SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 09:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 neprehraje nektere MP3
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 neprehraje nektere MP3  (Zobrazeno 5196 x)
kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 10. Listopad 2010, 10:59 »

Stahnul jsem z Eeskeho Rozhlasu Leonardo napr. tento porad http://www.rozhlas.cz/_audio/jiri-grygar-objev-na-ktery-se-cekalo-200-let-nepravidelny-serial-patecnich-autorskych-vstupte-pokracuje-dilem-venovanym-planetka--02181307.mp3, ale pri kopirovani do telefonu vyskoci varovani, ze MP3 has one or more properties outside of device limits. Tecka, pokud ho ignoruji, soubor se ulozi, ale telefon ho nevidi. Zkousel jsem snizit bitrate, prejmenovat, ale bez vysledku:( Eim to prosim muze byt?
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Listopad 2010, 11:58 »

Skus z toho spraviÂť normalnu beznu klasicku mp3 pre istotu dodrz tieto rady aby to malo vzorkovaciu frekvenciu 44100 Hz aby nebola ABR a VBR ale klasicke CBR a datovy tok daj normalny minimalne 128 kbit/s alebo vyssie a uvidis ze ti ju bude musieÂť normalne prehraÂť na konverziu pouzi napr. program Easy CD-DA Extractor (Trial 30 dni) len nie free verziu ta neumoznuje konvertovaÂť.

Inak este rozmysÂľam ci to nie je veÂľkosÂťou ta mp3 je dosÂť veÂľka ale sÂťahovaÂť som ju nesÂťahoval neviem ake ma parametre ak to nepojde ani s mojim odporucanim na prekonvertovanie skus ju potom rozdeliÂť na viac casti aby nebola taka veÂľka ale podÂľa mna by malo prehraÂť aj taku veÂľkosÂť v pohode ale clovek nikdy nevie rozdelis ju napr. cez program Audacity alebo NERO WaveEditor ine nic mi nenapada.
« Poslední úprava: 10. Listopad 2010, 12:16 od baltimora » uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 10. Listopad 2010, 17:35 »

nebo ji mozna umistujes jinam nez si myslis..jestli se ti v pc po odpojeni mobilu a znova pripojeni ve slozce zobrazi,v telefonu ne,tak je neviditelna (skryta).jestli  se ti v pc po odpojeni,pripojeni nezobrazi,tak se ti to tam proste nezkopirovalo (zrejme malo mista na karte,ale to spis vylucuju jestli se ti ukaze ze se to kopiruje)..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Listopad 2010, 19:12 »

Inak ju premenuj este, skraÂť nazov aby to malo menej znakov, lebo je strasne dlhy ak si to uz neurobil.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Listopad 2010, 20:31 »

Ja bych smazal ID3 tagy a vyplnil bych je vsude stejne, mozna ze tvemu telefonu vadi ze nejsou tagy i v ID3v1

tohle by mohlo pomoci pokud samozrejme mas v pc Winamp
http://forum.semania.cz/index.php?topic=20290.msg165986;boardseen#new
uložena

kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 24. Listopad 2010, 21:15 »

Diky vsem za rady, nakonec se nejjednodussi reseni ukazalo jako nejlepsi, proste se na chvilu obejit bez funkci telefonu a nahrat to tam velkokapacitnim prenosem Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 neprehraje nektere MP3
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.