SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 00:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomale reakce pri behu vice aplikaci - Pomuze patch "Heap shift"?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pomale reakce pri behu vice aplikaci - Pomuze patch "Heap shift"?  (Zobrazeno 4016 x)
Swejzi
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« v: 20. Listopad 2010, 13:26 »

Mam C702 s FW R3EK002 a pokud mam spusteno vice aplikaci najednou, tak je telefon dost pomaly. Pomohlo by pouziti tohoto patche? Zatim mam z patchovani husi kuzi a jeste jsem to nezkousel, ale pokud by to skutecne pomohlo, tak bych do toho asi sel. Vsude ctu, ze se musi telefon "prebarvit" aby sly patche pouzivat a kvuli zmene "barvy" je pak problem s reklamaci. Da se tedy telefon v pripade reklamace "prebarvit" na puvodni "barvu", aby v servisu nepoznali, ze se zasahovalo do FW?
dekuji za odpoved

EDIT: Zkousel jsem prebarveni pres OMNIUS,ale tato sluzba je od zari placena. Nevite o necem zadarmo? Nechce se mi davat 150 korun za prebarveni.
« Poslední úprava: 20. Listopad 2010, 14:12 od Swejzi » uložena
Nitram47
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Listopad 2010, 23:30 »

Na c902 mam heap shift, ale zeby to nejak vyrazne pomohlo, co by som si vsimol sa neda povedat. Skor je ten patch na to, aby boli dalsie patche stabilnejsie.
Prefarbit sa da aj spat.
Zadarmo je nejaky program s cinskymi znakmi, ale podla roznych prispevkov zrejme nejde. Najspolahlivejsie je Omnius, alebo servis.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pomale reakce pri behu vice aplikaci - Pomuze patch "Heap shift"?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.