SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 17:07
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Poruchovost SE
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Poruchovost SE (Zobrazeno 8888 x)
Toncek
Uzivatel
Poruchovost SE
«
v:
21. Říjen 2005, 16:22 »
Tak jak ctu prispevky tak se mi to zda az neuveritelny jak muzou vyrobit takovehle problemove telefony. Jednomu nefunguji klavesy, druhemu joistick, dalsimu se seka nebo skripe. Nebo se odlupuje krytka foÂťaku. To snad neni ani mozny co se tyce jinych telefonu tak jsem nikde nevidel ze by telefony meli tolik problemu. Proto schvalne zakladam tohle tema a prihlaste se sem vsichni kdo mate K750i nebo D750i nebo W800i a nemeli jste jeste ani jeden problem. Je na svete nekdo takovy? Chci si koupit W800 tak me to zajima.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: XPERIA X10
Re: Poruchovost SE
«
Odpověď #1 v:
21. Říjen 2005, 16:29 »
U me jsou problemy ciste firmwaroveho razu, po hardwarove strance nemam vytku
uložena
Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black
zastupce sefredaktora SEMania.cz
student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Kalimero
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
21. Říjen 2005, 16:54 »
Uživatel: Toncek 21. Říjen 2005, 16:22
Tak jak ctu prispevky tak se mi to zda az neuveritelny jak muzou vyrobit takovehle problemove telefony. Jednomu nefunguji klavesy, druhemu joistick, dalsimu se seka nebo skripe. Nebo se odlupuje krytka foÂťaku. To snad neni ani mozny co se tyce jinych telefonu tak jsem nikde nevidel ze by telefony meli tolik problemu. Proto schvalne zakladam tohle tema a prihlaste se sem vsichni kdo mate K750i nebo D750i nebo W800i a nemeli jste jeste ani jeden problem. Je na svete nekdo takovy? Chci si koupit W800 tak me to zajima.
Cuz voe,
Mam D750i uz mesic a pul, za tu dobu nepozoruji ani jeden vetsi problem.!! 1 jedinej problem, co jsem mel byl ten. ze pri prohlizeni fotek se mi 2krat sam restartoval(jinak vubec nic). Koupil jsem ho v GSMtelefony.
Snad ti to pomuze, CUZ
uložena
D750i feflesh na W800i+MSD 512mb+HMP 70
New PSP value pack
Venerea
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
21. Říjen 2005, 17:00 »
Ja po strance hardwaru taky vse v poho.Je to hrozny skripatko,to ale bude asi problem kus od kusu,protoze lidi tu psali ze jim nevrze
uložena
Tocte se pankacove!
bromhexin
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
21. Říjen 2005, 17:05 »
tonecku, vis, verim ze to bude velmi tezke pochopit, ale zkus zapremyslet (mozna to bude bolet). Co se tady ma asi resit? hmm, premyslej...
... premyslej...
...premyslej. nic? porad nic? tak napoveda, jak pestovat houby se tady neres, neresi se tady ani jake vlozky s kridelkama sou nejlepsi, porad ti nedochazi co se tady resi?
Tak jo, ja ti to prozradim , maj se tady resit problemy takze 90%lidi sem nema vubec duvod jit pokud nemaj nejakej problem.
Kazdej telefon KAZDE znacky ma problemy , nikdo zatim nevyrobil dokonalej telefon a nazvat k/d750/w800 jako "problemovej telefon" je primo urazka
To ze tady nekdo resi problem je jedna vec, ale to neznamena ze ty telefony jsou shity.
ale abych ti odpovedel ja mel problem pouze s MIRNE promacklou krytkou fotaku u k750 (zduraznuju to slovo mirne abys to pak neprekroutil na znicenou krytku fotaku ), coz se tebe netyka jelikoz chces w800
a co se tyce "udajnych" ostatnich problemu:
klavesnice-ted sem prohledaval a nenarazil sem na nikoho kdo by mel problem s klavesnici (nerikam ze nikdo na celem svete nemel problem s klavesnici, ale ocividne se nejedna o castou zavadu)
joystick - taky sem nenasel zadnej post kde by se resil problem , ale plati co viz klavesnice
sekani - zalezitost ciste prvnich FW. nyni jiz temer OK
vrzani - vetsina nema problem, dilenske zpracovani je dobre, ovsem nikdo ti nezaruci ze nenatrefis na "patecni" model.
