SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 03:40
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Hry a aplikace
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
Strana: [
1
]
2
3
...
9
« předchozí
další »
Autor
Téma: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy (Zobrazeno 36767 x)
Joza
Anonym
Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
«
v:
13. Říjen 2010, 17:48 »
Po kratke dobe zakladam dalsi tema a pomalu uz se blizim do finise. Vim, ze tady uz mame jedno tema, ktere se zabyva tim, jakou uvodni obrazovku pouzivate, dane tema je ale mysleno predevsim jako jakasi galerie, ale moc nechci, aby se tam diskutovalo o aplikacich, ktere pouzivate na upravu domaci obrazovky. Take widgety uz maji samostatne tema, proto jsem se rozhodl, ze si jej zaslouzi i programy slouzici pro upravu uvodni obrazovky. Soucasne s tim navzajem prolinkuju souvisejici temata a jasne budeme definovat pravidla, co kam patri tak, aby to tady bylo prehledne a pritom plne obsahu. V kazdem tematu se budu v prvnim prispevku snazit drzet co nejaktualnejsi prehled aplikaci, ktere se v danem tematu vyskytuji. Behem dnesniho vecera a noci to tady upravim, pomalu ale zacnu. Piste tipy na aplikace, ktere se daji pouzit coby alternativni prostredi. Doplnte to pokud mozno screenem, zakladnimi informace, osobnim dojmem, hlavnimi vyhodami a nevyhodami. Sam opet zacnu:
Zeam - jednoducha a hlavne rychla nahrada defaultniho prostredi. Aplikace je zdarma, nenabizi ale prilis siroke moznosti nastaveni, na bezne pouziti je ale idealni. Ocenil bych vetsi moznosti customizace, ale dlouhou dobu mi i tak aplikace velmi slouzila a rozhodne je rychlejsi, nez ta defaultni od Sony Ericssonu.
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510
Re: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
«
Odpověď #1 v:
13. Říjen 2010, 18:20 »
ja pouzivam na mini pro ADW. Hlavne vyhody vidim v tom ze na malom displayi mi dovoli skryt hornu aj spodnu listu co sa mi velmi paci a opticky zvacsuje plochu disp. Dalej je super ze si mozem vybrat ktore aplikacie sa v menu zobrazia a ktore nie. Nevyhody? Nic zasadne ma v mojom pripade nenapada.
uložena
kuchna
Uzivatel
Re: Alternativni uzivatelske rozhrani - Zeam, ADW, Default SE a dalsi - namety, tipy
«
Odpověď #2 v:
13. Říjen 2010, 20:08 »
Zajimalo by mne srovnani aplikaci Zeam a ADW z pohledu narocnosti na baterii a vyuziti CPU.... Momentalne jedu na Zeam :-)
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #3 v:
13. Říjen 2010, 20:10 »
Osobne jsem prave z duvodu narocnosti na RAM i baterii pouzival Zeam. Nemam to podlozene zadnymi testy, je to ryze muj subjektivni dojem
. Jinak ADW je moc fajn, ale na me prilis slozite, nebyl jsem schopen se v nastaveni vyznat.
uložena
Piti20
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
13. Říjen 2010, 20:58 »
no s tym ma problemy (na moje pocudovanie) vela ludi... ja som sice tiez na zaciatku nepoznal vyznam vsetkych volieb ale chvilka experimentovania a adw mi sedi ako serbel na r... a dalsia plusova vlastnost: mozte si nastavit velkost widgetov takze si ich mozte dopasovat presne na nevyuzite miesto obrazovky
Tak k iHome: na mini pro moc neodporucam, malo priestoru na displayi a tiez tie efekty skoro vobec nevidno... skoda
«
Poslední úprava: 14. Říjen 2010, 16:05 od Piti20
»
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
«
Odpověď #5 v:
15. Říjen 2010, 09:28 »
Taky pouzivam ADW - pokud se prokousete nastavenim tak je to dokonala aplikace - Josef promine :-)
EDIT: k moznosti skryti horni listy dodam snad jen dalsi featuru:
moznost "GEST"
- tazenim prstu uprostred obrazovaky DOLU - vyjede horni lista.
