SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mobile konecne pro Android
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mobile konecne pro Android  (Zobrazeno 8348 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« v: 09. Listopad 2010, 08:38 »

Na Marketu se objevila Opera Mobile pro Android telefony. Zkousite?Smajlík
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 09. Listopad 2010, 08:47 »

Zatim ne, jsem max spokojen s Dolphine HD a kdyz jsem na edgi tak Operou Mini.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 09. Listopad 2010, 09:15 »

Ja jsem rad. Pomalu, ale jiste prestavam na MM prohlizet weby jejich mobilni verzi (m.blabla.bla) a Mini neumi Multitouch a klasicky prohlizec je na 2 veci. Opera Mobile multitouch umi, takze parada. Zahajuju testovaci obdobi.
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Listopad 2010, 09:18 »

Jsou tam jeste nejake dalsi rozdily oproti tem uvedenym na http://www.opera.com/mobile/features/ dole? U X10 MT neni, takze marne hledam duvod nahradit Operu mini touto, ale rad se necham presvedcit Cheesy
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 09. Listopad 2010, 09:22 »

Ted jsem to nainstaloval a testovat budu az cestou do skoly a zpet v saline:) Vyckej do vecera na prvni postrehy. Jinak Operu Mobile a Mini muzes v pohode pouzivat vedle sebe v telefonu. Stranky tebou odkazovane jeste nejsou aktualizovane a Opera Mobile obohacena o Android telefony. Jinak sem nekde cetl o HW akceleraci..
« Poslední úprava: 09. Listopad 2010, 09:25 od HUdasp » uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Listopad 2010, 10:05 »

No samozrejme ze s default prehliadacom sa to porovnavaÂť neda, ale este by potrebovala trosku doladiÂť. Raz mi zamrzla uplne a parkrat jej dlhsie trvalo kym zareagovala.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 09. Listopad 2010, 10:11 »

Zapomel jsem dodat, ze je to beta verze:) Ale bety Opery Mini byly vzdy plne pouzitelne.
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Listopad 2010, 10:26 »

Ja myslim, ze je to i o displeji. Je mi jasny, ze dneska jsou v mode vyssi rozliseni, ale i tak. Pro me je Opera Mobile na X10 mini pro nepouzitelna a naopak defaultni prohlizec je 10 krat lepsi, jak rychlosti, tak vykreslenim stranek (zarovnani textu v clancich na sirku/vysku displeje a vubec celkovym vysledkem). Taky rychlost rolovani stranek neni zadna slava. Pro me teda na mini pro resp. na QVGA naprosto zbytecnych 22 MB uzrany pameti a zustavam u defaultu s pripadnou obcasnou podporou Opery Mini.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
korenisko
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Listopad 2010, 10:51 »

Ja som rad, ze konecne mame Operu Mobile aj na Androide. DosÂť mi chybala. Dolphyn mi nejak blbne. Pouzival som default a teraz uz budem len najsamlepsiu Operu Mobile Smajlík
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Listopad 2010, 11:22 »

Tak mne text zarovnava na sirku stranky korektne a pomalsia oproti defaultu istotne nie je.  A funkcne je to neporovnatelne lepsie.  Zatial mi vadi jedna vec,  ze pri stlaceni sipky spat berie do uvahy aj zoom.  Takze najskor sa stranka oddiali a az v dalsom kroku sa vrati na predchadzajucu stranku. Celkovo na zoome by bolo treba popracovat.  Dvojklik je fajn,  ale niekedy chyba moznost rozsirenejsej volby zoomu. Mozno na to treba MT.
uložena
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Listopad 2010, 11:47 »

No zkusil jsem to na X8, ale chybi mi podpora zoomu na strance. ObzvlasÂť na foru semanie jsou ty cisilka stranek vlakna tak miniaturni, ze bych se asi zblaznil, kdybych je mel trefovat prstem (srovnejte to treba s forem xda...). Tady by se zoom z defaultniho prohlizece hodil, kdyz uz se SE postavil k MT zady. Takze asi i ja zustanu u defaultniho prohlizece s podporou Opera mini. Ale jeste to budu chvili zkouset.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 09. Listopad 2010, 12:29 »

Zrovna jsem dosahl FUPu, tak si tejden pockam na testovani:) Jinak u fora semania agituju za TapaTalk - a byl by klid.
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Listopad 2010, 12:42 »

Tak k tomu se pripojuju !!!
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 09. Listopad 2010, 13:10 »

Tak mi to nedalo, zkousel jsem znovu a beru zpet tu vytku k zarovnavani textu, opravdu funguje, nechapu, proc to predtim neslo (zkouseno na titulni strane semanie a na foru). Nastaveni jsem nemenil, jen vynutil ukonceni a ted znovu spustil. Takze omluva za mystifikaci. Kazdopadne stejne nejak divne funguje scrollovani stranky, zasekava se a nez se dostanu na nejakej text ve spodni casti, usviham si palec k smrti (ikdyz to jde resit pomoci plnyho nahledu). Nevim, mozna je to tim, ze uz jsem si zvyknul na ten defaultni prohlizec a obcasny pouziti Opery Mini, ale na moje potreby mi prijde celkem zbytecna. Ale jeste ji budu mozna chvilku zkouset.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 09. Listopad 2010, 20:42 »

no ja neviem ale nespozoroval som  oproti opere mini5.1 neaku zmeny. v com je realne nova opera lepsia?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mobile konecne pro Android
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.