SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Geocaching na X10 Mini (Pro)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Geocaching na X10 Mini (Pro)  (Zobrazeno 3264 x)
trepka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Září 2010, 00:32 »

Tak laboruji, hledam, testuji a po mnoha eskapadach mi nejlepe vychazi Columbus, jeho "Enable online map" je luxusni, vsechno celkem chodi jak ma, na druhem miste c:geo, na bronzove pricce GCDroid, taky se mi libi RMaps ale ty se na GC moc nehodi. Hodte do placu Vase oblibene/pouzivane aplikace a zkusenosti, co se vam nejvic osvedcuje v terenu - pri dohledavani kesky - radar, kompas nebo tracing na mape?  Mrknutí
« Poslední úprava: 12. Září 2010, 19:36 od trepka » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 05. Listopad 2010, 17:33 »

Myslim, ze je ponekud zbytecne psat nove tema se stejnym nazvem, tak muj dotaz k zelezu dam jsem. Takze jak je na tom X10 Mini (Pro) s lovenim kesi? Vcera jsem lovil s Milestone - parada, jako po dratku, akorat 30 minut loveni = 30 procent baterky dolu = takze na rychly odlov dobre, ale na cele odpoledne nepouzitelne. Dneska jsem lovil se s****u - taky parada (ale mensi nez u MM) a vydrz baterie supr. Oba telefony maji HW kompas, ktery odlov znacne ulehcuje. S**** ale pude pryc a chci nastupce. Po selekci mi zbyli prÂťate xperie anebo se vratim k Vodafone 845 (ktery je na odlov dobre naradi a kdyz mi v prirode spadne do louze, tak to zas tak bolet nebude)- maji Xperie HW kompas a jak je to s velikosti displeje a pouzitim vseobecne na geocaching? Zkousel nekdo?
uložena
jane.25
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Duben 2011, 21:22 »

Zdravim, dotaz, je nejaka ofline aplikace na loveni kesek? nejlip neplacena, neb nemam ucty abych si ji mohla koupit. Je neco takoveho na mini?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 10. Duben 2011, 21:26 »

c:geo se s pripravou da uzit i jako offline, lepsi volba je vsak placeny GeOrg.
uložena
jane.25
Uzivatel
Telefon: SE x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Duben 2011, 21:45 »

oki dik, ale jeste asi jeden asi hloupej dotaz, ale... no hold ja ucena nespadla. jde to nejak udelat, abych si ji koupila, kdyz nemam ty ucty, fakt sem blbec asi blba otazka a predvidam jaka bude odpoved, ale zkousim to.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Geocaching na X10 Mini (Pro)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.