SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak ziskat do X10, X10 Mini a X10 Mini Pro novy cisty Android 2.1 (diskuze)
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak ziskat do X10, X10 Mini a X10 Mini Pro novy cisty Android 2.1 (diskuze)  (Zobrazeno 76268 x)
nulda.jn
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 03. Listopad 2010, 18:19 »

uspesne jsem udelal downgrade na 1.6 a pockam si na oficialni update na seusu  Smajlík
uložena
guess.whoo
Uzivatel
Telefon: se x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 03. Listopad 2010, 18:20 »

downgrade si robil iba kvoli tej klavesnici ci ti vadilo este nieco ine?
uložena
nulda.jn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 03. Listopad 2010, 18:24 »

presne tak,ta klavesnice i kdyz jsem ji vyresil tak mi vadila,uz z duvodu ze kdybych potreboval ten software preinstalovat tak se s tim budu drbat znova a to se mi moc nechce. 2.1 chci,ale pockam si
uložena
LiveBomb
Uzivatel
Telefon: SE X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 03. Listopad 2010, 18:34 »

presne tak,ta klavesnice i kdyz jsem ji vyresil tak mi vadila,uz z duvodu ze kdybych potreboval ten software preinstalovat tak se s tim budu drbat znova a to se mi moc nechce. 2.1 chci,ale pockam si
Tak az bude original CZ FW, tak se jen prepise build.prof ne?
uložena
nulda.jn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 03. Listopad 2010, 18:37 »

asi jo,taky si to myslim ale uz jsem takovej  Cheesy
uložena
guess.whoo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 03. Listopad 2010, 19:32 »

teraz mi to uz robi dve hodiny, stale ten isty log...je niekde chyba? mam 2mb pripojenie na net

/ a prave som mal tuto hlasku:

http://img525.imageshack.us/img525/7372/41879254.png
« Poslední úprava: 03. Listopad 2010, 19:38 od guess.whoo » uložena
nulda.jn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #126 v: 03. Listopad 2010, 21:15 »

zprava z facebooku:
Sony Ericsson Czech Republic Mili fanousci, dekujeme vsem za trpelivost s cekanim na aktualizaci Android 2.1. Konecne muzeme sdelit presne informace nacasovani aktualizace u nas. V tydnu od 29.11. bude software Android 2.1 dostupny u telefonu zakoupenych u mobilnich operatoru. Lokalni varianty softwaru se stale pripravuji. Pro telefony koupene ve volnem prodeji, bude aktualizace dostupna drive. Na socialnich sitich vas budeme dale informovat.
uložena
kubito
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #127 v: 03. Listopad 2010, 21:19 »

co s tym je?
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #128 v: 03. Listopad 2010, 21:37 »

Preinstaluj JAVU , ja to musel delat 2x , nez se to povedlo.
uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
guess.whoo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #129 v: 03. Listopad 2010, 21:44 »

co s tym je?

alebo skus iny usb port, mne to pomohlo
//btw uz som to preinstaloval aj ja. na druhy pokus to uz slo normalne
uložena
kubito
Uzivatel
Telefon: Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #130 v: 03. Listopad 2010, 22:00 »

vyskusal som aj jedno,aj druhe,ale nepomohlo.Niekolko krat som javu preinstaloval,aj som restartoval PC,a stale to iste Cry
idem sa na to vyspat Smajlík
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 04. Listopad 2010, 00:50 »

