SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak ziskat do X10, X10 Mini a X10 Mini Pro novy cisty Android 2.1 (diskuze)
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak ziskat do X10, X10 Mini a X10 Mini Pro novy cisty Android 2.1 (diskuze)  (Zobrazeno 76089 x)
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #240 v: 29. Listopad 2010, 20:42 »

Tipl bych to na ovladace. Tohle mi delalo taky na vistach. Zkus preinstalovat SEUS, Companion nebo co pouzivas. A nebo taky jenom zkusit zmenit port. Na mini tohle fungovalo.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
nulda.jn
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #241 v: 29. Listopad 2010, 20:43 »

Tak to primo prehrajte na 2.1, na co tady asi ty navody mame...

http://forum.semania.cz/index.php?topic=27069.0
ale ja tam mam ten UK generic,jen tam chci vratit customizaci od vodafonu. Muzu poprosit nekoho kdo ma jeste vodafone customizaci aby nekam nahral build.prop a dal sem odkaz? Diky
« Poslední úprava: 29. Listopad 2010, 20:55 od nulda.jn » uložena
kubrt82
Uzivatel
Telefon: xperia x10

Zobrazit profil
« Odpověď #242 v: 29. Listopad 2010, 20:56 »

Potreboval bych poradit tedy co je seus a kde se da naistalovat nebo preinstalovat
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #243 v: 29. Listopad 2010, 21:12 »

seus - sony ericson update service, stiahnes ho priamo zo stranok ceskeho se a nainstalujes na pc
uložena
zehny
Uzivatel
Telefon: SE xperia 10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #244 v: 04. Prosinec 2010, 13:07 »

Dobry den. Pane Cmar, chci se zeptat, jak muzete napsat, ze na co tu mame navody na instalaci 2,1, kdyz jak to tak ctu takminimalne 40 procent lidi neni schopno si ji tam nainstalovat. Me to treba nejde na windows7, tam mi to flashovat zacne, ale hodinuse to neukonci. Na windows xp mi to nezacne ani flashovat. Takze bud jsem ja ***** anebo nevim. Samozrejme si muzete myslet, ze ja jsem idiot, ale je to proste tak. Krok za krokem jsem to zkousel a zkousim to asi uz 14dni a proste senechytnu a nedam to tam. A na orig. webu sonyericssonu mi ti vypatlanci psali 24,listopadu. Verze bude v poslednim tydnu listopad a vcera mi napsali, oficialne je na seusu a ze mam vydrzet. Pisaham, ze bych tu moji 10mini pro nejradeji hodil do kose. takhle jsem se nevytocil nikdy. Predim jsem mel wmobile v omnii a asi jsem udelal chybu. Neb mi nejak dokazete pomoct?? Diky Martin
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #245 v: 04. Prosinec 2010, 13:23 »

Co ctu, tak zatim kazdy, kdo mel problem, jej vyresil...

Pouzivate tento navod - http://forum.semania.cz/index.php?topic=27069.0 ?

Pokud ano, kde se instalace zastavi? U jakeho kroku? Zvolil jste pri otazce wipe your data y jako yes? Napsat, ze neco nejde zvladne kazdy, ale hledat pricinu. Navod je testovany desitkami lidi, naposledy jsem flashoval vcera jak na Win XP, tak na W7 64 Bit. Problem nebyl, do deseti minut hotovo
uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #246 v: 04. Prosinec 2010, 13:37 »

Jozef, taktiez sa od rana trapim podla toho navodu, po flashy (aj ked neviem ci prebehol korektne) mi len preblikava napis sony ericson (este k tomu strasne slabym jasom) na telefone a nic sa nedeje. Pisal som Varo-vi ten tiez uz nevie cim by to mohlo byt, kazdopadne mam xp aj win 7, seus, vsetko mozne (niekolkokrat preinstalovane), pridavam screen flashovania
http://img718.imageshack.us/img718/7523/notfound.png
(to not found sa mi nepaci...)
este ma napadlo ze niekto spominal ze sa ta zlozka nie dobre rozbalila s x10...bat, skusim, teraz idem o5 na 1.6, dakujem za pomoc
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #247 v: 04. Prosinec 2010, 13:51 »

