SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 18:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: "NOVY" Market na X10 mini PRO - problem
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: "NOVY" Market na X10 mini PRO - problem  (Zobrazeno 30558 x)
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 11. Říjen 2010, 21:27 »

no ked ti vypise ze mas najnovsi a ci chces aj tak opat nahrat ten isty (napr. ked si nieco zvrzal a chces to napravit) to znamena ze ti vymaze vsetko co mas v telefone a od podlahy nahra nanovo firm. A ked ti SEUS vypise ze je nova verzia ci ju chces instalovat (update) tak firm sa ti len zmeni na novsi a vsetky nainstalovane veci a udaje ti ostavaju zachovane
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 11. Říjen 2010, 21:55 »

Teraz mi pise, ze mam najnovsi a ponuka iba zreparovanie. Ale v sobotu mi napisal, ze nasiel novsi, aj som ho nainstaloval. Ale pritom tam mam R2BA026. Na nete su ale aj 27 a vyssie verzie. Aspon som myslel ze su to novsie verzie podÂľa cisla.
uložena
Radula206
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 12. Říjen 2010, 09:48 »

zdravim, tak jsem dal pres SEUS aktualizaci a porad mi nejde stahovani z Marketu Sad ach jo..... chlapi nevite co s tim?
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 12. Říjen 2010, 12:39 »

mam rovnaky problem, zajtra skusim seus dnes na to uz nemam cas... ked to aj tak nepojde, asi reklamacia Sad
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #19 v: 12. Říjen 2010, 14:56 »

Dnes (respektive uz vcera, ale to jsem to neresil, neb nebyl cas) zacal Market zlobit i me a zatim stale nevim cim to... Pri stahovani aplikace to stahne a zacne instalovat, ale pak uz se nic nedeje... Zrusit to nejde Smajlík. Kdyz zkusim dalsi aplikaci, tak Market spadne a pak mi tam visi dve... Aktualne v mem pripade uz tri Smajlík Docela mi to vadi, nefunkcni Market nepotesi, ale ty dva tydny do noveho OS uz vydrzim, posledni dny mi SEUS bezi nonstop

uložena
Radula206
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 12. Říjen 2010, 17:06 »

Takze to chapu spravne, ze az se uvolni upgrade na Android 2.1 ze by to s tim melo fungovat normalne?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #21 v: 12. Říjen 2010, 17:15 »

No ono by to normalne mela fungovat uz ted, ale nchci znovu flesovat telefon, aby se to opravilo. BTW: jaky foun a FW mate? Odstranoval jste neco? Mate root?
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 12. Říjen 2010, 18:00 »

no mne market isiel a odrazu nejde... je to divne, nic som neodstranoval ani nic neskusal...
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #23 v: 12. Říjen 2010, 18:12 »

No ja jsem na tom prave stejne... Otazka je, jestli nejak nehapruje primo Market... Mozna to zni divne, ale kdo vi
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 12. Říjen 2010, 18:44 »

tiez som nad tym premyslal... viem ze prvy den sa mi zmenil market na novy (upravene prostredie, nova ikona v menu, moznost automatickych updateov...) den - dva isiel a odrazu akoby utlo... ked dam stahovat iba mi vypise hore ze stahovanie nie je mozne, pricom mi ide aj opera aj ebudy takze net ide samozrejme tiez... este som neskusal seus lebo nechce sa mi potom rootovat a mazat a atd... zatial to prezijem bez marketu uvidime ci to nie je iba chyba u googlu
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 12. Říjen 2010, 19:11 »

No s tymi dvoma tyzdnami do uvoÂľnenia 2.1 by som si moc isty nebol:

From the end of October you will be able to follow availability of the new software on a market by market basis here on the blog.

Ma to byÂť v niekoÂľkych fazach a nabiehaÂť to bude niekoÂľko tyzdnov. ZatiaÂľ som nenasiel ziadny oficialny datum a ani obrazky videa a tutorialy ktore by mali predchadzaÂť uvedeniu 2.1. Iba tvrdenie, ze prve aktualizacie by mali zacaÂť koncom oktobra. Najviac ma pobavilo tvrdenie, ze potrebuju viac casu, aby mali istotu ze novy system bude maximalne komfortny a kvalitny. Uvedenie X1 na trh sa Âťahalo ako sopel a komfort mi zabezpecil XDA a nie SE. Android 2.1 sa Âťaha ako sople dva  Grin Niekomu asi uslo, ze konkurencia davno fici na 2.2 a na dvere klope 3.0.
Pevne verim, ze nova verzia 2.1 od SE bude obsahovaÂť uz v zaklade funkcny dialer a moznosÂť mazaÂť vsetky maily naraz, nie kazdy osobitne, dokonca este aj z kosa !!!! + daÂľsie veci co vedela Symbianova Nokia pre 5 rokmi.
Sorry za OT ale SE nezvlada zakladne funkcie, tak ma udivuje ich taranie ze meskaju rok s novym operacnym systemom aby mali istotu ze bude kvalitny  Shocked

Eo sa tyka marketu, tak mne tiez niekedy nezacne hned sÂťahovaÂť. Necham to tak, market zavriem a po case sa aplikacie stiahnu. Ale mne ziadnu chybu nepise. Akurat sa tvari ze sÂťahuje aj ked nesÂťahuje. Ako keby bol preÂťazeny.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 12. Říjen 2010, 23:18 »

na taketo posty je tu iny topic, uz toho mam dost citat to v kazdej teme
uložena
Radula206
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 13. Říjen 2010, 16:06 »

Jozef Cmar: Zdravim, no mam SE Xperia X10 mini, verzi firmwaru 1.6 a root mam, jedine co jsem smazal byla kalkulacka, coz si myslim ze by nemelo mit vliv a kdyz jsem dal aktualizaci pres SEUS tak se mi tam ta kalkulacka vratila, ale nevim proc to nejde Sad nic jineho jsem s telefonem nedelal, krome vymenene pam. karty, ale jinak vse funguje, na internet se pripojim, na market taky, jenom to stahovani nejde
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 13. Říjen 2010, 16:21 »

ako bolo povedane, problemy mame viaceri a rovnake ako ty. je mozne ze hapruje sam market, zatial tazko povedat...
uložena
Radula206
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 13. Říjen 2010, 16:24 »

no doufam ze ano, jinak telefon slape na jednicku Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: "NOVY" Market na X10 mini PRO - problem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.