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
21. Říjen 2005, 17:11 »
Tak ti bromhexine dekuji za duchaplnou odpoved vidis to ja myslel, ze se tady resej vlozky s kridelkama. Ted vazne koukal jsem schvalne i na jine znacky telefonu treba jsem dukladne procital nokiamanii a jejich forum a tam neni problem co se tyce konstrukce zadnej no a tady je tech problemu az nehorazne mnoho. Tak jsem chtel slyset jestli je to fakt tak hrozny s temito telefony.
uložena
honza21
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
21. Říjen 2005, 17:22 »
ja mam D750i a jsem s nim naprasto spokojen,sice je pravda ze kdyz trochu pritlacim na zadni kryt tak to trochu vrzne,ale vetsina telefonu vrze,kdyz na netrochu vic zatlacite.Lepsi telefon jsem jeste nevidel,muzu jen doporucit.
PS:jinak plne souhlasim s bromhexinem
«
Poslední úprava: 21. Říjen 2005, 17:24 od honza21
»
uložena
Sony Ericsson D750i fw R1N035,SONY MSX-M256N High speed,HPM-70
fireice
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
21. Říjen 2005, 17:34 »
Uživatel: Toncek 21. Říjen 2005, 16:22
Hele to je jako horor vid..".Jak muzou vyrobit takovehle problemove telefony"
a nebo " co se tyce jinych telefonu tak jsem nikde nevidel ze by telefony meli tolik problemu"
Si mne vazne pobavil
Tohle forum je tu od toho ,aby lidem pomahalo resit problemy! Pokud ma nekdo foun v pohode, tak to tu nebude nikomu cpat.Predstav si prispevek: Mam W800i a funguje mi supr,vola dobre,joistik funguje supr,BT nepada ,zadna FW chyba,radio hraje nadherne atd. Takovejch prispevku by tu bylo 100 000 a k cemu by to bylo? Tak ze, pokud nekdo problem ma,zacina hledat na netu co s tim.Pokud se jedna o SE tak nikde jinde na webu v ER nenajde vic informaci nez tady.Proto se tu setkavas s tolika zavadami. Kapisto ?!
uložena
SEManiak Fire
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #8 v:
21. Říjen 2005, 17:39 »
to bromhexin: ty jsi nenasel problem co se tyce joisticku? To se tady ted hodne resilo ze se plno lidem tam dostal prach a uz jim nefunguje nektery smer. No a hlavne u K750i pry se viklaji klavesy a nebo nefungovaly ty klavesy vedle joisticku ted nevim jak se jim nadava. No a ted jeste na vysvetlenou na Sony Ericssonu mi strasne moc zalezi a nedokazi si predstavit, ze bych mel telefon od jine znacky to bych ho asi vyhodil z okna. No a proto jsem zalozil tohle tema kde doufam, ze mi co nejvice lidi napise, ze nema problemy. Ja vim, ze se zde resi hlavne problemy, ale je jich az presprilis.
uložena
bromhexin
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
21. Říjen 2005, 17:42 »
Uživatel: Toncek 21. Říjen 2005, 17:11
Tak ti bromhexine dekuji za duchaplnou odpoved vidis to ja myslel, ze se tady resej vlozky s kridelkama. Ted vazne koukal jsem schvalne i na jine znacky telefonu treba jsem dukladne procital nokiamanii a jejich forum a tam neni problem co se tyce konstrukce zadnej no a tady je tech problemu az nehorazne mnoho. Tak jsem chtel slyset jestli je to fakt tak hrozny s temito telefony.
ukaz me "az nehorazne mnoho problemu"? maximalne najdes par (zduraznuju slovo par) lidi kteri maj nejakej problem, stejne problemy muzes mit i s nokii i se samsungem i s toaletnim papirem.
