SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 15:36
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Diskuze o odlozeni vydani noveho operacniho systemu pro X10
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
24
« předchozí
další »
Autor
Téma: Diskuze o odlozeni vydani noveho operacniho systemu pro X10 (Zobrazeno 84001 x)
sony
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Diskuze o odlozeni vydani noveho operacniho systemu pro X10
«
Odpověď #45 v:
01. Říjen 2010, 15:31 »
ked to tak tu vsetko citam,tak to prehanate z tymi posmeskami na 1.6! nedavno tu bol milosko kritizovany za kritiku na SE. A terazsa uz v tom pokracuje! cudne moderovanieo_O
uložena
Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
VaRo
Anonym
«
Odpověď #46 v:
01. Říjen 2010, 17:46 »
Pletes si pojmy s dojmy. Jestlize se Sony Ericsson, slovy sveho sefa, pasuje na Adroidu krale, jestlize svetove slibi aktualizaci zastaraleho systemu v urcitem terminu a keca a jestlize i po tomto terminu uvadi na trh nove modely s predpotopnim systemem, pak se neda jinak, nez toto vse tvrde kritizovat a to i presto nebo prave proto, ze tuto znacku mam rad a vsude ji chvalim, konec koncu jsem ji venoval nemalo casu a penez. A s nejakym miloskem, to nema vubec co delat. Tak co mas na tom cudnyho, fakt nevim? To je jako kdyby nekdo v dobe Windows XP zacal prodavat PC s Win 3.11.... a nasli by se ti podobni, kteri by rikali, no vzdyÂť ty 3.11-ky nejsou zas tak spatny, to je zas cudny mne.
«
Poslední úprava: 01. Říjen 2010, 17:50 od VaRo
»
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1
«
Odpověď #47 v:
01. Říjen 2010, 20:15 »
No ja som si voÂľakedy, v dobe ked sa este OS bezne nekupoval
, kupil Windows ME a po tyzdni letel do kosa a fungoval som radsej na nelegalnom starom Win 98. Nedavno to bolo podobne s Vistou. Zlate XP. Takze aby to tak nedopadlo aj s Androidom 2.1
Ale vazne. Androidu som sa zacal venovaÂť vcera ked som si objednal X10. ZatiaÂľ co som tu precital, tak 90% prispevkov je negativnych vzhÂľadom na nedostupnosÂť v2.1. Je v1.6 taka zla? Preco. Eo cakate take prevratne od v2.1? 16 mil. farieb nepotrebujem a MT takisto nie. Navyse v2.1 to tusim ani neponuka. Brani nieco normalnemu pouzivaniu X10 s v1.6?
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #48 v:
01. Říjen 2010, 21:05 »
Ja bych 1.6 nebral a to a) z mnoha duvodu a za b) uz z principu (V dobe kdy je u konkurence 2.1-ka samozrejmosti nevidim jediny duvod, proc by tomu u SE melo byt jinak), ale zas tu nekdo muze napsat, ze jemu moje duvody nevadej, staci zkusit googla a hned najdes odpovedi na to, nac se ptas, napr. zde:
http://gadgets.apnafundaz.com/2010/02/xperia-x10-is-upgradeable-android-2-1-does-it-really-need-to/
mimochodem ME a Visty jsou tim nejhorsim, co microsoft vydal, takze rad bych se u znacky Sony Ericsson srovnaval jen s tim nejlepsim, co na trhu je, tak, jak jsme na to byli z drivejsich dob zvykli. Ted uz to ale bohuzel neplati a zcela jini vyrobci tvrdej muziku a udavaji smer a kasirujou penize a to je to, nad cim kolikrat nechapu a rikam si: Proc? Kdyz SE byl v techto vecech vzdy na spici, kde se tedy stala chyba?
A ve Tvem pripade se ptam... Proc bych, za nemaly peniz, nemel pozadovat to nejlepsi, co na trhu je? Kdyby stala X10-ka 5.000,00 Kc budiz, rekl bych, peniz to kompenzuje, ale stoji vic nez konkurecni lepe vybavene a to me stve. A kdybych si mel vybrat napr. mezi X-10kou a HTC Desire, X10-ka by mela smolika... bohuzel, ale to je fakt...
