SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 15:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s hodinama u P910i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s hodinama u P910i  (Zobrazeno 3762 x)
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 04. Květen 2005, 13:32 »

Porad se mi vraci nastaveny cas o jednu hodinu zpet. Bohuzel jsem nevypozoroval, kdy se vrati - zda po zapnuti tlf. rano, nebo po pripojeni na PC. Nastaveny mam letni cas v Eesku. Uz jsem se asi 3x zpozdil na jednani a jen diky tomu, ze jsem se spolehl na cas ve founu. Nevi nekdo cim to asi je? Angry
Diky, JZB
uložena
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Květen 2005, 13:56 »

Urcite vyzkousej jestli to neni synchronizaci s PC. Hodiny se totiz natahnou z pocitace pri kazdem spojeni. Muzes mit v PC nastaveny jiny cas.pasmo nez v mobilu a je to jasny.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 04. Květen 2005, 14:10 »

je to tim, ze mas v PC urcite nastaveny prechod na letni cas. Pomoc je jednoducha: nastav si jako mesto Brno misto Prahy a mas pro problemu. Mel jsem to same:o)
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 04. Květen 2005, 15:40 »

Porad se mi vraci nastaveny cas o jednu hodinu zpet. Bohuzel jsem nevypozoroval, kdy se vrati - zda po zapnuti tlf. rano, nebo po pripojeni na PC. Nastaveny mam letni cas v Eesku. Uz jsem se asi 3x zpozdil na jednani a jen diky tomu, ze jsem se spolehl na cas ve founu. Nevi nekdo cim to asi je? Angry
Diky, JZB

je to spatne nastavenou synchronizaci pri pripojeni na PC.........nainstaluj si do Pxxx atomovy cas a mas po problemech Smajlík
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 04. Květen 2005, 15:54 »

je to spatne nastavenou synchronizaci pri pripojeni na PC.........nainstaluj si do Pxxx atomovy cas a mas po problemech Smajlík
Ne ne, to se mylis. Je to chybou pcka. Pokud mas nastaveny letni cas v PC i pcku a ten nastane, pcko se pri syncu s PC vrati o hodinu zpet. Pomuze prave zminovana vychytavka: nastavit misto Prahy Brno, sync, cas se nastavi a ok a pak uz se muze klidne vratit Praha, chodi to v poho. Proti atomkam mam synchronisovany notas, tak nemusim i pcko, ze jo.
Pozn. jak se da blbe nastavit zaskrtavaci checkbox: allow sync of the PC and phone clock? Shocked
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Květen 2005, 08:17 »

Panove, dekuji vsem za rady. Nastavil jsem to Brno, pouzil i atomic time a vse funguje perfektne.
JZB
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s hodinama u P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.