- tazenim prstu uprostred obrazovaky NAHORU - seznam aplikaci.
hodne navykova zalezitost
«
Poslední úprava: 15. Říjen 2010, 09:31 od Kolda.o
»
uložena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X10 black
«
Odpověď #6 v:
15. Říjen 2010, 09:42 »
Souhlasim s Koldou, ADW je na 1.6 proste best. Osobne pouzivam na gesta nahoru i dolu ten pridavny radek na dalsich 6 aplikaci, takhle mam telefon v podstate plne operativni pro vsechny aplikace, ktere denne pouzivam, a to z kterekoliv plochy. Ten recenzovany iHome mi prijde fajn jen ve stavu, kdy mas v telefonu par aplikaci a i tak mi to silne pripomina iPhone prostredi, z ktereho se mi dela fyzicky spatne, takze za me palec dolu.
uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro
«
Odpověď #7 v:
15. Říjen 2010, 19:45 »
adw pouzivam asi uz od druheho tyzdna co som mal fon, ako som uz kdesi spominal skusil som asi 10 roznych home/launcherov, ale nevyhovovali my, tych nastaveni je tam neurekom, co je pre niekoho -, no pre mna velke +, od nastavovania velkosti widgetov (skuste si dake analogove hodiny zmensit a umiestnit kdesi do rohu na kazdej ploche, v telefone to vyzera elegantne a navyse mozte vypnut hornu "notification" listu a mate celkom pekne velky desktop), poctu zobrazovanych aplikacii v menu (nastavenie matice, alebo scrolovatelne menu), nastavenia rychlosti presunu po obrazovkach... az po kopec adw tem (napr taka iphone..).
Moja uprava: spodna lista bez "bodiek" na posuvanie obrazoviek, namiesto toho pridane casto pouzivane aplikacie, vysuvatelna spodna lista sa otvara/zatvara gestom nadol (je to praktickejsie ako posuvat tu jednu ikonku "domceka", a casto sa mi stavalo ze som namiesto toho spustil daku aplikaciu), horna lista (notifikacna) zasa gestom nahor, stredne hardverove tlacidlo je nastavene na minimalizaciu obrazoviek pre rychlesi a pohodlnejsi prechod napr medzi prvou a poslednou obrazovkou.
tos zatial vsio, telefon momentalne nemam pri sebe tak pisem len tak z pamati..
uložena
Piti20
Uzivatel
«
Odpověď #8 v:
15. Říjen 2010, 20:49 »
mam rovnako nastavene gesta ako ty, tiez mi to tak vyhovuje najviac
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1
«
Odpověď #9 v:
16. Říjen 2010, 12:10 »
JJ To otvaranie zoznamu aplikacii a status bar prstom v strede obrazovky je bezkonkurencne.Takisto mam ADW. Efekty ma tak akurat, nastavenia dostatocne. Rozne 3D ficurinky mi nechybaju a ked som ich na WM mal, tak som ich nikdy v praxi nevyuzival. Maximalna spokojnosÂť. Akurat ked som mal zapnute "Horizontal Drawer", tak pri listovani stranok doprava a doÂľava, som casto nechcene zapinal aplikacie. Vypol som to a mam pokoj. Pri rolovani hore/dolu s tym nemam problem. Niekedy mam proroblem so zapnutim aplikacie, hlavne tych, ktore sa nachadzaju na kraji displeja. Ale to moze maÂť na svedomi aj samotny necitlivy displej X10.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #10 v:
16. Říjen 2010, 15:40 »
Nikdo tady nezminil aplikaci Laucher Pro, ktera mi ve verzi Plus prijde takrka idealni
uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4
«
Odpověď #11 v:
16. Říjen 2010, 16:21 »
Ale zminil,ale jelikoz funguje az od 2.1 tak sem byl nazvan kolaborantem s Desire(s 2.2)
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #12 v:
16. Říjen 2010, 16:38 »
Tak uz sme tu dva kolaboranti:) No az jednou (snad uz brzo) okusite Laucher Pro, tak si na ADW ani nevzpomenete:)
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1
«
Odpověď #13 v:
16. Říjen 2010, 19:27 »
To je ale trosku dosÂť mimo misu ked to v X10 nefunguje
Nikto nespomenul logicky ani SPB. IMHO o ktorom som si myslel, ze nic lepsie nikto nevymysli a cakal som ako na zjavenie, kedy bude pre Android. Odkedy mam ADW, tak mi za nim Âľuto nie je.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #14 v:
17. Říjen 2010, 12:28 »
Zatim celkem malo se tady mluvilo o aplikaci iHome, o ktere jsem nedavno natacel kratke video a ktera podle me v nekterych smerech nema (minimalne na Androidech s operacnim systemem 1.6) konkurenci. Aplikace jako takova uz neumoznuje otevreni menu, samotne jednotlive obrazovky menu jakoby supluji. Mezi klicove vlastnosti radim:
- vzhledove krasne prostredi, pekne efekty
- moznost libovolne presouvat, prejmenovavat a skryvat jednotlive zastupce
- prakticky neomezeny pocet obrazovek (sam jsem maximalne vyuzil sedum, ale vystacite si klidne s jedinou)
- jednoduche ovladani
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
...
9
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Hry a aplikace
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.