Takze asi takhle..... , poklona tem co se tomu venuji tady a i jinde na XDA, to myslim vazne !!!!! . Venoval jsem tomu cely den. Vysledek je asi ten, ze pockam na oficialni 2.1 a pokud to bude delat to co nyni , vratim mobil. :-) Tolik restartu jsem v zivote nezazil . 1.6 byl OK. Stav nyni je ten , ze korektne nefunguje navigace ( NDrive, Navigon ) .Tak dlouho jsem nikdy na signal necekal a o tuhnuti se radeji ani zminovat nebudu. Zitra jedu do neznama a mam obavy , ze o mobilek X10 mini Pro se nebudu moct oprit.
Nekamenujte me ze pouzivam aplikace z neoficialnich zdroju, vse je jen na zkousku a to co se osvedci si rad za par deseti korun zakoupim. Nechci nikoho odradit, jelikoz nejsem Guru,ale vzdy jsem si zatim nejak poradil. Ted ne , mozna to chce vice dnu na zkouseni a mene alkoholu :-) Mam pocit ze problem vznika pri zmene souboru ohledne klavesnice. Nicmene to nemusi byt pravda, protoze zmena na 2.1 neni origo, vsichni pouzivame casto polecene aplikace z neoptimalnich zdroju a tak je tezke odhadnout, kde se to posere. Mobil mam 2 mesice a do ted zadny restart.
Dnes nejmene 15 restartu a porad nejsem tam kde jsem byl s androidem 1.6. To ze tam 2.1 dostanu neni vyhra, kdyz to nevyzkousim v praxi. Ja to vyzkousel a zatim zklamani..
P.S. Zkusil jsem si u Vodafonu Xperku 8 a nechapal jsem jak rychle reaguje na jakekoliv tlacitko, ze bych mel nejakeho "neprizpusobiveho" founa ? Uvitam jakekoliv rady, ale ne invektivum bez praktickych dukazu. Podotykam,ze vsechny aplikace krome Root Explorer a Launcher PRO a Navi  mam z ofiko Marketu. Navigace mam zakoupene na Symbian,ale neprisel jsem zatim na to jak je legalizovat na Android.
Prosim vyzkousejte a dejte vedet .....
« Poslední úprava: 04. Listopad 2010, 09:31 od aldav » uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
Regist
Uzivatel
Telefon: X10Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #132 v: 04. Listopad 2010, 07:56 »

uspesne jsem udelal downgrade na 1.6 a pockam si na oficialni update na seusu  Smajlík
Zdar, mohl by si sem hodit navod a odkazy jak na ten downgrade? chetl bych ho udelat taky.
uložena
nulda.jn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 04. Listopad 2010, 08:13 »

Zdar, mohl by si sem hodit navod a odkazy jak na ten downgrade? chetl bych ho udelat taky.
Cau,
stahni si tady firmware 1.6 http://www.mediafire.com/?gg5lptk6h5yoaks z Holandska
tady si stahni Flashtool http://www-stud.uni-due.de/~sfanmakr/X10Flash/X10Flash-2.1.zip
az vse stahnes tak obsah z firmwaru 1.6 nakopirujes do slozky firmware ve flashtoolu (ten jeden soubor co tam je prepises)
pak uz se ridis pokyny toho flashtoolu
nakonec udelas decustomizaci podle navodu zde http://forum.semania.cz/index.php?topic=26935.0

hotovo,ty dva horni odkazy jsou prevzaty z XDA fora tak doufam ze to nevadi
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #134 v: 04. Listopad 2010, 08:32 »

kubito: IMHO to neni problem spatne Javy, ale spise portu.

Vsem: Javu urcite 32b, kdyz je tu ta 32b knihovna. Knihovny a aplikace musi holt pouzivat kompatibilni architekturu. Na 64b Jave to nema sanci jet bez nejakych triku, ktere Java asi nepouziva a ja je (jeste k tomu pro Windows) ladit nebudu.
Pokud se ptate, proc na 64b je potreba zvolit 32b architekturu, popr. proc tam je vubec 64b na vyber, vypada to, ze jde o spolupraci dvou nastroju, z nichz jeden 64b umi a druhy je 32b only a je castecne na Jave. Proto ty komplikace.
Dale to vypada, ze se 32b Java skryva ostatnim programum (nevim, jestli to je iniciativa MS nebo Sunu/Oracle), proto ty kejkle s PATH (aby Java skryta nebyla).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak ziskat do X10, X10 Mini a X10 Mini Pro novy cisty Android 2.1 (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.