SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil displej LiveView pro telefony s Androidem
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil displej LiveView pro telefony s Androidem  (Zobrazeno 19218 x)
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 27. Prosinec 2010, 23:42 »

tak ja si pockam radsej do updejtu, ci to bude so stabilitou lepsie, snad ano - prislusenstvo to je imho pekne
uložena
newys
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, Xperia Arc, Xperia mini, BB 8520 Curve

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 28. Prosinec 2010, 10:23 »

este taka poznamka k ovladaniu - treba si poriadne zvyknut, kde presne na tych 4 miestach su tie dotykove tlacidla. casto sa mi stava, ze ked LV drzim v ruke bez naramku, tak drzim prave za niektoru zo 4 dotykovych ploch a pri stlaceni dalsej tato vobec nereaguje. najlepsie sa to da naucit v ovladani music playera, kde lahko zisitite , ako reaguje konkretne dotykove plochy na pridavanie hlasitosti a zmenu pesnicky. niekedy si clovek fakt neuvedomi, ze uz drzi jednu dotykovu plochu a nadava, ze ta druha nereaguje Smajlík
uložena
yagi
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 05. Leden 2011, 18:21 »

Ahoj, LV mam od vanoc, tak pisu par postrehu.
Vydrz:
pres noc nabiju, nemam zadne pluginy, 30 hovoru, 30 sms, kazde 3 hodiny refresh twitteru v 17,30 se LV porouci. Pokud je tel vicemene na prijmu (vikend) vydrzi LV max 2 dny. Dal jsem se nedostal. Sad

Stabilita:
vsude na netu jsem cetl problemy se spojenim. Podle me to neni az tak zle. K totalnimu zaseku, kde byl potreba reset telefonu nebo LV jsem se zatim za tech 14 dni dostal 2x. Jinak se stane ze se LV odpoji, pokud se vzdalite od telefonu, ale rucne stisknutim praveho tlacitka se opet spoji (az na par vyjimek). Testovano na Desire, X10 mini, Galaxy TAB.

Pluginy:
Nevim, ale zatim dost bida. Jediny co se da pouzit je SportyPal pro, kterej dokaze sledovat vase Tracks a zobrazuje na LV rychlost, prumernou rychlost, ujete km, nadm. vysku, cas apod. Ale nejak mi nesedi aplikace v telefonu, takze to moc nepouzivam, navic je to placene mesicne (je treba verze pro). Uvital bych plugin na Endomondo nebo Mytrack. Z ostatnich pluginu co jsem zkousel bylo zajimave pocasi, ale je dost zdlouhave se k informaci o nem pres menu pluginu dostat. Mode plugin dobre, ale dovedl bych si predstavit lepsi a jednodussi ovladani.

Drzak:
Hned druhy den se mi ulomil zobacek na klipu a LV uz tedy nedrzi. Jako naramek - hodinky to taky neni ono. Uz se mi nekolikrat stalo pri oblekani bundy ze mi LV z naramku vypadly. Dalsi blbost je, zepokud male LV cvakly v naramku nejde zasunout usb konektor, takze nejake slepeni nepripada v uvahu a na outdoor to taky moc neni.

Ted kdyz to po sobe ctu, tak nevypada moc pozitivne ze? Ale na druhou starnu ma LV velky potencial, jen aby to hosi z SE nezbabrali jako s 2.1 (a dalsimi) verzemi pro xperie. Pokud nebude uzivatelska zakladna dost velka, nebudou vyvojari a tak nebudou ani pluginy.