«
Poslední úprava: 01. Říjen 2010, 21:18 od VaRo
»
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10
«
Odpověď #49 v:
02. Říjen 2010, 09:25 »
dalsie nove info. v brazilii a francusku bude update az v novembri, pripadne az koncom toho mesiaca
zo septembra na oktober a z oktobra na november
http://www.xperiax10.net/2010/10/01/x10-eclair-update-hitting-france-in-late-november-plus-more-details-on-improvements/
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #50 v:
02. Říjen 2010, 09:58 »
Elanek jsem cetl, jakmile se objevi jakakoliv verze, pujde nahrat do kterehokoliv telefonu. Nahraju do pristroje to prvni, co se na XDA objevi
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #51 v:
02. Říjen 2010, 10:12 »
Tak to mas Jozko jeste par mesicu cas...
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1
«
Odpověď #52 v:
02. Říjen 2010, 11:44 »
No co sa tyka tych nedostatkov uvedenych na odkaze od Vara, tak hned prve tri su pre mna absolutne nepodstatne. MT je pre gamblerov, 16 mil. farieb v telefone je viac marketing ako realna potreba a facebook je mi ukradnuty. A vycitky k fotoaparatu ma fakt pobavili. Pisal to nejaky adolescent co nema minimalne o fotoaparatoch ani sajn.
Ked som kupoval X1 tak som mal trosku obavy, ze to je SE. Ale povedal som si ze to je WM a pomocou XDA nezostalo v telefone po SE a povodnom OS ani stopy. Pri androide to tak nefunguje? Neexistuju aplikacie a rozne ROM ako pri WM?
X10 si kupujem iba kvoli dizajnu a spolieham sa na to, ze si ho softverovo upravim. Eakal som vyse roka na HTC HD2 kym bude lacny a teraz ked som ho mohol maÂť za 1 Eur bez cakania, vyvalim radsej 8 Eur
a tyzden pockam na X10. HTC HD2 vyzera dosÂť lacno, HTC Desire este horsie a ma maly displej. No som zvedavy ci je to taka nepouziteÂľna katastrofa ten Android 1.6. Eakal som ze sa minimalne vyrovna WM6.5 a X1. Nerozumiem ako si mohol niekto kupiÂť prve verzie Androidu ktore museli byÂť potom na urovni WM2003.
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #53 v:
02. Říjen 2010, 11:53 »
tak ja tiez nepovazujem 1.6 za neaky velky nedostatok ale zasa 65tisic a16milionov si myslim musi byt aspon trochu vidno,sa mi zda ze z tou farebnostou to na mojej x10 mini nie je prave najlepsie,mozno sa mylim
uložena
Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
VaRo
Anonym
«
Odpověď #54 v:
02. Říjen 2010, 11:56 »
Jozef35:
Prukopnictvi se tomu rika... zkusit neco noveho nepoznaneho. Mne osobne asi nejvic na 1.6ce vadi problem s posilanim/prijmem veci pres modrozub (pouzivam vcelku casto...), opet muzes napsat, ze to je pro adolescenty. U smartu za ty prachy, v rijnu roku 2010 to beru jako velikou prekazku... muj nazor. Samo, muzes napsat, ze ho potrebujes jen na volani a sms a pak ti asi 1.6 ka bude vyhovovat, to si ale muzes koupi mobil za 500 Kc, ten to umi taky. Tak drzim palce, abys sveho rozhodnuti nelitoval HTC Desire jsi chvili pouzival? Vypada to, ze ne, ja ho chvili mel i X10-ku... nebe a dudy...
