SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1  (Zobrazeno 136390 x)
Calebos
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #225 v: 03. Listopad 2010, 19:55 »

Jeste ke tem proklatym barvam. Vsechny xperie x10 i x8 samozrejme maji display, ktery je nativne 24bitovy, tzn. 16.000.000 barev umi. Smajlík 24 bitu neumi pouze(z buhvijakeho, nesmyslneho duvodu) Adroid 1.6 Smajlík
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #226 v: 03. Listopad 2010, 20:04 »

Ked 2.1 vie 16 mil. aj displej X10 to udajne vie, preco to nevedia X10 ani po update?
uložena
Hans_16
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #227 v: 03. Listopad 2010, 20:18 »

Tak oznameni od SE, kdy ma vyjit Android 2.1 je:
"Mili fanousci, dekujeme vsem za trpelivost s cekanim na aktualizaci Android 2.1. Konecne muzeme sdelit presne informace nacasovani aktualizace u nas. V tydnu od 29.11. bude software Android 2.1 dostupny u telefonu zakoupenych u mobilnich operatoru. Lokalni varianty softwaru se stale pripravuji. Pro telefony koupene ve volnem prodeji, bude aktualizace dostupna drive."
« Poslední úprava: 03. Listopad 2010, 20:19 od Hans_16 » uložena
Vai
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #228 v: 03. Listopad 2010, 20:24 »

Vai:Eo sa tyka kontaktov, dialera a widgetov na ploche, naco sa tym zaoberas. SE to nevie a vedieÂť ani nechce. Na plochu mas ADW alebo LauncherPro, na kontakty a dialer aTAKEphONE, na 2.1 aj Dialer One alebo NubDial. PodÂľa toho co som cital na XDA, NubDial by mohol vyhÂľadavaÂť aj v historii hovorov.
Odstranili v zamku bug so zamouzamykanim po skonceni hovoru? Alebo da sa aspon vypnuÂť? Skus nainstalovaÂť iny zamok a nemusis riesiÂť datum. Na 1.6 to nefunguje, na 2.1 by to fungovaÂť mohlo.

Dik za tipy na aplikace na kontakty. ADW.Launcher jsem mel uz v 1.6. Tam mi vyhovovaly i ty vestavene kontakty. Nepotrebuji na to nic sileneho, ale toto, co domrvili ve 2.1, je fakt neuveritelne. Jine zamky se obcas sekaji, to je jen prkotina.
Tim bugem se samouzamykanim je mysleno co?
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #229 v: 03. Listopad 2010, 20:33 »

Ked je telefon zamknuty a prijmem hovor, tak po skonceni sa opatovne zamkne. Eo je niekedy otravne, pokiaÂľ si chces npr. cislo uloziÂť alebo dalej nieco robiÂť s telefonom. Niekde som cital, ze SE o tom vie a dokonca si to aj uznal za chybu, tak by som rad vedel, ci to napravil.
Ten zamok by mohol byÂť sotisfikovanejsi, alebo ked uz je taky jednoduchy, mal by sa daÂť vypnuÂť alebo prebiÂť inym zamkom.
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #230 v: 03. Listopad 2010, 20:39 »

Tak oznameni od SE, kdy ma vyjit Android 2.1 je:
"Mili fanousci, dekujeme vsem za trpelivost s cekanim na aktualizaci Android 2.1. Konecne muzeme sdelit presne informace nacasovani aktualizace u nas. V tydnu od 29.11. bude software Android 2.1 dostupny u telefonu zakoupenych u mobilnich operatoru. Lokalni varianty softwaru se stale pripravuji. Pro telefony koupene ve volnem prodeji, bude aktualizace dostupna drive."
Pjekne  Cheesy Grin Roll Eyes Takze na Slovensku az koncom roka ak sa zadari. Nevadi, o nic moc neprichadzam a medzi sviatkami bude viac casu na hranie sa s telefonom  Smajlík Ale preco Pepco zamkol vlakno o odlozeni vydania 2.1?
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #231 v: 03. Listopad 2010, 21:06 »

