SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?  (Zobrazeno 28551 x)
croqua
Uzivatel
Telefon: SE X 10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 04. Prosinec 2010, 00:06 »

Vcera jsem reklamoval kartu,v pondeli si mam vyzvednout novou.Zmenil jsem znacku,bude to APACER,tak dam vedet.
uložena
kryten(Slovakia)
Uzivatel
Telefon: SE: K750 -> C902 -> C510 -> X10 mini pro (rooted)

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 06. Prosinec 2010, 23:25 »

Tak co, pomohla vymena karty? Ja som tu svoju zatial nereklamoval, ale asi rovno kupim novu a tu zlu pozijem inak, teda ak bude s PC fungovat normalne (este som nemal cas to vyskusat)
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #17 v: 07. Prosinec 2010, 12:53 »

Sam se nyni chystam koupit do X10 novou kartu, temer najisto to bude 32 GB (nevyuziji ji, spise pro potreby testovani a redakce), jak to tak ale ctu, Kingstonu bych se radeji vyhnul. Bohuzel ale vyber u 32 GB karet neni zrovna siroky
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 07. Prosinec 2010, 14:17 »

Pouzivam do vsech telefonu karty od Kingstonu a zatim nikdy nebyl problem. Videl bych to na vadny kus. Kapacity do 16 GB vyzkousene a bez problemu.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 07. Prosinec 2010, 20:49 »

Karta je doma,vymena probehla bez problemu.Je to APACER 8 GB CLASS 4,a vypada to ze tentokrat bude vse OK.Telefon funguje plynule,zadny sekani a restarty,foto v poradku hudba taky.Takze  radim,kdo ma KINGSTON a ma moznost ji vymenit,aÂť to udela co nejdriv.Alespon ja jsem se zbavil problemu.
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 07. Prosinec 2010, 20:57 »

Jsi sam kdo ma problemy a uz tady rozjizdis kampan za vymenu vsech karet vyrobenych Kingstonem? Trochu zbrkle a unahlene nemyslis? Rozhodne mi prijde Kingston duveryhodneji nez Apacer.
uložena

croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 07. Prosinec 2010, 21:03 »

Poradne cti!!! Jedinej???Urcita serie asi musela bejt spatna,tak co se navazis!!!Jestli to nechces cist tak to necti,nikdo te nenuti!!!
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 07. Prosinec 2010, 21:08 »

Nereagujes trosku prehnane? Jsi na verejnem foru. Poradit chces, ale kritika ti vadi? Taky si psal jednou ze problemy pominuly a nasledne jsou zpet. Nechci ti prat nic spatneho, ale mohl si tu Apacerku podrobneji otestovat nez budes plivat na kvalitni znacku. ToÂť muj nazor. Jestli ti vadi, tak ho necti.  Mrknutí
uložena

croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 07. Prosinec 2010, 21:25 »

Neplivam na kvalitni znacku,poradit jsem chtel,od toho to forum je.Ale pokud by jsi si to poradne precetl nez budes reagovat,tak by jsi vedel ,ze jak pises problemy s kvalitni znackou tu par lidi ma.Ale zatim nikdo neprisel s nejakym resenim.Krome tebe ze je karta spatna.Kazdy nema moznost kartu vymenit,kdyz mu nefunguje s konkretnim zarizenim,to zalezi na prodejci.
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 07. Prosinec 2010, 21:33 »

Ano muze byt vadna serie nebo kus. Taky zalezi jestli nedoslo k poskozeni pri manipulaci atd. Jestli pouzivas SE telefony delsi dobu tak vis ze SE ma ve zvyku dodavat telefony s kartami jiz v zarizeni. A nekdo je tam dat musel. Problem mohl byt zpusoben onim delnikem. Zpusobu poskozeni muze byt spousta.
uložena

croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 07. Prosinec 2010, 21:44 »

Sony pouzivam asi 5 let,to ze dava karty rovnou do telefonu vim.Ale cely tema je o tom,ze jsem koupil novou kartu a dal do telefonu.Šlo mi o to jestli to taky nekdo zkusil,a jestli je karta kompaktibilni s X 10.Podle prizpevku ucastniku,tak KINGSTON zase 100% neni.
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 07. Prosinec 2010, 22:33 »

Tak to se omlouvam, chyba je na me strane. Nesledoval jsem cele vlakno, a ani si jej zpetne necetl. Prehodnotim zkusenosti s Kingstonem. Nyni sem obednal kartu pritelkyni 8GB class 4 tak uz to tak necham a schvalne ji otestuju i u sebe.
uložena

kryten(Slovakia)
Uzivatel
Telefon: SE: K750 -> C902 -> C510 -> X10 mini pro (rooted)

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 08. Prosinec 2010, 08:23 »

oftopic: taj je fer, ze si sa ospravedlnil, pretoze ta vymena nazorov bola uplne zbytocna. Do PC davam RAM len od KINGSTONu, pretoze je to kvalitna znacka, ale aj majster tesar sa ...

Dnes si idem po druhu kartu, aj ked len 4GB, potom dam vediet, ako to dopadlo.
« Poslední úprava: 08. Prosinec 2010, 08:27 od kryten(Slovakia) » uložena
isaac12
Uzivatel
Telefon: xperia x8

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 08. Prosinec 2010, 09:23 »

co sa tyka pametovych kariet tak Kingston ma sklamal na plnej  ciare. Mal 8gb kartu od kingstona  po case mi zacal blbnut fon s tou kartou. tak reku ze ju idem formatnut a ajhla problem ... po naformatovani mala len kapicitu 4gb tie dalsie cca 4gb sa niekam vytratili a ani v telefone nesla bohvie ako rychlo . cely fon sekalo s tou kartou. podotykam ze vo fone bola najnovsia verzia softwaru. ja osobne by som pametovku od kingston nebral ani zadarmo.. dal by som ju aj reklamovat ale stratil som doklad o kupe.. tu kartu uz ani nemam hodil som ju za psom.
uložena
bradac.v
Uzivatel
Telefon: SE Xperia 10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 08. Prosinec 2010, 09:31 »

Tak se taky podelim se zazitky s kartami KINGSTON, v patek jsem koupil 8GB kartu, http://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-d96987.htm, preinstaloval aneroid a telefon se sekal restartoval data z karty nesla precist, ze jsou poskozena, myslel jsem ze to dela android  tak jsem ho nekolikrat preinstaloval, po 6 hodinach laborovani jsem se vratil zase k puvodni karte a bez problemu pak jsem zjistil, ze je spatna karta, ani v pocitaci nesli soubory cist. Vcera jsem kartu v Alze vyreklamoval ( stejny typ jiny kus), karta se tvarila v pohode i aplikace se dali instalovat fotky prehravat, az do doby nez jsem vyfotil novy snimek v albu je nahled videt ale velky snimek se neotevre a ani v PC. Vyzkousel jsem jinou Kinkston kartu ale jen 4GB a v pohode., jsem z toho hotovej, nechce se mi zase stat hodinu v alze a koupit jineho vyrobce a zjistit ze je to zase spatny.
TAK MI PORAITE KDE JE PROBLEM
Xperia10 Mini Pro
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.