SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 03:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1  (Zobrazeno 136315 x)
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #165 v: 02. Listopad 2010, 19:56 »

to korenisko--co myslis pojde to aj cez pc comp? SEUS moj PC neako nezvlada.. Ked to nebude 2.1 ale iba akt.novsieho fm,ako spominas,tak o co ide SE?a
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
stevozz
Uzivatel
Telefon: x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #166 v: 02. Listopad 2010, 20:06 »

bude to zas nieco ine ako mame?
uložena
b21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #167 v: 02. Listopad 2010, 20:23 »

Tak jsem neodolal a me prvni dojmy jsou kladne, nova grafika, asi se shodnem, hezci. Ale zapory to ma take.Napriklad kdyz "killnu" backup and restore, tak mi padne simka, tzn ze musim zadat znova pin. Nemohu najit, kde vypnout oznameni pro sms a protoze pouziva sms popup nebo jak se to jmenuje, tak mam dve oznameni. A co mne mrzi nejvic a neprisel jsem na to, jak rozchodit Acontact, nektere kontakty proste nezobrazil at jsem nastavoval jak chtel.(vi nekdo cim ho moho nahradi a je to na 2.1 funkcni, ten acontact na 1.6 jel bez problemu). Tak zatim asi tak.
uložena
Tergan
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #168 v: 02. Listopad 2010, 20:26 »

prvni muj dotaz je, jaky je rozdil mezi Generic a Nordic verzi ? Smajlík a k Applanet, psal jsem jim na forum a uz tam bylo nekolik topicu .. a odpoved prisla tahle " k guys i have a temporary workaround to the applanet not working thing cuz its the only place where you get the latest apps in one place...

get the android sdk set up and running.
download applanet.apk from this site and place it in the tools folder.
create and start an avd under any os, i chose 2.2 froyo.
after youre at the homescreen of the emulator, start up command prompt.
change directory to the tools folder
then type in "adb install applanet.apk"
this should install applanet onto the emulator.

then just download the apps like you usually do. dont install them cuz you wont be able to use them anyways.
then again in cmd type "start ddms" and wait till it loads a couple of things
on the menubar, click on device-- file explorer
in the new window, go to mnt---sdcard---applanet---downloads
select the folders and then on the top left corner there should be a floppy disk.. click it and pull out the folders and install it using like an android program or adb

wow this took me like 4 hours to figure out lol.. couldnt get the right command for ddms cuz im new to the sdk.. enjoy the apps "

Rozumite tomu prosimvas nekdo co a jak s cim ? absolutne nechapu nektere ty technicke pojmy ..
uložena
peetr_
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #169 v: 02. Listopad 2010, 20:34 »

oznameni zprav vypnes - zpravy - leve tlacitko - nastaveni - upozorneni odskrtnout
uložena
Dubus
Anonym
« Odpověď #170 v: 02. Listopad 2010, 20:41 »

Mne osobne sa 2.1 zda rychlejsia a graficky krajsia a hlavne vydrz baterie +50%  :-D
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #171 v: 02. Listopad 2010, 20:51 »

no ja tam mel doted rybicky, a pravdepodobne kvuli nim, mi prestal zhasinat displej, tak ta vydrz rapidne klesla... po restartu uz zhasina a rybicky (ac nerad) jsem dal pryc. A jestli jsem to spravne pochopil, tak se ted rozsveci display prostrednim tl. ... jenze nekdy to jde i levym a nekdy ani nahodou... tak nevim. Jinak rychlejsi je, jen si casto cukne pri scrollu, grafika je moc pekna na tak maly rozliseni a konecne poradny kontakty, i kdyz odeslat a prijmout vizitku jsem jeste nezkousel.
uložena
b21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #172 v: 02. Listopad 2010, 20:51 »

oznameni zprav vypnes - zpravy - leve tlacitko - nastaveni - upozorneni odskrtnout
dik na 1.6 to bylo taky tak?
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #173 v: 02. Listopad 2010, 20:54 »

b21- myslim, ze tam to bylo v nastaveni

tak vizitky fungujou  Smajlík
uložena
peetr_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #174 v: 02. Listopad 2010, 20:57 »

a mozna, ze to uz pozna cisla bez predcisli +420, ale na to pecu  Smajlík
uložena
Dubus
Anonym
« Odpověď #175 v: 02. Listopad 2010, 21:00 »

