SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PowerTutor - sledovani poziracu baterie
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: PowerTutor - sledovani poziracu baterie  (Zobrazeno 24996 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 24. Prosinec 2010, 13:43 »

Zajimave, treba na mereni pomuze neco z http://www.gadgetsdna.com/how-to-check-signal-strength-of-android-phone/1120/
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 25. Prosinec 2010, 12:06 »

no s tou foliou to snad nemoze byÂť pravda :-D
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #62 v: 25. Prosinec 2010, 14:06 »

No co vim, tak sila dostupneho signalu muze mit vliv na vydrz, nicmene ze by az takto?
uložena
mi.go
Uzivatel
Telefon: x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 25. Prosinec 2010, 21:28 »

neviem, cim to naozaj je, ale fakt zabralo len vybratie z puzdra. ale kedze mi to nedalo pokoj, lebo mi vyhovovali jeho protismykove a esteticke vlastnosti /som zena:) , tak som urobila malu operaciu a vyrezala som postupne 3 otvory na tlacidla, najskor na vrchu vypinac - nepomohlo ale ked som odstranila aj z bocnych tlacidiel hlasitosti a fotaku, tak sa znova telefon zacal spravat ako predtym, cize dnes od rana 4:30, kedy bol nabity na 99 percent, ubudlo za skoro 17 hodin 17 percent - teraz mam 82. a to som dnes bola aj niekolkokrat chvilu na nete cez wifi, a raz som telefonovala par minut. tie androidy asi maju naozaj vlastny rozum - tomu mojmu asi bolo nove puzdro tesne /pri povodnom puzdre sa nestazoval/.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 25. Prosinec 2010, 21:31 »

Souvislost s umistenim anteny?
uložena

mi.go
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 25. Prosinec 2010, 22:39 »

antena na bocnej strane? uz som pisala, ze som laik, takze v prvom rade som tipovala antenu umiestnenu navrchu, a preto som otvor urobila najskor tam. a tiez som pisala, ze mobil som mala v puzdre aj predtym, ale to bolo z ineho materialu. v kazdom pripade - clovek by cakal od vyrobcu puzdra, ze maximalne tak skomplikuje stlacanie tlacidiel /a nie 10nasobne zrychli ubytok energie/ a od vyrobcu telefonu zasa, ze zvladne chytat signal aj cez puzdro. Ved pre mnohych je bezne nosit ho napr. v taske. Ale toto sem uz asi nepatri... Problem je vyrieseny - dufam, ze navzdy.
uložena
OverGo
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 30. Prosinec 2010, 11:05 »

a co ak sa v tom buzdre stlacali tlacidla ktore neustale rozsvecovali display a preto ta vysoka spotreba.a myslim si ze signalom to nebude lebo pracujem na mieste kde ked mam dve palicky tam mam sviatok a ked mobil pouzivam ako clovek tak bateria drzi v poho dva dni a keby som tolko netelefonoval tak mozno aj tri
uložena
mi.go
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 30. Prosinec 2010, 13:01 »

tiez si myslim, ze to sposobilo stlacanie tlacidiel. ale nevsimla som si, ze by mi svietil display, len som postrehla, ze pri stlacani tychto tlacidiel bolo treba trocha pohnut s puzdrom v tej oblasti napr. fotenie bolo uplne divne, stale zaostrene - zeleny stvorec uprostred displeja a ked som chcela cvaknut, musela som nadvihnut puzdro. pri zapinani telefonu to bolo podobne.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 31. Prosinec 2010, 14:27 »

Vzhledem je spotrebe displeje to je celkem mozne. Mozna by se to mohl dozvedet i vyrobce folie, aby se poucil.
uložena

miro285
Uzivatel
Telefon: X10

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 13. Leden 2011, 20:25 »

Stale riesim moj problem s vydrzou baterky, po 3 dnoch a ziadnom extra vyÂťazovani isla dole. Tak som ho supol nabijaÂť, skusam teraz cez NB, ci bude vidno nejaky narast vydrze, pustil som powertutor a zistil som, ze system mi zerie 50-60% energie. Mam to pustene asi 10 minut. Moze to suvisieÂť s nabijanim baterie? Lebo 60% sa mi zda moc  Undecided
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 v: 13. Leden 2011, 20:39 »

uz jsem to psal jinde, ale napisu to i sem, kde je to vic "k veci". Minimalne u prcku doporucuju stazeni aplikace SetCPU, pomoci ktere zprovoznite tovarne nevyuzivane frekvence procesoru (zejmena nejnizsi takt 122 MHz), navic umi nastavovani profilu a rezimu procesoru. Napriklad vrele doporucuju priskrtit procesor v rezimu spanku (122 - 320 MHz, rezim procesoru powersave). Posetri to baterku v nejcastejsi cinnosti telefonu, tedy, kdy nic nedela.  

EDIT: Do prvniho prispevku jsem umistil odkaz na pekne shrnuti funkci programu.
« Poslední úprava: 13. Leden 2011, 22:07 od HUdasp » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PowerTutor - sledovani poziracu baterie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.