SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1  (Zobrazeno 136395 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #255 v: 05. Listopad 2010, 17:04 »

tak co tu citam ma presvedcuje ze na 2.1 asi pockam. nemoze to byt tou nedockavostou ,a vikingskym flashovanim? neni dobre pockat na ofico? lebo to nadcenie z 2.1 opadlo asi u kazdeho kto ma 2.1. ale temu o odlozeni updatu admin nepochopitelne zamkol.ale ofic.update predsa nie je!!
Pletete si pojem s prujmem, pokud o problematice nic nevite, nereagujte prosim... Kdyz si z Italie dovezu do Er Lamborghini jen proto, ze tady jej nikdo neprodava, znamena to ze snad mam jine Lambo nez vyrobce vyrabi? Nebo je snad to moje v necem horsi nez kdybych na nem jezdil primo v Italii
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #256 v: 05. Listopad 2010, 18:49 »

smiesne porovnanie,ale ok. Tak ale teraz ked je ta tema zamknuta,tak sa o odlozeni 2.1 bude pisat v inych temach. oficialne 2.1 v cr a sr nieje. aj ked to SE sokujuco oznamuje na ofic.stranke. a na tieto rozne vikingske uchylky si kazdy netrufa,tak tema o odlozeni 2.1 je aktualna,ci sa to sefovi paci alebo nepaci. :-)
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Calebos
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #257 v: 06. Listopad 2010, 11:23 »

Koukam na video s 2.1 na x10 mini a dokonce je tam ukazka "noveho" Backup and Restore. Pokud se nepletu, tak naprosto nic jsem tam, v Backup and Restore, noveho nevidel.

BTW: co muze tem vendelinum od SE pro CR trvat tak dlouho s aktualizaci? Co jsem si vsiml, tak metoda z XDA funguje kompletne s lokalizacemi, tzn. ze by panove a damy z XDA byli schopnejsi, nez "oficialove" od SE pro CR? Cheesy No, po dosavadnich zkusenostech bych tomu i veril ...
uložena
ceir
Uzivatel
Telefon: SE X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #258 v: 06. Listopad 2010, 12:42 »

Taky sem se nemohl dockat a nainstaloval sem si do sve X10 Mini Pro verzi 2.1 od XDA, ale mel sem prehazene znaky na klavesnici - napr. misto otazniku byla tecka, misto carky bylo prehlasovane A apod.

Vcera vecer sem si stahl i ceskou ofiko verzi ze stranek SE, dnes jsem to preinstaloval, ale problem s klavesnici zustava.

Nejaky tip, co delam spatne?

uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #259 v: 06. Listopad 2010, 13:03 »

asi ti ostala nordic klavesnica, skus pohladat vsetky uz pomaly neprehlladne thready o zmen na Android 2.1 a odpoved najdes.
Cituji
Citacia: nulda.jn  03. November 2010, 16:01
stahni si toto http://www.ulozto.cz/6434574/keyboard-rar
je tam vse co potrebujes.
1.nainstaluj si root explorer
2.oba soubory (keyprint.xml a mimmi_keypad.kcm.bin) si zkopiruj na kartu
3.odpoj kabel
4.otevri root explorer (nahore v programu je tlacitko MOUNT R/W,tak si to zapni abys mohl prepsat soubory)-ted uz se pohybujes jen v root exploreru
5.jdi na kartu a zkopiruj keyprint.xml
6.jdi do slozky system->usr->keyboard-config a vloz tam keyprint.xml (prepsat)
7.jdi na kartu a zkopiruj mimmi_keypad.kcm.bin
8.jdi do slozky system->usr->keychars a vloz tam mimmi_keypad.kcm.bin (prepsat) a jeste na tom souboru podrz prst,otevre se nabidka a najdi permissions a nastav to takto: http://i51.tinypic.com/2vb8rut.jpg
9.restartuj mobil a uvidis
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Joza
Anonym
« Odpověď #260 v: 06. Listopad 2010, 15:50 »

Trosku lepe jsem to popsal tady, preci jen ne kazdy ma Root Explorer koupeny (a warez moc nechci podporovat...).

http://forum.semania.cz/index.php?topic=27132.0
uložena
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #261 v: 07. Listopad 2010, 09:05 »