A este jeden poznatok fungoval vam na 1.6-ke dvojklik na priblizenie v prehliadaci ?
uložena
M.C.
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #176 v: 02. Listopad 2010, 21:30 »

cau jak tady ctu o aktualizaci, nevite jak je mozne ze me nic nenabizi?? Ani PCC ani seus, cetl jsem tu nekde ze pry seus nenabidl, ale stejne aktualizoval, ale nvm zda se do toho poustet, je mozne ze me to jeste nenabidlo update? diky
uložena
Vai
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #177 v: 02. Listopad 2010, 21:31 »

Take uz mam po "nucene" aktualizaci.  Smajlík Displej mi taky svitil neustale, po tom co jsem si s tim poprve hral a to jsem zadne rybicky nemel. ÂŽe by prvni bug? Nicmene restart zatim pomohl.
Dvojklik je super, funguje i ve foto, kde stejne jako v prohlizeci (ten je podstatne lepsi) druhy dvojklik fotku zase zmensi.
Ty miliony barev navic  Roll Eyes rozpoznam napr. ve fotkach, kde je treba prechod modre barvy v obloze krasne plynuly, driv tam byly jakesi skoky a fleky.
Kontakty jsou v mini stale nic moc. Nechapu proc nedali vse do jednoho: jmena, oblibene, posledni hovory i vytaceni. Takto je to zbytecne na dvou mistech. V kontaktech jsem take narazil na jednu podivnost, kdy mi to sloucilo 2 kontakty stejneho jmena i prijmeni, pritom oba byly puvodne ulozeny stylem jeden jmeno+prijmeni, druhy prijmeni+jmeno. Nyni bylo vse neustale slucovane do jednoho.  Angry
Na to jine odemykani si budu muset chvili zvykat. Plusem je to, ze je ve sporici budik i procenta pri nabijeni baterie. Minusem pak ale format datumu: utery listopadu 2  ...Asi nejaky nordicky format, ci co.  Cheesy
Co je stejne blbe jak v 1.6, tak nepochopitelne ukladani nove pridanych slov do slovniku (Jazyk a klavesnice->Vychozi nastaveni vstupu->Slovnik), coz pak nejde pres Backup&Restore nijak zazalohovat. Takze ladovat vse znova... Angry  Pritom je tam stejne jako predtim jeste jeden "Uzivatelsky slovnik", ktery zalohovat jde!
Dale budou mit decka radost, ze si konecne z MMS mohou ulozit fotku.
Konecne normalni BT nema cenu komentovat, stejne jako jeden widget na 1 stranu defaultni plochy.  Huh
Celkove samozrejme prevazuji klady, ale mohlo to byt lepsi.

« Poslední úprava: 02. Listopad 2010, 21:34 od Vai » uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #178 v: 02. Listopad 2010, 21:32 »

v 1.6 sa oznamovanie sms da iba cez nastavenia. a dvojklik ide v opere,a aj v googlemaps,v prehliadaci nejde. a v com su lepsie teraz kontakty? a tie farby? 16milionov tam uz je? ci asi ne? EDIT-dvojklik ide vo foto aj v 1.6
« Poslední úprava: 02. Listopad 2010, 21:36 od sony » uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Dubus
Anonym
« Odpověď #179 v: 02. Listopad 2010, 21:33 »

oficialna CZ aktualizacia este nenabehla (teda mislim )
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase dojmy se Sony Ericssony X10 Mini a X10 Mini Pro s Androidem 2.1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.