Ted sem byl na foru o tehotnych pubertackach, a tomu neuveris, ale 90% pubertacek co tam psalo bylo tehotnych, co to asi znamena? podle tve logiky to znamena to ze kazda zenska mezi 15-20 je /bude/byla tehotna
precti si jakoukoliv recenzi k/d750/w800 snad nikde zadny redaktor nevytknul telefonu dilenske zpracovani.proste statistiku poruchovosti nemuzes delat podle fora ktere slouzi k reseni problemu.
uložena
bromhexin
Uzivatel
«
Odpověď #10 v:
21. Říjen 2005, 17:47 »
Uživatel: Toncek 21. Říjen 2005, 17:39
to bromhexin: ty jsi nenasel problem co se tyce joisticku? To se tady ted hodne resilo ze se plno lidem tam dostal prach a uz jim nefunguje nektery smer. No a hlavne u K750i pry se viklaji klavesy a nebo nefungovaly ty klavesy vedle joisticku ted nevim jak se jim nadava. No a ted jeste na vysvetlenou na Sony Ericssonu mi strasne moc zalezi a nedokazi si predstavit, ze bych mel telefon od jine znacky to bych ho asi vyhodil z okna. No a proto jsem zalozil tohle tema kde doufam, ze mi co nejvice lidi napise, ze nema problemy. Ja vim, ze se zde resi hlavne problemy, ale je jich az presprilis.
joystick je mechanicka soucast, pokud se k telefonu chovas jak prase je logicke ze to bude prvni cast telefonu ktera bude chtit stavkovat, jinak ja sem treba narazil na toto
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1085.0
.
znova te zadam, ukaz mi KDE si nekdo stezoval na joystick , ukaz mi KDE si nekdo stezoval na vyklani klaves(pac rict treba o klavesnici ze se vikla mi uz prijde jako nehoraznost).
Nemuzu si pomoct, ale me prijde ze nechces slyset ze k750 je spicka ve temer vsech smerech, me prijde ze chces abychom ti rekli ze k750 je smejd, silenej kram a at si radsi koupis nokiu. Kdo psa chce bit, hul si najde
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
21. Říjen 2005, 17:55 »
Ty mi vubec nerozumis uz jsem vysvetloval tak to zkusim jeste jednou od vzniku Sony Ericssonu mam jen tuhle znacku nic jineho pro me neexistuje mel jsem T300i a ted mam K700i a jediny problem byl, ze se telefon jednou tak za 2 mesice sekl jinak nic. No a Ted mam zalusk na W800i uz mam na nej nasetreno. Mel jsem z techto telefonu strasnou radost jak jsou funkcne vybaveny a jak si spolecnost SE polepsi a dostane se na spici. Takze proti SE fakt nic nemam a jak jsem ti psal to o K750i tak to jsem ti jenom vysvetloval co jsem se docetl protoze ty jsi mi psal ze nic takoveho tady neni tak jsem ti to jen chtel vysvetlit. No a to moje tema jsem zakladal prave proto aby mi tady lidi rekli, ze se pletu a ze ty chyby na telefonech jsou jen vyjimecne a ja budu rad, ze jsem se zmilil. Tak muzete ze me delat blbce dal stejne aÂť napisu co napisu budu za blbce.
uložena
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
21. Říjen 2005, 17:58 »
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,2425.0
to bromhexin: jak to ze jsi nenasel nic o tom joisticku? Zkus se podivat na druhe strane na tema K750i a joistick
«
Poslední úprava: 21. Říjen 2005, 18:01 od Toncek
»
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #13 v:
21. Říjen 2005, 18:05 »
Sestra ma K750i 1,5 mesice a ani jeden problem, vse slape na 100%, ma na nem i folii a je v poho. Myslim, ze SE dela celkem kvalitni mobily. Ja mel od SE ctyri modely a zatim ani jedna porucha, ani jednou na reklamaci, tak teda nevim, proc si vsichni stezuji a myslim, ze v tvem pripade bych W800i urcite bral, protoze ta je velmi povedena a SE si dal na ni dost zalezet....
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Toncek
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
21. Říjen 2005, 18:11 »
to Vita: tak to jsem moc rad, ze tvoje sestra ma telefon bez problemu. Jasne ze W800i beru o tom mam jasno uz od brezna jen cekam az klesne na 11000 kc tolik mam nasetreno.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Poruchovost SE
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 17 dotazů.