SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pameÂťovou kartou X 10 mini
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s pameÂťovou kartou X 10 mini  (Zobrazeno 4129 x)
croqua
Uzivatel
Telefon: SE X 10 mini

Zobrazit profil
« v: 17. Listopad 2010, 20:40 »

Rozhodl jsem se vymenit orig. 2 GB kartu za 8GB.Od te chvile mam problemy se zobrazovanim fotek a videi,telefon se celkove seka,je pomalejsi.Nejdou instalovat aplikace z karty.Proto se chci zeptat jestli nekdo ma stejny potize,nebo jak to resit.Karta je nova Kingston 8 GB class 4,naformatovana.Na telefonu prehrany software.
Tak ted babo rad Cheesy
uložena
Bruca
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Listopad 2010, 10:52 »

Mam Kingmax microSDHC 8GB/class4, rok jsem ji pouzivala v Samsungu. Na zacatku listopadu jsem si koupila X8, takze logicky 2GB karta putovala do Samsungu a 8GB do Xperie. Vse zatim bez problemu. Pokud je tva karta uplne nova, vyzkousej ji v jinem telefonu. Jsou 2 moznosti - bud je karta vadna, nebo znacka Kingston si "nerozumi" s tvym telefonem.
uložena
croqua
Uzivatel
Telefon: SE X 10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Listopad 2010, 00:09 »

Tak jsem zkusil vsechno mozne i nemozne,ale jediny kde jsem nasel problem bude v prenosu dat mezi Pc a telefonem.Karta je ok,vyzkousel jsem i jinou.Zkousel jsem to pres kabel i pres wifi, a ty soubory jsou stale poskozeny,anebo se poskodi behem prohlizeni.Takze ma domenka je, ze je nejaka chyba v telefonu?
uložena
MartiniMB
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Prosinec 2010, 05:07 »

Mam uplne ten samy problem po vymene pameÂťove karty na 8GB Kingston telefon zamrza,pada,kouse se.Nezobrazuje fotky a obrazky.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 05. Prosinec 2010, 06:59 »

16 GB Integral Memory class 2 na X10 Mini Pro absolutne bez problemu.
uložena
Captain
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Prosinec 2010, 09:48 »

Ahoj,
stejny problem s kartou Kingston 8 GB class 4 (koupena v Alze pred tydnem), naformatovana v telefonu. Fotky se neulozi cele - jen cast, nejdou zobrazit, jsou poskozene. Videa to same. Telefon se obcas restartuje a zasekava. Pri vraceni puvodni karty zase vse ok.
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Prosinec 2010, 21:58 »

tak teras ste ma trocha sokovali prave som chcel kupovat kartu 8gb adata class6
uložena
beeturbo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X10 mini pro, SE K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Prosinec 2010, 13:05 »

S kartou Kingston muze byt problem bud v typu karty...CHINA nebo TAIWAN. Karta CHINA je o neco tenci a tak nedoseda u nekterych telefonu poradne do slotu...ale vetsinou kdyz tomu tak je, tak ji telefon ani nenacte. Takze bych se spis priklanel k tomu, ze nebude karta Kingston kompatbilni s tvym telefonem. U znamyho delala problem 2GB Kingstonka na SE SPIRO, kdy nezobrazovala nektere fotky. Po vymene za jinou znacku, nejlepe SanDisc...neni zadny problem.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s pameÂťovou kartou X 10 mini
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.