SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 13:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poruchovost SE
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poruchovost SE  (Zobrazeno 8876 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 21. Říjen 2005, 18:18 »

2Toncek: myslim, ze okolo 11 tis. by mohl stat nekdy po Vanocich a nebo uz dokonce pred nimi.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
bromhexin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 21. Říjen 2005, 18:41 »

http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,2425.0  to bromhexin: jak to ze jsi nenasel nic o tom joisticku? Zkus se podivat na druhe strane na  tema K750i a joistick
no dobre, tohle sem prehlidl, ale jelikoz pises ze si mel t300, mel si k750 , tam je snad neco jineho nez joystick?  myslis ze SE po tolikalete zkusenosti s joystickama by vydal najednou znicehonic u sveho kralovskeho mobilu nejakej ultra smejd joystick? proste k tomuhle forum slouzi, precti si diskuzi o t300 , taky si tam lidi stezuji na joystick, na vrzani, na sekani atd ale znamena to ze je t300 nebo k700 kram tak jak ses tady snazil naznacit ve svem prvnim postu? rikam NE.

Ja ti nebranim zeptat, ale ptat se muzes aj slusne ale nezlob se na me, ten tvuj prvni post mi vyznel extremne vulgarne a jako bys chtel abychom ti rekli ze je to smejd  Mrknutí

btw:pise se JOYSTICK
« Poslední úprava: 21. Říjen 2005, 18:45 od bromhexin » uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 21. Říjen 2005, 19:14 »

W800i je si myslim sqelej founek a jen doporucuji. Ma mraky prislusenstvi a to se mi moooc pasuje  Mrknutí NEVAHEJ A KUP TO  Grin
uložena

SEManiak Fire
alex038
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 21. Říjen 2005, 19:18 »

Mel jsem uz moc mobilu.Ted W800i a pred ni D750i. (Krome jinych).Mozna si trosku vrzne kryt baterky,ale rozhodne pod nej nemusim cpat pulku Rudeho Prava jak u Nokie a nemusim chodit kazdy tyden na prehrani SW jako se Siemensem.
uložena
LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 21. Říjen 2005, 19:51 »

abych se taky pridal -> kdyz sem ho koupil tak nevrzalo nic, ale nakonec se mi rozvrzal krit na pracim boku hned vedle pravyho tlacitka, takze kdyz ho zmacknu tak telefon zavrze. Jednou mi zamrz a cca3x se restartoval a to pokazde kdyz sem delal neco slozityyho moc rychle =). Ale co, jakej telefon muzu pripujit k memu 400W repru a pustit si radio =))))) Proste Kcko a Wcko nema chybu! (Kdyz prehlednu ty microchyby Mrknutí )
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 21. Říjen 2005, 22:49 »

Muj si sem tam vrzne, ale to JA taky a diky bohu za to! Cool
uložena
Marklar
Anonym
« Odpověď #21 v: 23. Říjen 2005, 14:32 »

Mam w800i, koupil jsem ji v patek 21.10.2005 za cenu 13490,-. Uz vecer me zarazelo ze se mi frt zapina fotak. Druhy den jsem zjistil ze cudlik na otvirani krytky foftoaparatu ma spatnej kontakt. Takze pri jakymkoliv kontaktu s pravou stranou telefonu se zapina fotak. No hruza. Do toho spatne funguje soft, nejde nastavit cas v 12 hodinovym rezimu. Tak nevim. Dnes je 23.10 a ja ho budu muset jit zitra odnest do servisu, coz znamena 30 dni bez founu. Takza si zatim musim koupit nejakej jinej abych prezil. Jsem pekne nasranej aale nemuzu delat vubec nic. Dufam ze mi firma nabidne telefon jiny, kdyz se to projevilo takhle brzy po koupi. Dam vedet jak jsem dopadl. Mejte se a preju vic stesti nez jsem mel ja...
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 23. Říjen 2005, 14:52 »

TAk to me moc mrzi, ze jsi koupil zrovna tenhle kus. Nejlepsi je si telefon koupit v prodejne a primo tam si ho poradne vyzkouset sice by jsi tim nevyresil vsechny tyto problemy, ale nektere se tak daji vyresit. Muzu se te zeptat jen tak pro informaci, kde jsi ho koupil? Jo a telefon by ti meli dat jiny zatim misto nej. Doufam, ze ti to teda vyjde a pak uz s W800i budes spokojenej. Tak pak dej vedet jak jsi dopadl zajima me to. Preji hodne stesti.
uložena
mikiii
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 23. Říjen 2005, 15:23 »

No tak ja se pridam.Eekal jsem na SE750 asi ´tyden.Mam ho od Oskara a hned prvni den v noci totalni zatuh.No nahoda-snad,ale nezvonil mi ani naprogramovany budik.Takze baterka ven a pak se rozjel.Dalsi den Ok.Tak parada.No, ale nasledujici den vytuh znova a to byl uz posledni!!! Od vcera je proste naprosto mrtvej.Tak pomaze do servisu.Problem jen,ze servis je Praha a Kladno.Jsem od Brna.Takze posta a kdovi kdy zase uvidim ten KRAM!! pØEDTIM mOTOROLA V3 a hned druhy den zacal tak skripat reproduktor,ze se nedal poslouchat.Tak nevim mam smulu jen JA?Vzdy jsem mel jen Siemensi a nikdy zadny problem.Ja blazen jsem chctel neco lepsiho,ale uz ted me to mrzi,ze jsem do toho Siemense nesel znovu.Tak preji vsem SE lepsi kvalitu nez jsem natrefil ja.
uložena
huszik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 23. Říjen 2005, 15:44 »

