SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 21:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: k700i + Oskar + MMS/WAP/GPRS
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: k700i + Oskar + MMS/WAP/GPRS  (Zobrazeno 6282 x)
Gappa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 25. Říjen 2005, 22:09 »

Takze nakonec sem rozchodil i ten Internet:

Datove ucty:
Kód:
Oskar Internet GPRS
Adresa APN: internet
ostatni prazdne

Profily Internetu:
Kód:
Pripojit pomoci: Oskar Internet GPRS
Rezim prohlizece: Http
Pouzit proxy: ne

MMS jsem nechal, tak jak to bylo preddefinovano v telefonu

Bud mi to vymazalo vsechno samo, nebo sem si to omylem mozna vymazal sam (jestli se to nahodou nedela dlouhym stiskem tlacitka na zapinani), kazdopadne mi ted funguje to, co potrebuju, Opera Mini funguje, MMS funguje.

Akorat mi pride, ze vsechno je stejne nastaveny, jak minule, jenom s tim rozdilem, ze to ted funguje...no, nebudu to resit, jeste si to roz...

Dekuju vsem, co mi jakymkoliv zpusobem poradili. Jeste jednou diky :-)
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 25. Říjen 2005, 22:13 »

Dekuju vsem, co mi jakymkoliv zpusobem poradili. Jeste jednou diky :-)
Cituji

myslim ze od toho tady to forum je,ne? samozrejme ne jen kuli tomu ale od toho tu proste je !!!!!  Cheesy Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Gappa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 25. Říjen 2005, 23:27 »

Ja vim  Smajlík
Ale uz sem se i setkal i s tim, ze me poslali buhvikam. A vubec, za snahu by se podekovat melo :-)
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 27. Říjen 2005, 19:59 »

Ja vim  Smajlík
Ale uz sem se i setkal i s tim, ze me poslali buhvikam. A vubec, za snahu by se podekovat melo :-)
Az budem potrebovat poradis nam ty.To je nejlepsi podekovani... Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Morph
Anonym
« Odpověď #19 v: 07. Listopad 2005, 14:47 »

Taky jsem mel stejny problem a vse jsem kompletne prenastavil a MMS funguji a net a wap ne. UZ jsi to nejak rozchodil? Jinak se mi zda ze se mi na displeji po kompletnim restartu zapnul modry ctverecek svitici pod indikatorem kvality signalu, coz predtim nebylo.Da se to nekde nejak vypnout? DIky Smajlík
uložena
Morph
Anonym
« Odpověď #20 v: 07. Listopad 2005, 15:31 »

Tak GPRS a WAP frci v klidku. Ted akorat me zajima ten modry ctverecek, nebot se mi tam ale vubec nelibi. Vysvetli mi to nekdo pls. Huh
uložena
Morph
Anonym
« Odpověď #21 v: 07. Listopad 2005, 16:21 »

Mno asi to tady vypada na muj skvely monolog, ale ten modry ctverecek je asi GPRS ne? ale ta ikona je fakt hnusna! Napr u T630 je daleko peknejsi. Mam ted treba tema oranzove ladene a modry ctverec me fakt bije do oci. Coz me stve,ale asi s tim nic neudelam co? Abych ho vypnul tak bych asi musel deaktivovat GPRS ze?
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 07. Listopad 2005, 17:30 »

Mas pravdu jedna se o ikonu GPRS, ale me tam vubec nevadi. Pokud ji tam nechces musis deaktivoval staly prijem GPRS v "Pripojeni -> Dat. komunikace -> Prefer. sluzba -> Pouze GSM". Potom ti tato indikace zmizi a zrejme nemuzes prijmat zpravy MMS, pokud se ovsem budes pripojovat ty, automaticky se toto zase zapne.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
romark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 12. Leden 2006, 10:07 »

2Gappa: No, doporucoval bych udelat blbce z nich. Ale bude to nejspis jen nejaka chybka. Nemas treba v nastaveni datovych profilu jako preferovanou sluzbu jen GSM? Musi byt zaskrtnuto GPRS a GSM. Jinak me v tuhle chvili nic nenapada...

to neni pravda, ja pouzivam only GSM a ked sa pripajam na net automaticky sa aktivuje aj GPRS
vsetko mi v pohode funguje

len ten profil som musel prediskutovat cez hot line

t-mobile.sk
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: k700i + Oskar + MMS/WAP/GPRS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.