SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 10:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy na aplikace pro Android, ktere stoji za to koupit
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy na aplikace pro Android, ktere stoji za to koupit  (Zobrazeno 12226 x)
Joza
Anonym
« v: 06. Říjen 2010, 06:11 »

Nazev tematu asi hovori za vse, jelikoz uz je umozneno nakupovat pro nase komunikatory oficialne aplikace i v Eeske republice, rad bych tady mel tema, ktere bude doporucovat ty programy, ktere stoji za to koupit. Idealne vzdy poprosim nazev, nejaky kratky popis a cenu. Pokud bude nejaka aplikace v akci a levnejsi nez jindy, urcite na ni zde take muzete upozornit. A abych sam nejak zacal:

Root Explorer - velmi kvalitni spravce souboru, ktery ocenite predevsim pokud si radi hrajete se svym komunikatorem a casto jej vsemozne upravujete. S touto aplikaci muzete temer vsechny upravy delat rychle primo v telefonu. Cena cca 70 kc.

Pure Grid Calendar - krasny kalendar, ktery uz delsi dobu pouzivam na sve X10.Podle meho nema sobe rovneho, samozrejme je to otazka vkusu, ale me se zkratka moc libi. Cena cca 37 kc

Pure Messenger - jak asi nazev napovida, aplikace od stejneho vyvojare jako predchozi, velmi pekne zpracovany widget na smsky, pouzivam casto a rad. Cena je stejna, necelych 37 kc.

uložena
jane.25
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Říjen 2010, 13:26 »

Šlo by sem dat jak ty aplikace vypadaji, preci jen by to bylo kupovat zajice v pytly :-)
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Říjen 2010, 14:35 »

Nekupujes nikdy nic v pytli. Mas 24 hodin na vyzkouseni a eventualni vraceni penez.
uložena
jane.25
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Říjen 2010, 15:07 »

Jo? to jsem nevedela, a myslim si ze nejsem sama. Jinak se domnivam ze by zajimalo i ostatni jak to vypada, ne jen mou osobu.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 10. Říjen 2010, 15:15 »

Staci pouzit hledani tady na foru, screeny uz tady jsou (neb jsem je sem sam daval...)
uložena
jane.25
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Říjen 2010, 15:53 »

Ok
uložena
oliwer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Říjen 2010, 19:45 »

Ted jsem kupoval Better keyboard - neboÂť jsem nenasel pro X10mini zadnu funkcni klavesnici. Cena 53,- Umi QWERTY , Smajliky vcelku dobre a rychle reakce.
uložena

OLIVER
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 10. Říjen 2010, 20:28 »

Myslim ze ma jednu chybu. Neda sa pomocou nej kopirovaÂť text z mailov a sms. Chyba jej na tlacitku shift kruzok co symbolizuje asi stlaceny shift. Alebo som neprisiel na to, ako sa to da inac spraviÂť.

EDIT: Beriem spaÂť. Copy/paste funguje. Nevidel som na shifte ten kruzok tak som to neskusal.
« Poslední úprava: 10. Říjen 2010, 20:34 od Jozef35 » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 10. Říjen 2010, 20:32 »

HTC_IME klavesnice neposlouzi? Me na Vodafone 845 slouzi naramne - a je gratis:)
uložena
oliwer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Říjen 2010, 21:24 »

HTC Imei klavesnice se mi na MINI nezobrazuje komplet. Nevim jestli mam spravnou verzi instalacky ale volil jsem podle verez Android 1.6
uložena

OLIVER
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 10. Říjen 2010, 21:28 »

Zkus verzi k nalezeni zde. Na 845 jede paradne. Je to tam cca v polovine prvniho postu v sekci APPS. Pravda ale je, ze je to na EcLair.
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Říjen 2010, 21:30 »

Na XDA jsem cetl, ze na Mini HTC_IME nejede, resp. na ten malicky displej se nevejdou vsechna tlacitka, takze je to nepouzitelne (rec je samo o verzi s nizsim rozlisenim).
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 10. Říjen 2010, 21:30 »

Neni mozne. Mini ma stejny rozliseni jako 845.. o prakticnosti je ale vec jina:)
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 10. Říjen 2010, 21:39 »

O rozliseni tam pry nejde, je to udajne problem dany ciste fyzickymi rozmery displeje. Me se to taky zdalo jako nesmysl, ale tech komentu na XDA bylo vicero. Jestli v tom pak doslo k pokroku nevim. Kazdopadne budu rad, kdyz se to tu vyresi, nebot HTC_IME je imho bezkonkurencne nejlepsi klasicka klavesnice.
uložena
oliwer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 10. Říjen 2010, 22:21 »

No zkousel jsem vic instalacek co jsem nasel a take se mi nevejdou talcitka HTC Imei klavesnice na displej. Takze zatim si necham BETTER i presto ze neumi CZ T9, ale u QWERTY klavesnice se to da vydrzet.
uložena

OLIVER
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy na aplikace pro Android, ktere stoji za to koupit
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.