SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni internetu/datovych sluzeb
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastaveni internetu/datovych sluzeb  (Zobrazeno 3105 x)
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 25. Říjen 2010, 12:40 »

Ahoj, prosim o radu.

Kdykoli si nastavim pomoci nastavovaci sms Internet v mem mobilu, tak zcela bezduvodne mi ho telefon smaze a prida nastaveni gprs wap, ktere je ale k nicemu a mazu ho zase ja. Je to v nastaveni Nastaveni - bezdratove site - mobilni site - pristupove body. Deje se tak narazove, dosud jsem nezjistil, na cem to zavisi. Samozrejme mi pak nefunguje prohlizec, market apod. Delo se tak po celou dobu, co telefon mam, ale posledni dobou i nekolikrat denne !!!

Telefon je rootnuty, ale nic jsem neodinstaloval, pouze freezoval.

1. tusite nekdo, co by mohlo byt chybne nastaveno ?
2. v nastaveni- zakladni nastaveni-instalacni prirucka mi zesvetlela volba Ucet sluzeb Google, takze ji nelze nijak nastavit....Proc ?
3. prestala fungovat synchronizace se sonyericsson.com, kde mam kontakty....
3. Vidim to asi na flash. Pokud pujdu do flashe pres SEUS, prepokladam, ze se mi vymazou i aplikace. Je mozne je pak pres titanium backup zazalohovat a znovu obnovit, aniz bych je musel instalovat ?

Ach jo, konecne jsem mel pocit, ze jsem vse nastvil, vsechno behalo perfektne a najednou jeden probem za druhym. Jako bych chytil nejaky vir ci co :-))))
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 25. Říjen 2010, 16:55 »

Mas brandovany telefon? Od ktereho operatora?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Říjen 2010, 16:59 »

V cem konkretne je tvuj problem netusim, ale rozhodne bych si pristupove body nenastavoval pres stupidni SMS od operatora a udelal to rucne dle navodu zde:
http://wiki.androidforum.cz/index.php/Nastaven%C3%AD_G1
uložena
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Říjen 2010, 17:53 »

Telefon jsem kupoval u T-mobile za plnou cenu a nezda se mi byt brandovany, resp. nevim, jak to poznam. T-mobile tam nikde nijak nefiguruje... SIMku mam od T-mobile. Nastaveni pres SMS nebo rucne da nakonec uplne stejny vysledek, takze netusim, co je stupidniho na nastavovacich sms od operatora... Nicmene jsem to zkusil, se stejnym vysledkem, telefon si ho proste zmeni na wap bez udani duvodu...

Asi se pustim do SEUSu.... Da se pres Titanium backup udelat zaloha instalovanych aplikaci, jak jsem psal ? A co koupene aplikace ?
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Říjen 2010, 13:48 »

Stupidni na tech SMS je to, ze operator mnohdy proste naprosto netusi, ktera bije (hovorim z vlastni zkusenosti). Jak poznas brandovany telefon tu na foru nekde je, takze hledej. Doporucuju pres SEUS prehrat komplet FW, pak s cistym systemem udelat rucne ty pristupove body dle navodu a teprve pokud to bude fungovat, tak pak instalovat aplikace atd. Koupene aplikace jsou zavany na tvuj google ucet, takze o ne neprijdes.
uložena
hurlof
Uzivatel
Telefon: x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 28. Prosinec 2010, 15:48 »

ja mam x10 mini od vodafonu a jejich nastavovaci sms mi slapali vzdy na 100% perfektne.

problem je v tom rootu.

mel jsem firmware 1.6 a nastaveni dle operatora. mmsky slapaly, jak mely. pote presel na 2.1 a stale bez rootu. opet vse slapalo, jak melo a zadny problem nebyl.

ted jsem si telefon rootnul jen proto, abych ziskal vic mista a urychlil mobil, ptz proste vyuzivam hromadu potrebnych aplikaci kazdy den. co se nestalo po rootu? mmsky nefunguji.......

takze jsem flashnul a zase vse jede. proste to tak mam ja s telefonem od vodika a firmem 2.1
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni internetu/datovych sluzeb
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.