Asi preto, ze to vlakno uz nema kam viest, nakolko su uz nove fw von, uvolnene. A update na verziu Android 2.1 jer mozny.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #232 v: 03. Listopad 2010, 21:10 »

Pre Vikingov co tu potom bojuju s roznymi problemami. Ale vacsina majiteÂľov SE istotne pocka na oficialnu verziu, takze to vlakno ma kam viesÂť.
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #233 v: 03. Listopad 2010, 21:11 »

tak admin uz ma 2.1 ,preto to zamkol,a pritom sa to bude preberat tu v tejto teme,ktora je o inom. :-)
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
stevozz
Uzivatel
Telefon: x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #234 v: 03. Listopad 2010, 21:16 »

este k farbam...hadate sa ze kolko milionov farieb sa zobrazuje ale ludske oko rozpozna iba nieco okolo 1,5 miliona farieb tak neviem naco vam je 16 milionov
« Poslední úprava: 03. Listopad 2010, 21:18 od stevozz » uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #235 v: 03. Listopad 2010, 21:21 »

Kde si prisiel k takemu krasnemu cislu ako 1,5 mil. farieb. Ja som rad ked rozoznam dve, tri zakladne, cervenu. oranzovu a zelenu :-). Inak mas pravdu 16 mil. farieb je na .... dve veci.

Asi sa to bude musiet trosku roztriedit a prispevky tsykajuce ssa problemov s flashom adnroidu presunut do inej sekcie a pod iny thrade.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
stevozz
Uzivatel
Telefon: x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #236 v: 03. Listopad 2010, 21:29 »

nasiel som to na nete.....asi musis navstivit lekara ked len tolko vidis
uložena
Vai
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #237 v: 03. Listopad 2010, 22:21 »

Ked je telefon zamknuty a prijmem hovor, tak po skonceni sa opatovne zamkne. Eo je niekedy otravne, pokiaÂľ si chces npr. cislo uloziÂť alebo dalej nieco robiÂť s telefonom. Niekde som cital, ze SE o tom vie a dokonca si to aj uznal za chybu, tak by som rad vedel, ci to napravil.
Toz toto je OK. Zamknuty telefon, prijmu hovor, ukoncim a zustava pak odemknuty.
uložena
b21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #238 v: 04. Listopad 2010, 08:57 »

Tak s tema kontaktama sem mel peklo taky, backup and restore jsem odinstaloval, protoze to nefungovalo jak melo, v app acontact se mi zobrazovaly jen ucty z googlu a v kontaktech hlavnich, nebo nevim jak je nazvat, jsem me na dablovany cisla, ale to bylo asi tim, jak jsem mel zaply vsechny ucty. Jinak sem nasel zatim mooc peknou aplikaci na kontakty, ktera ma i widget, je svizna a hlavne mi funguje bez chyb na 2.1. (Youlu Address Book), je v anglictine, ikdyz ve screenech jsou videt nejaky cinsky znaky. Opravdu stoji aspon za zkousku. Pres vsechny ty chyby, pro me drobne, protoze sly nejak vyresit, stoji 2.1 za instalaci. Jo a vydrz, asi 40% navic, jak jsem cetl vyse, to asi nebude, ale o trochu lepsi to bude. Trochu.
uložena
blackhawk
Uzivatel
Telefon: Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #239 v: 04. Listopad 2010, 09:30 »

neviete mi pomoct ako nastavit notifikaciu mailu ... mam datove pripojenie, cize mam stale net, no ked mi pride mail na gmail, ziadne zapipanie ani obalka sa v status bare neobjavi Sad .. samozrejme mam zvonenie nastavena i notifikaciu, tak nechapem preco to nejde. pouzil som i gmail notifier, ale vysledok rovnaky Sad 

uložena

Xperia X10 mini
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.