SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 13:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: App2sd pres xRecovery x10mini/pro (x8?)
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: App2sd pres xRecovery x10mini/pro (x8?)  (Zobrazeno 23958 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 07. Listopad 2010, 16:23 »

Tak von neni problem to zkusit, akorat kdyz to chces vratit do puvodniho stavu, tak musis instalovat znova. Zkus tu aplikaci uvedenou vejs, vypada jako rozumny kompromis. Jinak hry moc nebasti (alespon ty, co mam od gameloftu v telefonu) - cca 10 - 15 MB dat ve vnitrni pameti, zbytek cuca z karty. Navigace jsou zravejsi.
uložena
peetr_
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 07. Listopad 2010, 17:43 »

No ja tedy pociÂťoval nedostatek pameti hodne. Na bezny provoz to staci, ale kdyz si tam chci nahrat nejakou blbost, jako je Talking Tom Cat, nebo Angry Birds, Fruit Ninja atd., tak mi vecne chybela a z tech blbosti jsem tam mohl mit tak dve maximalne. Dalsi vyhodu vidim v tom, ze uz nemusim nic odstranovat ze systemu, ale proste to jen zmrazim a kdyby nahodou mi to nekdy chybelo, tak to zase rozmrazim (kromne default her, ty jsem odstranil). Ja osobne kartu nevytahuju, ani nepozivam kabel na tahani dat a jedu pres wifi ci bluetooth.
Zkratka pro mne je ted telefonek zase o neco uzitecnejsi.  Smajlík

A jeste maly poznatek
- vsechny instalovane aplikace jsou ulozeny na sd karte
- data aplikaci a nastaveni jsou pak ulozena v telefonu
« Poslední úprava: 02. Leden 2011, 12:47 od peetr_ » uložena
Dudis
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 09. Listopad 2010, 22:46 »

skoda no, ze nejde volit aplikace sam... stacilo by mi bohate navigon, angry birts, document to go.. a hned bych mel 45 mb volneho Smajlík chjo... snad nekdo co nejdriv neco vymysli Smajlík
uložena
Dudis
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 16. Listopad 2010, 11:29 »

hele chci se zeptat k teto aplikaci.. je pak mozno to vratit vse do puvodniho stavu - tudiz do pameti telefonu... anichz bych vse musel nejak stahovat znova? Smajlík a dalsi dotaz.. je mozne, ze se nekdy v blizke dobe objevi aplikace, u ktere si lze vybrat zda-li to dat do pameti telefonu nebo karty?Smajlík

edIT: tak uz jsem se do toho pustil, nemohl jsem to vydrzet.. a prestoze mam pam. kartu class2 tak to zpomaleni nikterak nejde videt... a huraa, konecne muzu mit v telefonu milion her na zachodove chvile a podobne Smajlík
« Poslední úprava: 21. Listopad 2010, 14:06 od Dudis » uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 23. Prosinec 2010, 12:51 »

chcem sa opitat ked to vsetko ospravim a budem to chcet dat do povodneho stavu staci dat nanovo softver cez seus???...
com myslite tym spomalenim ??...ked mam class6 pocitim spomalenie??
a este jedna vec...nepochopil som v tom navode tomu ze ako dat to ext2 a pripravit tu kartu
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 23. Prosinec 2010, 13:49 »

Kartu je podle navodu treba rozdelit programem Partition Wizard a vytvorit dalsi oddil na karte s privlastkem ext2.
Po flash pres SEUS je tel opet bez veskerych uprav, na karte ale zustava partition ext2 s aplikacemi a po opetovne aplikaci app2sd se znovu v systemu objevi. Funguje to tedy zaroven jako zaloha aplikaci, ale ne tak docela, nektere aplikace jsou zavisle na polozkach v adresari /data/data a /data/dalvik-cache, pro obnoveni funkce aplikace ale postaci najit ji v adresari /system/sd/app (/data/app - je to stejne umisteni) a znovu ji spustit k instalaci, pote restartovat telefon - pri startu se vytvori prislusny soubor v /dalvik-cache a aplikace je znovu plne funkcni. Pokud si ale neuklada data na kartu, veskere vase informace nastradane v aplikaci budou pryc. Na to je lepsi reseni nez SEUS, pouzivat xRecovery.

Pouzivam kartu class 4, uz nevim, jak tel behal bez app2sd, ale ja nyni spomaleni prilis nepociÂťuju. Jinak myslim, ze plati prima umera, cim vice aplikaci tim pomalejsi telefon. A spis mam dojem, ze se to tyka hlavne RAM. Proto jsem po dlouhem badani odstranil co se dalo z adr. /system/app, tak aby mi fungovaly veci co pouzivam.
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 23. Prosinec 2010, 15:29 »

a co znamena to x recovery?
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 23. Prosinec 2010, 18:56 »

To je recovery menu na kompletni zalohu a obnovu dat v telefonu, na instalaci doplnku z formatu zip a instalaci rom z formatu zip.
Viz zde na foru.
uložena
Skaldinho
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 27. Prosinec 2010, 21:30 »

Tak jsem se sem regnul, abych sepsal navod na App2SD a ono to tu uz je  Smajlík No tak aspon prispeju troskou do mlejna:

Presunuti Dalvik-cache na kartu - uvolni se vam v telefonu dalsi misto. Ja se tak momentalne dostal na 130 mb volneho mista, pri nainstalovanejch Angry Birgs, Angry Birds Seasons, Pocket God, Fifa 10...

- Predpokladem je mit App2SD a kartu s dvema oddily (jeden pro data a druhy pro App2SD)
- zapnout ADB shell a napsat tam postupne:
Kód:
su
busybox cp -a /data/dalvik-cache /system/sd/
rm -r /data/dalvik-cache
ln -s /system/sd/dalvik-cache /data/dalvik-cache

original "navod" - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10109062
uložena

SE Xperia Mini Pro... kraska v bile barve
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 28. Prosinec 2010, 14:18 »

myslite ze je nutny flash cez seus pred tym ako tam dam app2sd?
uložena
Skaldinho
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 28. Prosinec 2010, 17:18 »

Neni. A vzhledem k tomu, ze na posledni verzi, kterou by ti tam seus hodil, jeste neni root, tak by si tam prozatim ani app2sd nedostal.
uložena

SE Xperia Mini Pro... kraska v bile barve
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 28. Prosinec 2010, 18:23 »

s takze neksa som to skusil ale
1-rozdelil som kartu
2-spravil flash cez x10 mini pro 2.1 dlas uk
3-stiahol tie potrebne adb a app2sd subory a dal ich tam kde maju byt
a zrazu prikazovi riadok ..po kazdom napisanom riadku mi nerozpoznalo co som napisal alebo nevedelo co ma robyt neviete co to??
esteze som mal zalohu cez recovery
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 28. Prosinec 2010, 20:14 »

Co napise po vlozeni "adb shell" ?
uložena
zaji06
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 28. Prosinec 2010, 20:28 »

adb is not recognized as an interval or external command operable program or batch file -alebo este niekedy ze nemoze najst cestu...
kaslem nato pockam na custom rom s app2sd -snad sa doskam  Undecided
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 28. Prosinec 2010, 20:58 »

Nejdrive asi budes muset napsat "cd c:\adb" nebo proste odkud adb spoustis...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: App2sd pres xRecovery x10mini/pro (x8?)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.