uložena
kordo
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D
«
Odpověď #55 v:
03. Říjen 2010, 08:25 »
Varo nie vsetko potrebne je potrebne aj pre inych ludi co sa tyka farebnej skaly pokial nemas display aspon 10 palcov tak rozdiel medzi 65 tisic a 16 milionov farieb nieje velky stacilo by keby farebnost zvysia na 262 tisic a uz by si rozdiel vobec nespozoroval lebo ludske oko nieje az tak citlive to by si musel mat super oci aby si pri 4 palcoch nieco take spozoroval. Za dalsie boli 3 dovody preco som si kupil Xperiu a nie Desire. 1 dovod 3,5 palca Desire a 4 palce Xperia dost velky rozdiel na presnost prstu na dane pismeno pri pisani. 2 dovod videl si niekedy tieto dva fony na slnku? No rozdiel je tam riadny az som bol prekvapeny z TFT displeja na Xperii ze ako krasne aj na slnku na nom je vidiet no to uz sa o Desire povedat neda musel som si prikladat ruku aby som tam nieco uvidel. 3 Dovod Dizajn Xperia je daleko elegantnejsia ako Desire a aj sa mi Xperia lepsie drzala v ruke. Teraz co sa tyka androidu to bolo asi jedine plus co bolo na desire lepsie a ze obsahuje aj radio a MT ale tieto dve veci niesu pre mna smerodajne kedze ja radio nepocuvam a a MT vadsinou pracujem s telefonom jednou rukou. Prejdime este k Desire 2,2 Froyo no tiez ziadna vyhra s 2,1 to bolo daleko lepsie zariadenie ako nahle pouzivas Flash player tak telefon na nete zamrza co sa tyka dalsej chyby je vypadavanie signalu kamarat sa preto vratil k povodnemu Androidu 2,1 lebo mu furt vypadaval signal darmo ze HTC vydal aktualizaciu 2,2 Froyo ale uplne nevyladenu a s chybami radsej si pockat na poriadnu aktualizaciu ako do fonu natiahnut nieco co nieje aspon na 90 percent funkcne Vid priklad HTC Desire 2,2 Froyo. Z toho vypliva to SE je novacik v tomto operacnom systeme co o nieco predlzuje samotny vyvoj za dalsie su daleko dokladnejsi pri vydani aktualizacii ako nejake HTC. Jedno co sa mu musi vytknut ze vsetky vyhlasenia vypusta na poslednu chvilu.
uložena
Nevies opytaj sa...
Joza
Anonym
«
Odpověď #56 v:
03. Říjen 2010, 10:35 »
Abych vam trochu odlehcil cekani na novou verzi operacniho systemu, pripravil jsem pro vas malou soutez o nemalou cenu, kterou je novy cerny Sony Ericsson Vivaz. Staci si co nejpresneji tipnout datum, kdy bude aktualizace pro Sony Ericsson X10 na novou verzi operacniho systemu oficialne dostupna skrze aktualizacni sluzbu SEUS II. Soutez oficialne vyhlasim pravdepodobne zitra skrze clanek, uz nyni ale muzete vybirat data
uložena
Hangman
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Vodafone Smart II a SK17i Black
«
Odpověď #57 v:
03. Říjen 2010, 13:59 »
Datum uz mam vybrane
uložena
T630->T105->T290->K310->K320->K550->W900->V630->W810->K850->G900->C702->T700->W995->W715->U20i->HTC BUZZ Wildfire + M600i->E10i->W595->W580->Samsung Galaxy Ace->C902-> C905->SK17i Black + Vodafone Smart II
kordo
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D
«
Odpověď #58 v:
03. Říjen 2010, 14:06 »
Nooo to je zaujimave len chcem podotknut ze pre kazdu lokalizaciu bude iny termin pre SR je to az niekedy v decembri ale nieje stale zname ci cez Seus zo slovenskou lokalizaciou alebo u operatorov ale kedze Orange nebranduje SE X10 tak davam sancu ze to pride hned s prvym central europe hold TMO majitelia budu mat smolu ty do dnesneho dna maju stale R1FA014 ale tak skulinky su len tym porusia veskere ustanovenia a potom nebudu moct telefon reklamovat
ideme si skratit cas ja uz mam tip.
«
Poslední úprava: 04. Říjen 2010, 05:21 od kordo
»
uložena
Nevies opytaj sa...
Joza
Anonym
«
Odpověď #59 v:
03. Říjen 2010, 14:43 »
To s tou lokalizaci samozrejme vim, v clanku k soutezi tedy bude jasne dane, ze rozhodujicim bude datum, kdy si bude moci majitel nebrandovane X10 urcene pro cesky trh pres SEUS nahrat Android 2.1
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
24
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Diskuze o odlozeni vydani noveho operacniho systemu pro X10
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.