Ahoj, nejak nesdilim pocit, ze by se instalaci 2.1 prodlouzila vydrz baterie. Naopak, rekl bych, ze telefon vydrzi mene. Pouzivam stejne aplikace jako u 1.6., Neexistuje nejake aplikace, ktera by analyzovala vsechny instalovane aplikace z pohledu narocnosti na energii?
uložena
inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #262 v: 07. Listopad 2010, 09:24 »

Tak konecne je upgrade na 2.1 oficialne na CZ SEUSu...
uložena
user11
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #263 v: 07. Listopad 2010, 10:57 »

od koho mas telefon a pres co jsi to delal me to nic stale nenabizi
uložena
inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #264 v: 07. Listopad 2010, 11:14 »

Mam normalne z volneho prodeje v CZ. Ale udelal jsem decustomizaci dle navodu zde na mainwebu. Tak proto mi to asi nabizi update s predstihem.. Potvrzuju, ze jsem updatoval a 2.1 je skutecne v telefonu a bezi.
uložena
peetr_
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #265 v: 07. Listopad 2010, 11:58 »

kuchna: analyza je primo v tel. - nastaveni, info o tel., vyuziti baterie

A taky mi neprijde, ze by vydrzela vic, ale jeste jsem mu nedal pokoj a porad se v nem rejpu  Smajlík
« Poslední úprava: 07. Listopad 2010, 12:00 od peetr_ » uložena
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #266 v: 07. Listopad 2010, 20:22 »

peetr_: To vim, ale zajimaji me konkretni aplikace. Uz jsem nekolikrat na forech cetl, ze na vydrz baterie maji vliv chybne napsane aplikace. Jak tedy zjistim, zda napriklad Zeam nebere vic nez ADW a nebo kolik energie bere ukazatel stavu baterie, ktery bezi na pozadi, nebo meric siÂťoveho pripojeni ?

Kdyz se v nastaveni dozvim, ze "Telefon v pohotovostnim rezimu" me stal 40% baterie, jak se dozvim, jake procesy se na tom podilely. Co kdyz je tam nejaky, ktery staci freeznout a mam o treba o 20% vetsi vydrz baterie ?

uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #267 v: 08. Listopad 2010, 14:08 »

Sosnul jsem UK build.prop a nahral pres SEUS znovu cely system. Klavesnice uz je jak ma byt a snad jedna ikona navic UEFA.com . Ted budu telefon pozorovat , hlavne vydrz baterie, protoze na puvodni 2.1 byla tragicka a foun porad tuhnul. Pro zajemce odkaz      http://www.ulozto.cz/6490746/uk-build-prop-rar  a napiste zkusenosti ....
uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #268 v: 08. Listopad 2010, 14:53 »

aldav: To me zajima, protoze se spotrebou baterie rozhodne ve 2.1 nejsem spokojen a je podle me je vyssi, nez byla v 1.6 ! Dej pak hned vedet na foru. Jsem k tomu ale skepticky a nezda se mi, ze by jednotlive lokalizace mely rozdilnou spotrebu energie.
uložena
aldav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #269 v: 08. Listopad 2010, 16:32 »

kuchna: no myslim,ze jsem to prechvalil. Nabito na 100% , pak jsem sel na hodku ven, byly sice pusteny data,ale zadny program jsem neinstaloval,takze ficel cisty system s pustenym Gmailem na pozadi a snad i Timescapem. Za 1 hodinu na 3G 10% dolu. Zajimalo by me cim to je .  Jeste na 1,6 jsem jednou dosahl vydrz 2,5 dne,ale pak jsem to omylem preinstaloval v domeni ze davam nejakou aktualizaci a nasledne musel vse nainstalovat znovu. Porad ty stejny programy,jen aktualizovane tak jak je nabizel Market. A najednou zase sotva 1 den. Dela si to co chce.
Jeden den vstanu, odpojim nabijecku a v poledne mam 95% a druhy den vstanu a to stejne, nic jineho pustene neni a v poledne mam 70%, tak jak je to mozne ?
P.S. No ale ted jsem cucel na jedno zahranicni forum a tam na tim breci taky, tak to nebudu resit :-)
« Poslední úprava: 08. Listopad 2010, 19:12 od aldav » uložena

SAMSUNG GALAXY ACE - S5830
FW: S5830XXKPE - Android GINGERBREAD 2.3.3
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.