SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TrekBuddy na Sony Ericssonu X10
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: TrekBuddy na Sony Ericssonu X10  (Zobrazeno 13514 x)
Joza
Anonym
« v: 13. Září 2010, 06:54 »

Po nekolika mesicich jsem v PC znovu objevil povedene CMS pro Sony Ericsson X10, ktere mi tak rikajic na zakazku pred nekolika mesici vytvoril jeden z uzivatelu fora TrekBuddy. Nick si uz bohuzel nepamatuji (kazdopadne touto cestou jeste jednou dekuji). Nepisu sem ale proto, abych dekoval, ale abych se s Vami o povedene CMS podelil. TrekBuddy je perfektni freewarova aplikace pro praci s GPS a mapami vseho druhu a troufam si tvrdit, ze moc nema konkurenci. na krasnem a jemnem displeji X10 je radost ji s vhodnymi mapami pouzivat.  Jiz zminene CMS si muzete stahnout zde:

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4145

Tady si dovolim malou ukazku toho, jak krasne a jemne mapy na X10 jsou a take jak vypada ono CMS, kvuli kteremu jsem vlastne tento topic zalozil. Pokud najdete dalsi povedene CMS pro X10, nevahejte a podelte se s nami.

PS: ten uzivatel byl Lenek, diky za pripomenuti a dohledani Smajlík

« Poslední úprava: 13. Září 2010, 07:16 od Jozef Cmar » uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Září 2010, 07:11 »

Po nekolika mesicich jsem v PC znovu objevil povedene CMS pro Sony Ericsson X10, ktere mi tak rikajic na zakazku pred nekolika mesici vytvoril jeden z uzivatelu fora TrekBuddy. Nick si uz bohuzel nepamatuji (kazdopadne touto cestou jeste jednou dekuji).

Kód:
Brzy jsem zjistil, ze k plnemu vyuziti mi chybi nejake kvalitni CMS prizpusobene rozliseni displeje X10, 
ale ani toto nebyl neprekonatelny problem, neboÂť jej na miru X10 vytvoril jeden z uzivatelu naseho fora lenek,
kteremu timto moc dekuji.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Září 2010, 07:15 »

Ajo, TrekBuddy na nejkrasnejsim komunikatoru Smajlík
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Září 2010, 11:38 »

nejake pekne a prehladne na mini pro? Undecided
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Září 2010, 11:58 »

a znate Locus? To mi prijde velmi povedena aplikace ktera umi presne to co potrebuji. BTW TrekBuddy jsem nikdy nepouzival takze me nesudte. :-)
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
lenek
Uzivatel
Telefon: K750, K800, K850, C702, Satio, Vivaz, Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Září 2010, 12:33 »

X 10 mini pro ma, jestli se nepletu, rozliseni displeje 240x320. Takovych CMS je primo na strankach Trekbuddy v sekci Themes na stazeni spousta. Nejake jsem delal i ja - digiblue, gris2.

uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Září 2010, 16:31 »

ja som len chcel vediet ci nema niekto svoje oblubene... uz dlhsie som hladal cms na treking a tury, jedno som nasiel ale nebolo na moje rozlisenie disp. Tvoje digi blue mam odskusane ale hodi sa mi skor na bike ako na chodzu.
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 08. Říjen 2010, 18:37 »

Tak mam trosku rozporuplne pocity z tejto aplikacie. GPS sa chytilo neskutocne rychlo. V podstate za par sekund a to som sedel doma v obyvacke. Hned mi aj lokalizovalo polohu. S X1 alebo HTC Artemis neporovnateÂľne. Mapy vyzeraju na displeji X10 super. CMS takisto.
Som nauceny na Ozi Explorer a TB mi pripada nejaky zlozity. Neviem nastaviÂť zaznam traku, neprisiel som na to ako sa zoomuje, neviem ako zobraziÂť nejake ovladacie prvky kedze nemam HW klavesnicu. ZatiaÂľ som nenasiel ziadny rozumny navod kde by to bolo popisane.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 08. Říjen 2010, 18:51 »

TrekBuddy je volne dostupna Java aplikace, jasne ze nema funkce jako slozitejsi programy delane primo na miru danemu OS. S mnou kdysi castou pouzivany Smartcomem se srovnat neda, narozdil od nej je ale zadarmo, na vsechny telefony a sam si muzete udelat vlastni mapy
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 08. Říjen 2010, 19:29 »

Takze nema ani zoom? Aj ked je zadarmo, tak to by vedieÂť mal. Ved to je zakladna funkcia pre pracu s mapami.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Říjen 2010, 20:54 »

ako nazov napoveda tak trekbuddy je najma turisticka navigacie, ked ides na trek a potrebujes alebo chces mat so sebou GPS, tak ti klasicke mapove podklady predsa musia stacit... mas snad na papierovych mapach prepinanie vrstiev?
Vychadzam z toho ze trekbuddy pouzivam v zmysle rozsirenej mapy ktora ti ukaze tvoju polohu a ma iste uzitocne funkcie...

EDIT: Inak momentalne testujem OruxMap a je to tvrdy konkurent TB, v nedelu porovnam v terene
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Říjen 2010, 11:45 »

Mapove podklady mi stacia, ale pri podrobnej mape predsa potrebujem mapu oddialiÂť aby som vedel gde v p... su  Grin Ked mi na podrobnej mape zobrazi na displeji plochu npr. 200 x 300 m, tak mi to je platne ako hadovi noha ak zabludim. Mapu si potrebujem oddialiÂť, aby som sa vedel zorientovaÂť. Nechce sa mi veriÂť, ze toto TB nevie.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 09. Říjen 2010, 11:56 »

Mam v telefonu nekolik map stejne oblasti v ruznych urovnich priblizeni, kdyz potrebuju prepnu si jen zoom... Jasne, neni to tak pohodlne, ale neni to problem. mapy pro TrekBuddy jsou ryze obrazky, priblizeni moc nema smysl...
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 09. Říjen 2010, 12:11 »

OK, ja som myslel, ze tu funkciu iba neviem najsÂť.
Ale nesuhlasim, ze to nema zmysel. Npr ked zapnem mapu co tam mam (bez GPS), tak sa mi otvori niekde pri Olomouci v nejakej dedine. Neviem preco, ked to mala byÂť mapa SR. Musim prstom posuvaÂť ako sialeny aby som nasiel nejake zname miesto a potom sa presunul najlepsie po ceste k lokalite ktoru hÂľadam  Grin Prikladov kedy ten zoom treba je moc. Pouzivam na bicykli Oziho a v bludeni som majster, tak viem o com hovorim, aka je to dobra vec. Je to pritom podÂľa mna jednoducha zalezitosÂť, pridaÂť zoom funkciu. A bude to super program. Mam mapy CR, SR, HR a keby som ich mal maÂť v roznych mierkach tak potrebujem k telefonu prenosny HD.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 09. Říjen 2010, 12:13 »

Pokud je to jednoducha zalezitost, kontaktujte Krucha a poradte mu, jak to jednoduse udelat, bude rad Smajlík
Jinak proc se posouvat prstem? Staci sis tahnout seznam obci a nechat se presunout na tu, u ktere jsem... Kdyz se chci podivat na ÂŽilinu, kliknu si v seznamu obci na ÂŽilinu a koukam na ni Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TrekBuddy na Sony Ericssonu X10
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.