SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 03:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995 a Smajlici
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W995 a Smajlici  (Zobrazeno 2305 x)
jirivasak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, W995, BB STORM2,

Zobrazit profil
« v: 11. Říjen 2010, 16:42 »

Manzelka pouziva W995, O2 a kdyz ji posilam SMS nezobrazuji se ji Smajlici, kterymi obcas koncim SMS. Lze to nejak nastavit a nebo to tento mobil neumoznuje? Snazil jsem se nastaveni dohledat v menu, ale bohuzel jsem nenasel.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Říjen 2010, 17:19 »

Pokud vim tak smajlici nejsou standard, misto smajliku pouzij emotikony (EMS), tyto emotikony zvlada vetsina znacek krome nokie (a paru pofidernych znacek) ktera na to pouziva jinou technologii (myslim ze se ji rika smart messaging), W995 umi EMS prijmout (odeslat uz ne je to novy model vsechny emotiky cpe primo do MMS) a umi take prijmout ony obrazkove sms z nokie ale odeslat novou pro nokii tak aby to vzala to uz ne.

W995 ale par nepohyblivych smajliku umi, pokud ale tvuj telefon ze ktereho posilas Sony Ericsson neni, tak kombinaci znaku jdoucich po sobe muzes donutit W995 toho smajlika zobrazit.

:-)          Smajlík
;-)          Mrknutí
:-(          Sad
:-d         Grin
:-o         Shocked
:-p         Tongue
:@          rudy dabelsky smajlik
:s          Undecided (zobrazeni tohoto smajliku neni vystizne)
: o          Cool
: '(          Cry

do poslednich dvou jsem vlozil mezeru skutecne zobrazeni by se pletlo se zobrazenim smajliku naseho fora
« Poslední úprava: 12. Říjen 2010, 17:22 od Ganimed » uložena

jirivasak
Uzivatel
Telefon: P990i, W995, BB STORM2,

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Říjen 2010, 19:19 »

Zmenil jsem znacku mobilu z SE na BB a pouzivam smajliky prednastavene v BB. Jak jsem ale dnes zjistil v BB je jich vice a cca pulku z nich SE nezobrazi. Zvlastni je rozdil mezi W995 a SE 10minipro. Kazdy zobrazuje neco jineho, W995 vice. Ale pote jsem profilcoval starsi holcicce SE 10minipro a tam je smajliku o hodne vic nez ve W995, ale jinsi nez v BB.  Holt nezbyva nic jineho nez si nastudovat "SE smajliky". Diky za pomoc.
« Poslední úprava: 12. Říjen 2010, 19:57 od jirivasak » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995 a Smajlici
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.