Ahoj, zdravim vsechny. Tak ja mam SE K750i asi od 11. cervence od oskara a uz kdyz jsem rozbalil krabici a vyzkousel telefon, tak jsem joysticku moc neduveroval. No a bohuzel ocekavani se naplnilo. Prvni vec kterou jsem povazoval za nestandartni bylo to, kdyz jsem si zapnul hudbu a zacal listovat v seznamu smerem dolu. Vzdy se po preskoceni cca 10 - 15 skladeb sama aktivovala funkce vyber skladby (jako kdyz prestanes listovat a zmacknes na joystick). Smerem nahoru bylo vse v poradku, takze urcite zavada. No a asi pred mesicem prestal joystick v nekterych smerech reagovat, jednou jel, jednou nejel, pak prestal fungovat uplne. Tak jsem sel telefon reklamovat. Krome joystiku jsem mel i osoupanou nalepku quickshare, ktera byla z vyroby nalepena krive a odchlypavala se. Reklamace probehla v klidu. Vymenili mBGA obvody, joystick switch a dokonce i nalepku. Bohuzel k memu prekvapeni prestal jit joystick opet a to jiz po tydnu. Prvne jsem telefon nosil v kapse u kalhot, tak jsem si myslel, ze joystick dostat zabrat, po reklamaci jsem ho ale nosil na krku, takze o moji vinne nemuze byt rec. Krome toho ma moje sestra w800i a zacinaji se na tomto telefonu projevovat stejne zavady  Sad . Jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Kdyz ale servisni oprava trva pokazde 3 tydny, tak to nastve. Eest a silu  Smajlík
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 23. Říjen 2005, 17:55 »

Ahoj, zdravim vsechny. Tak ja mam SE K750i asi od 11. cervence od oskara a uz kdyz jsem rozbalil krabici a vyzkousel telefon, tak jsem joysticku moc neduveroval. No a bohuzel ocekavani se naplnilo. Prvni vec kterou jsem povazoval za nestandartni bylo to, kdyz jsem si zapnul hudbu a zacal listovat v seznamu smerem dolu. Vzdy se po preskoceni cca 10 - 15 skladeb sama aktivovala funkce vyber skladby (jako kdyz prestanes listovat a zmacknes na joystick). Smerem nahoru bylo vse v poradku, takze urcite zavada. No a asi pred mesicem prestal joystick v nekterych smerech reagovat, jednou jel, jednou nejel, pak prestal fungovat uplne. Tak jsem sel telefon reklamovat. Krome joystiku jsem mel i osoupanou nalepku quickshare, ktera byla z vyroby nalepena krive a odchlypavala se. Reklamace probehla v klidu. Vymenili mBGA obvody, joystick switch a dokonce i nalepku. Bohuzel k memu prekvapeni prestal jit joystick opet a to jiz po tydnu. Prvne jsem telefon nosil v kapse u kalhot, tak jsem si myslel, ze joystick dostat zabrat, po reklamaci jsem ho ale nosil na krku, takze o moji vinne nemuze byt rec. Krome toho ma moje sestra w800i a zacinaji se na tomto telefonu projevovat stejne zavady  Sad . Jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Kdyz ale servisni oprava trva pokazde 3 tydny, tak to nastve. Eest a silu  Smajlík

tak to nechapu ... mne zatim jede vsechno v pohode a to mam telefon 3 mesice... zavisi najma natom jak s telefonem zaobchadzate, ci hrate casto hry a ci tlacite na joystick... Smajlík
uložena

Sony Ericsson Arc
Delish
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 23. Říjen 2005, 19:06 »

Vzhledem k tomu, ze jsem denne v praci prichazel do styku s "nemocnymi" mobily, nemuzu v zadnem pripade potvrdit, ze SE telefony jsou poruchovejsi nez ostatni. Kazdy telefon muze mit problem (u Ericssonu je ukazkovy pripad vysilaci cast u T39m z Malaysie), ale neda se urcite rict, ze tahle znacka je poruchovejsi nez ta druha. I kdyz - byl jsem ortodoxni Nokiar (doufam, ze me neukamenujete, ale je to uz minulost  Smajlík) a byly problemy, ale jiz dva roky jsem verny SE a zatim vse na 100% - NO PROBLEM! (Mel jsem T610, T630, Z600, P900 a nyni P910i).
uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 24. Říjen 2005, 12:17 »

A co sedej dovoz? Kde jste ty founy kupovali?? Sem koukal na inetu je vic kramu se sedifkama nez co by se jim dalo verit. Ja si pred objednanim na www.eva.cz jeste radsi napsal dotaz. 1000,- navic si radsi zaplatim za ceskou distribuci nez abych pak resil reklamace a kdovi jestli by mi ji prodejce nedelal problemy. Nekde jsem tu celt, ze founy pro Polsko a spol. jsou v jiny kvalite, tak nefim  Undecided
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 24. Říjen 2005, 12:31 »

2Yarda_cz: "ze founy pro Polsko a spol. jsou v jiny kvalite". No snad tomu neveris, ze by se tak SE schazoval. K(D)750i se vyrabi na lince - seriove. Nevim jak by to ti cinani zaridili - sabotovat urcitou zakazku. No snad ze zacatku, kdyz nestihali mohli nedodrzet nejaky technologicky postup, ale od toho tam maji kontrolu a zkazit renome znacky za to urcite nestoji.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 24. Říjen 2005, 13:08 »

S tim joyem to je ovsem zajimave...po asi 6ti tydnech mi zacal blbnout smer dolu, pred tak tydnem najednou OK a dnes mi trochu blbne pro zmenu doprava. Jsem si skoro jisty, ze to je prachem...chtelo by to nejakou ochranu, tezko rist ovsem jakou...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poruchovost SE
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.075 sekund, 18 dotazů.