a mas X10 Mini nebo Mini Pro? Ja ted kouknul do firmwaru pro Mini (tu mam u sebe, tak mam v Pc firm stale) a slozka kernel tam je, tudiz jestli pise flasher ze tam neni, tak to je blbe stahnute a rozbalene...
uložena
Lukoq3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #248 v: 04. Prosinec 2010, 13:59 »

podla popisku mozes vidiet ze mam x10 mini pro, v rozbalenom adresary firmware mam kerne.sin  5,9 MB, ale to asi nebude ono, cely subor teda taham odznova. Dnes uz to neham asi tak idem prec, tak skusim o5 zajtra
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #249 v: 04. Prosinec 2010, 14:17 »

kerne.sin by mel byt nesmysl, ale moc si neumim predstavit, jak by tam mohlo zmizet to l...
Na XDA se nedavno objevil novejsi flasher, tak jsem jej pouzil, ale pochybuji, ze by nekdo zmenil nazev souboru... Tohle bude nejaka bota Smajlík Prozatim doporucuji prejmenovat kerne.sin na kernel.sin a flashnout znovu... Protoze i u sebe v Pc mam kernel
uložena
Lukoq3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #250 v: 04. Prosinec 2010, 14:38 »

tak som sa rozhodol zostat doma, po opatovnom stiahnuti je to stale kerne Smajlík dopisal som l, dsp1.sin mi rovnako nenaslo, konkretne to teraz mam takto:
http://img441.imageshack.us/img441/5838/dsp.png
ak mas kdesi dsp1.sin, alebo tam ams cosi ine  pls uploadni
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #251 v: 04. Prosinec 2010, 14:51 »

A co jiny unzipper? Vim, ze uz nekdo s Total commanderem problem mel, ale nevim, jak nekonec skoncil.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Lukoq3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #252 v: 04. Prosinec 2010, 15:09 »

7-zip, a je to to iste :/

Tak som necakal na dsp1.sin a siel to skusit s prepisanym kerne na kernel... vysledkom je ze sa mi to aj spustilo (prave nastabujem v telefone ucty) Smajlík uvidime ako sa to bude chovat, kazdopadne Jozef pozri prosim ci tam mas ajine subory ako j ana tom screene, a samozrejme za pomoc Vam vsetkym dakujem Mrknutí
« Poslední úprava: 04. Prosinec 2010, 15:43 od Lukoq3 » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #253 v: 04. Prosinec 2010, 22:14 »

Opraveno, chyba naleznuta, prave nahazuji opravenou verzi flasheru i vsech souboru, behem noci tady bude novy navod. Osobne si neumim vysvetlit, jak v tom archivu mohlo to l zmizet, kazdopadne chyba byla jednoznacne v tomto. Jelikoz ale SE pouziva stejny kernel pro OS 1.6 i 2.1, nevadila tam ta chyba, tim padem ale nerozumim, proc to neslo u tebe. Dsp1 tam je jen u velike X10, u ostatnich modelu se nepouziva, ale jelikoz je instalator spolecny pro vsechny XPERIE, je v instalaci zahrnut i tento soubor. Snad jsem to dostatecne vyjasnil, chystam novy navod s jedinym archivem pro vsechny 4 telefony a spolecnym flasherem, ulehci to praci (potom, co se to vyzkousi). Omlouvam se za zmatky (ale to l mi do hlavy nejde...)
uložena
zehny
Uzivatel
Telefon: SE xperia 10mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #254 v: 05. Prosinec 2010, 22:03 »

Dobry vecer, to flashovani se mi zastavi tak, ze aSI HODINU TO PISE    FLASHING AMSS.SIN A POD TIM BLIKA CARKA. Tak to jede treba hodinu a neukonci se to zadnym znamenim, ze by byl flash hotov.Dekuji za pripadnou odpoved. I kdyz me dotazy jsou mozna pro vas otravujici, tak se omloouvam,ale vazne jsem laik. Diky Martin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak ziskat do X10, X10 Mini a X10 Mini Pro novy cisty Android 2.1 (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.