Takze netrpelive cekam na novy lednovy FW (doufam ze inzenyri z SE mysleli leden 2011 a ne 2021 Smajlík

Howg

EDIT:  Jeste neco.
Systemy:
Eclair - OK
Froyo - OK
Gingerbread - NE, zarizeni se nesparuje pres BT, pravdepodobne si neumi vymenit klice.
« Poslední úprava: 06. Leden 2011, 08:30 od yagi » uložena
Martin2100
Uzivatel
Telefon: Xperia X8, 16GB SDHC, Custom ROM, JIT, Samsun Galaxy ACE s Gingerbread 2.3.4

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 08. Leden 2011, 21:52 »

Tak Liveview ve spolupraci s Xperii X8 s verzi 2.1 - vse funguje bez problemu, za tyden ani jednou nic nezamrzlo, funguje spolehlive. Vydrz cca 2 az 3 dny i pri celkem intenzivnim pouzivani...
uložena
TomasZmuda
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #49 v: 13. Leden 2011, 11:53 »

Tak uz vim o dvou LiveView (muj a spoluzakuv), u kterych pri padu na zem prestalo fungovat select tlacitko. U me navic jeste praskl po celem obvodu a tim padem mi ho ani nevzali u Alzy na reklamaci. (mel jsem ho 8 dni)
Tak jsem ho otevrel, vysypalo se mi 10 kousku plastu, rozlomilo se napul zapinaci tlacitko a uz nejde celkove LV spojit k sobe. Po detailnim prozkoumani jsem zjistil, ze se po padu objevil studeny spoj mezi tlacitkem a zakladni deskou. Mimochodem, jednalo se o pad z nocniho stolku (60 cm) na drevenou zem.
Velmi me mrzi, ze SE tak moc setril a pouzil nekvalitni materialy. Klidne bych si jednou tolik priplatil, kdyby se v nem objevilo trochu kovu  Sad Cry
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
Joza
Anonym
« Odpověď #50 v: 27. Leden 2011, 19:20 »

Prave dnes se na SEUSu objevila podpora pro Liveview a soucasne take novy firmware. Uz jsem jej nainstaloval, dojmy zatim skoro zadne, neb nebyl cas vyzkouset. Kazdopadne vsem majitelum aktualizaci doporucuji.

uložena
Hawlas
Uzivatel
Telefon: SE C902, SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 08. Únor 2011, 21:20 »

Ahojte,
uz nekdo muze popsat sve pocity z Liveview po aktualizaci? Zlepseni? porad stejne?....horsi?
uložena

BG Hawlas
matonka007
Uzivatel
Telefon: Xperia X8, SE G700, SE K770i, SE K550i, SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 10. Únor 2011, 19:11 »

Øekl bych urcite lepsi LV nepada, ma rychlejsi odezvu, a rekl bych ze vydrzi i o neco dele baterie, zatim testuji, kdyby neco dam vedet.
uložena
teknet
Uzivatel
Telefon: X10

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 10. Únor 2011, 22:44 »

Ahoj, rad bych se zeptal majitelu LV, zda ma tato vec funkci budiku a pokud ano, tak jestli se lze budit vibracemi. Dale by mne zajimalo, jestli je vodotesny, nebo alespon vodeodolny. Tyhle dve veci se mi nejak nedari najit na netu. Dekuji za postrehy
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 16. Únor 2011, 09:22 »

podla dostupnych info SE pracuje na novej verzii pristroja ktora ma byt trosicku luxusnejsia resp. nebude poskladana z lacnych plastov ako sucasna verzia, pravdepodobne aj upevnenie na ruke sa bude lisit od sucastneho...
To nic nemeni na to ze by asi dost vela ludi tu na fore vedelo ako to je s updejtom LV a ich stabilitou po nom atd. Nenajde sa nikto na celom fore kto ho ma? Angry
uložena
Hawlas
Uzivatel
Telefon: SE C902, SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 19. Únor 2011, 19:52 »

Piti20: to vis z kama o tom novem Liveview...? Shocked
uložena

BG Hawlas
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 19. Únor 2011, 20:18 »

pravdepodobne engadget.com inam moc nechodim ked tak este xperiablog alebo xperiax10 ale tam to tusim nebolo
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil displej LiveView pro telefony s Androidem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 18 dotazů.