tak dneska jsem to delal kamosovi taky mu to neslo ma XP a ja windows 7 takze bude problem ve windowsech
uložena
Kiwi1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 13. Prosinec 2010, 15:09 »

Super! Cheesy Opravdu to vyresilo zkusit to na Win7. Moc dekuji macrosovi, kteremu se jako jedinemu me podarilo pomoct.  Mrknutí
uložena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 13. Prosinec 2010, 16:02 »

Tak jsem pred chvili pripojil jednu x8 s 1.6 k pc a hlasilo mi to, ze uz je pro telefon z vodafonu k dispozici 2.1
uložena
macros
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 13. Prosinec 2010, 17:06 »

Tak ted by me zajimalo jak to vratit skrze zaruku Smajlík kdyz to bude slozity tak se na to vykaslu stejne jsem casem az to nekdo  prolomi uvazoval o root kvuli dalsi aktualizaci  Grin
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 13. Prosinec 2010, 21:46 »

Root uz nejspis na 2.1 je. Viz jina temata. Jinak zmena je mozna i ted - flash na Donut - root - zmena CDA cisel  na VDF customizaci v souboru build.prop - flash pres SEUS - a je to:)
uložena
babyb
Uzivatel
Telefon: X8, X10mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 20. Prosinec 2010, 11:20 »

Byl by nekdo ochoten zaslat mi na email originalni build.prop na X8 od vodafone? ja si ho smazal a ted nejak tapu... predem diky moc  Roll Eyes
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #25 v: 16. Leden 2011, 19:31 »

Navod aktualizovan, nyni je mozne prejit primo na 2.1 bez nejakeho mezikroku. Stejne tak aktualizovany i souvisejici navody.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak do X8 vratit Android 1.6 + jak nahrat novy Android 2.1 (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 17 dotazů.