SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?  (Zobrazeno 28524 x)
croqua
Uzivatel
Telefon: SE X 10 mini

Zobrazit profil
« v: 22. Listopad 2010, 12:28 »

Vymenil jsem orig. 2 GB kartu za 8GB od KINGSTONU class 4.Zda se mi ze nefunguje spravne v telefonu,zpomaluje ho,a soubory uklada jako poskozene.V PC funguje bez problemu.Jake mate zkusenosti vy,a jake karty pouzivate?
uložena
Dudis
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Listopad 2010, 15:17 »

Vymenil jsem orig. 2 GB kartu za 8GB od KINGSTONU class 4.Zda se mi ze nefunguje spravne v telefonu,zpomaluje ho,a soubory uklada jako poskozene.V PC funguje bez problemu.Jake mate zkusenosti vy,a jake karty pouzivate?
Sandisk 8gb class 2... mam v telefone i app2sd a rozdil nepoznam :-) zatim jsem narazil jen na widget svatky, ktery mi nefunguje.. jinak tam mam snad milion her a aplikaci + 2 offline navigace a zuuuza Tongue v telefonu krasnejch 53mb a na karte v te partition na aplikace mam zabranych 105 mb z celkovych 900 mb a karta normalni 4,5gb z 7800mb :-)
uložena
jane.25
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Listopad 2010, 15:31 »

Ja pouzivam 8GB taky od Kingstonu Class 4 - a bez problemu, slape tak jak ma, zatim  Cool a doufam ze jeste par let bude
uložena
croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Listopad 2010, 00:09 »

Jedna se mi o to ktera karta je kompaktibilni s mini.Kdyz tu kartu pujdu reklamovat abych nebyl za blbce.
uložena
kryten(Slovakia)
Uzivatel
Telefon: SE: K750 -> C902 -> C510 -> X10 mini pro (rooted)

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Listopad 2010, 18:34 »

Prave som chcel. zalozit novy  topic o svojom probleme s SD kartou a uz vidim, ze nie som sam.
Problem je ten, ze s povodnou 2GB kartou nebol ziadny problem, ale vymenil som ju za Kingston 8GB SDHC micro class 4 a zacali mi velke problemy: obcas karta vypadne= telefon sa restartuje, niekedy na nu nemozem vobec pristupovat, subory z nej su poskodene (napr. mi z nej nejde prehrat MP3, skladbu sice prehra, ale preskakuje sekundy a miesa medzi sebou viacere skladby)

Co s tym? Myslite ze je problem v karte (pravdepodobne), alebo v tel (X10 MINI PRO)? Este pockam, ci na tom nieco zmeni upgrade OS na 2.1. Ak nie, tak tu kartu vyreklamujem.

Za vsetky vase nazory a podnety Vam vopred dakujem.
uložena
croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Listopad 2010, 23:24 »

Tak po nekolika restartech,naformatovani karty to vypada ze je konec vsech potizi.Ale spis to pricitam updatu na 2.1.,vcera jsem ho nahral a je vse zatim bez problemu,telefon se evidentne zrychlil.Doporucuji zalohu jinak nez Back and restore.
uložena
Vally
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Listopad 2010, 00:17 »

Tak se pridavam.... s kartou Kingston SDHC 8 GB micro class 4. Od zacatku mam s kartou problem.
Nejprve telefon psal, ze je poskozena a nekolikrat poslala mobil do restartu nebo uplne umrtvila. Pomohlo vyjmout baterii.
Po preformatovani v PC se to zlepsilo, ale stale je problem se zapisem na kartu. Nejvetsi problem je s fotkami.
Bud foÂťak kartu vubec nenajde, nebo fotky ulozi nekompletni a nejdou pak cist.
V PC a foÂťaku karta beha v pohode. Presto jsem ji reklamoval a prodejce mi ji vymenil ... bohuzel jen za stejny typ karty a nic se nezmenilo.
Zatim jsem neudelal update na 2.1 .. tak snad se to zlepsi ....
Kazdopadne ... mate nekdo overeny typ karty (typ, kapacita, vyrobce) vetsi nez 2 GB, ktera funguje v X10 mini bez problemu?

Diky
uložena
croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Listopad 2010, 10:39 »

Takze opet zklamani,nafocene fotky jsou opet poskozene.Presne jak pise,v PC OK,ale jakmile se da do telefonu tak velkej problem.Den to fungovalo bez problemu,zmizelo sekani a zamrzani,ale soubory jsou nepouzitelne.Taky by me tedy zajimalo s kterou kartou funguje bez problemu,jinak KINGSTON je pro zlost.Myslel jsem si ze je docela kvalitni a celkove "proflaknuta" znacka,a ze bude kompaktibilni.
uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Listopad 2010, 22:43 »

http://www.mp3.sk/kingston-micro-sdhc-card-8gb-class-4-sd-adapter-class-4-p-103067.html
 odtialto mam kartu, funguje zatial bezproblemov, nic som neformatoval, rovno som preekopiroval plnu staru 2GB co trvalo asi pol hodiny (zrejme to bolo zahltene kopirovanim velkym poctom velmi malych suborov), neskor som nakopiroval 4 dokumenty po 500Mb teda dokopy 2GB a to uz slo rychlo.
uložena
Vally
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Listopad 2010, 10:21 »

Ja ji mam od Alzy http://www.alza.cz/kingston-micro-secure-digital-d96987.htm
Muzes na tu svoji kartu mrknout?
Ta moje se od obrazku na strankach obou prodejcu trochu lisi ...
1. Na adapteru je jeste dole, pod textem "ADAPTER" text "CHINA" ... ze by problem ? :-)
2. Na karte je jeste "C08G Taiwan" a seriove cislo  1038W98769K

Diky
uložena
croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Listopad 2010, 17:15 »

Tak karta je stejna,China i Taiwan.Vyrobni cislo je jiny,ale to by nemelo mit vliv.Psal jsem na info SONY,popsal jsem jim problemy,a zeptal jich jakou teda kartu a vyrobce,aby to vsechno fungovalo.Tak cekam na odpoved.Mimo jine orig. 2 GB karta je taky China,ale co neni Cheesy
uložena
croqua
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 30. Listopad 2010, 20:58 »

Dnes mi prisel mail od SONY.
Vazeny pane,

dekujeme, ze jste kontaktoval Zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

Nese firma neuprednostnuje zadneho vyrobce.Muzete si poridit jakou koliv micro SD kartu maximalne do 16Gb.
Dle Vaseho popisu, se jedna o problem s pametovou kartou.

Takze mam jit reklamovat kartu,ktera funguje Lips sealed
uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 01. Prosinec 2010, 15:28 »

to Vally: vsetko rovnake  okrem cisla 1034RE1022K tak neviem v com je problem
uložena
Vally
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 03. Prosinec 2010, 08:29 »

Diky vsem za info.
Zacinam si myslet, ze je chyba v mobilech :-)
Dnes jdu pro jinou kartu ..., dam vedet jak to dopadlo ...
uložena
Vally
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 03. Prosinec 2010, 22:54 »

Na druhy pokus jsem zakoupil Transcend (Micro SDHC) 8GB Class 6 a zatim slape vsechno bez problemu.
Mobil identifikoval kartu okamzite a jsou funkcni i aplikace FoÂťak a Album, ktere s predchozi kartou Kingston SDHC 8 GB micro class 4 nefungovaly korektne.
Zatim se mobil vlivem karty ani neresetoval.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake pouzivate pameÂťove karty v X 10 mini,funguji bez problemu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.